Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ali s partnerjem/ico vedno spite v isti postelji?

Ali s partnerjem/ico vedno spite v isti postelji?

Jaz sem se odselila iz spalnice v času, ko so leteli po meni njegovi udarci med govorjenjem in kriki – me je tudi zbujalo to sredi noči. So bila obdobja tudi tega, ja. Službene zadeve, ko so ga preganjala pozdavestno nepoštena dejanja.

mene zanima samo, če lahko isti dan spiš pri možu, ko si prej seksala s partnerjem???
pravzaprav tudi, če to ni isti dan…

Greva vedno ob istem času spat, pa tudi, če je treba eden druzga čakat.

in kje je fora?

in kje je fora?
[/quote]

Samo predstavljaš si lahko 😂

Samo predstavljaš si lahko 😂
[/quote]

v moji predstavi je tema

v moji predstavi je tema
[/quote]

Ti verjamem!

Ti verjamem!
[/quote]

Zame je prepozno.

A ti še kar razvijaš svojo domišljijo?
Res misliš, da ti kdo še kaj verjame?

Zdaj, ko so otroci malo večji, končno spet spiva skupaj. Prej pa je on večinoma na sedežni, jaz pa v splanici z otroci.

Kaj te firbec matra?
Napiši, kako ti spiš, šele potem sprašuj. Predvidevam, da kozle streljaš, skrivaš se v dnevni sobi in lažeš, kdaj si prišel domov?

Mislim da se je v teh 15 letih zgodilo 3 x da nisva spala skupaj, ker je bil eden ali drugi odsoten. Da bi bil eden na kavču, ali v otroški postelji drugi pa v zakonski postelji se pa ni zgodilo nikoli.

Ja spiva skupaj… čeprav bolj ko berem poste, bolj ugotavljam, da si bom počasi lahko kupila udobnejšo sedežno 🙂

Prvih nekaj let sva vedno hodila skupaj spat – tudi če sva morala en drugega čakati, drugače drugi ni zaspal. Sedaj redko, da greva skupaj spat. Največkrat grem jaz prej, ker moram zjutraj prej vstati in rabim več spanca.
Se je že zgodilo, da sva se zvečer skregala in potem sem šla vsa nakuhana spat v dnevno sobo, kjer me je zeblo in namesto, da bi se ohladila me je skoraj razneslo od jeze. 🙂 Pa še prehladila sem se. 🙂 Sedaj tega ne delam več.

New Report

Close