Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ali se je kdo od vas dnevno vozil na faks iz drugega kraja?

Ali se je kdo od vas dnevno vozil na faks iz drugega kraja?

    Študiram v Ljubljani, zivim pa v Celju. Trenutno se vsak dan vozim in mi je to v redu, ne vem pa kako mi bo zneslo to ko se bo treba bolj intenzivno ucit za izpite. Ali se je kdo od vas dnevno vozil okrog 70-80km v eno smer in mu je uspelo na tak nacin ali ste sli v najem sobe? Sicer ves cas spremljam tudi oglase za sobo, ampak v Ljubljani dobiti v redu sobo in na v redu lokaciji je ze prava loterija..

V vsakem primeru v dnevu potrebuješ tudi nekaj premora med študijem, saj se ne moreš 16 ur na dan učiti brez odmora. Možgane je treba dati tudi na off oz. zaposliti s kakšno drugo aktivnostjo in vožnja je po moje prav to. Je pa res, da marsikdo ne zmore toliko vožnje. Če se sproti učiš, ne bi smel biti problem pred izpiti. Je sicer udobno imeti sobo tudi v Ljubljani, ampak ne vidim bistvenga vpliva na zaključek študija.

Učiš se lahko tudi med vožnjo (če seveda ne voziš sama). Drugače pa ja, jaz sem se vozila dve leti in to tako, da sem vmes morala presedati, tako da mi je dnevno sama vožnja vzela uro in pol, vmes je bilo pa še čakanje na prestop, pa sem preživela:).

nova
Uredništvo priporoča

Pod 300 evrov ni nic. Ti vec pomeni udobje ali denar.?

Jaz sem se vozil vsak dan, a cca pol toliko. Res je kar pravijo zgoraj – super zadeva za preusmeriti misli in sprostitev. Pogosto sem komaj čakal na vožnjo, ker je bila totalen relax.

Sem ter tja, sploh v toplejših mesecih, sem šel pa z biciklom in sproti poskrbel še za kondicijo. Da niti ne govorim, da mi je prof. športa to štel v kvoto in mi potem sploh ni bilo treba biti prisoten na športnih urah…

Vozila z busom zaradi tega ker lahko berem med potjo. Vse do diplome. Vožnja 1h in nekaj minut. Šla vedno ob isti uri. Potem pa ne v kafič ampak čitalnico. Še enkrat ponavljam, vsa tri leta od pon-pet. Domov po koncu vseh obveznosti.

Jaz sem se. Bohinj – Lesce z avtom, tam pa na vlak do Ljubljane. Precej gradiva sem preštudiral na vlaku. Je pa res, da so mi šli celi dnevi, ampak v primerjavi z zneskom najema…. sem pač Gorenjc 🙂

New Report

Close