Najdi forum

Splash Forum Koronavirus ALI SE HOFER "ZAJEBA*VA"?

ALI SE HOFER "ZAJEBA*VA"?

Maloprej sem bil v domzalskm Hoferju.

Na vhodu me pričaka mladec BREZ MASKE in zahteva da vzamem voziček.
S sabo imam vreci za robo. Brez vozička me ne spusti v trgovino,
Na vhodu ne dom rokavic. Pravi da so na “kruhu”.
Ne duha ne sluha o kaksen razkuzilu…

Skratka, eno je reklama, dejanja pa so problematična.
Ignorirajte domzalski HOFER!!!

Še ostale pozitivne in negativne prigode…

V Hoferju na Kajuhovi v Lj. ti opisani mladec na vhodu pošprica roke z razkužilom in obriše ročaj vozička z razkužilom, tako da…..

V Kopru v Hoferju vsi v maskah in zaščita šiba, kot je treba. Če je pa narod nevzgojen in prostoročno taca po kruhu in pekovskih izdelkih, se je pa kaj drugega za vprašat.

Pri nas laufa tako kot mora.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Bila pred 1 uro v Hofru. Vse po protokolu: na vhodu pošpricajo roke z razkužilom, razkužijo ročaj vozička, na blagajni pregrada, prodajalci z maskami, …
So pa kupci totalni nemarni packi, v trgovino pridejo kar trije ali štrije familija, se obirajo med policami, vračajo nazaj, naprej, levo , desno, ne vedo kaj bi ali ne bi… pri kruhu en tip brez rokavic vlekel ven koruzni hleb, pri zamrznjeni hrani familija treh jemlje ven in noter neko zelenjavo, na blagajni sami slepci, rinejo v hrbet prejšnjemu – tistemu za mano sem morala prav s prstom pokazati na črto na tleh, ker je bil pol metra za mojim hrbtom (pa še grdo me je pogledal, češ kaj zdaj težiš). Packi nemarni!

tudi pred vhodom en mladec dela red,m čeprav se mi bolj zdi, da si pumpa ego. vedno pridem v hofer s SVOJO vrečko in nikoli ne uporabljam njihovih vozičkov, zato sem bila totalno šokirana, ko je od mene zahteval voziček. ja, prej je ročaj pošprical z ne vem čim, ker na tisti plastenki nič en piše in NE VERJAMEM, da je razkužilo. zakaj bi le verjela. ker sem protestirala, mi je na koncu ponudil rokavice in eno sem vzela, tisto, s katero sem držala je-be-ni voziček. na blagajni sem kasneje izvedela, da naj bi te vozičke uporabljali zato, da bomo ziher 1 m stran od drugih kupcev. kretenizem na kvadrat, saj se vendar ob polico lahko postavim poleg drugega kupca. ker imam poleg hoferja še druge trgovine, kii se obnašajo veliko bolj prijazno, sem hofer prekrižala. pa najbrž za vedno, ker tisto malo svobode, ki jo imam, pač ne dovolim omejevati eni trgovini.

Hofer Ivančna, voziček razkuži predno ga vzameš v bistvu ima že nekaj razkuženih, kupcu razkuži roke in če hočeš vzameš rokavice, ki jih ima dovolj za vsakega.

Pametni vemo zakaj je treba vzet voziček, butastim je potrebno pojasnit pa še vedno ne razumejo, to da se lahko postaviš poleg drugega je samo dokaz, zakaj ti je moral pojasnit, ker si bu….a!

tudi jaz pravkar iz Hofra.
Prijazen dečko razloži vse okoli vozička, da je nujno ga vzet, šprica….enako , ko ga vrnem.

No prvič v življenju sem vzela voziček, vedno hodim v trgovino s torbo, v katero lahko naložim toliko, kolikor bom lahko nesla do doma. Nimam avta, v trgovino hodim peš.

Nova izkušnja, nič slabega, če le nuca nam vsem :).

Vse to je v redu. Težava pa je v tem, da ti mladci, ki ti razkužijo roke in voziček ne nosijo maske. Ker so vsak dan v stiku z mnogo ljudmi (od blizu), je velika verjetnost, da se okužijo in to raznašajo naprej! Ker stopiš blizu njega, ko ti ponudi razkužilo za roke!!

Ne razumeš, zakaj moraš vzet voziček:

zunaj imajo sedaj točno določeno število vozičkov in samo toliko oseb gre lahko noter – vsak s svojim vozičkom, tudi če prideš v paru – vsak svojega! Tako nadzorujejo. In ja, ne smeš več it noter samo s svojim cekarjem, brez vozička.

Z razkužilom poškropi ta fant tudi roke, ne samo rdžalo vozička in ne briše samo s papirjem tega. Iz prve roke, Hofer Domžale, večraj.

Noben kretenizem ni to! Ljudje so neodgovorni in voziček vsaj malo pripomore k varnostni razdalji, vsaj pred blagajno. Da ne bi vrečkarji tistim pred seboj dihali za vrat. Ne razumem tudi, da ne hodite v trgovinah z maskami in svojimi rokavicami.

New Report

Close