Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali še komu ne dela BB

ali še komu ne dela BB

Neomejen dostop sem si omislila šele včeraj, pa niti včeraj, niti danes ne dela zvok.
Nekaj sem že brala tule gor o takih težavicah, zdaj pa me zanima, če so le-te pri vas že odpravljene, ali to še kar traja….bi si morala kaj extra inštalirat, al kako?
LP in hvala za pomoč:)))

Ma, non stop je nekaj narobe. Jaz sem kupila kartico v petek in mi je žal.
Mislim da jo bom zdaj, zdaj vrgla nekomu v glavo. ))))

Trenutno tudi pri nas ni zvoka……

Meni vse dela.

hehehe nič ne rabiš extra inštalirat :))) Težavice so pogosto prisotne, ampak se kar hitro odpravijo. Ne splača se jezit zaradi njih :). Meni trenutno vse dela, le da nikogar ne vidim haha

Ma niti 5 minut mi zvok ni delal:(

Jaz pa vse vidim a jih ne slišim, se lahko poveževa??? ))))))))))))))

Aja, in premikajo se ne – izgleda da so v nekakšnem, tako-imenovanem “BB krču”. (((((((((((((((

Pri nas dela vse, pa bi raj vidla da ne bi ker so “deci” čist not padel in sam še to gledajo:(((((

---------------------------------------------------------------------------------------------- Veliko več smo, kot le telesa in osebnosti. Ne glede na spreminjajoči se zunanji videz je notranji duh vedno lep in ljubeč

Poizkusi zamenjati kamero, potem pa pojdi na mix, jaz sem sedaj to naredila in trenutno dela, se pa vsake toliko zvok izklopi in je nemo, in spet dela, in spet ne dela, in spet dela, in spet ne dela…………………………sedaj Nina poje in je vseeno če ne slišiš.

Moj big brother (v resnici mlajši od mene) trenutno splooh ne reagira, je z mano skregan že od 8. marca. Kdo bi razumel mladince, ki jih razganja na vse strani …

Aha, očitno sva že povezani, ker jih vidim in slišim :)) Ampak so pa dolgočasni. Noben ne seksa :)))))))

Inštalacija win player 9.0 in dobra ADSL ali kabelska povezava, ostalo je vse zastonj. Kot drugo, pa to je dobro predvsem za upokojence, ki imajo čas. Ampak zato, da njim čas hitreje mine, res da ni nič pametnega, ampak tako je.
primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Izgleda, da je Nina včeraj s svojim petjem še mrtve prebudila, saj od takrat naprej tudi zvok dela:))))
He, he Primož, in za nas nosečke, ki smo doma, da v redkih trenutkih pokrajšajo čas;)

New Report

Close