Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali se lahko pozimi pleskajo stene

ali se lahko pozimi pleskajo stene

TI si napisal

Tko k pravi eden hišo ti sredi zime naredijo. Če pa želiš gladko steno potem pa emulzija, dve roki izravnalne mase, prebrusis vse . Potem pa dve roki bele. Potem se pa itak z barvami in komot delaj. Kupi barvo in akcija

Med izravnalno maso, brušenjem in potem dvema rokama bele NISI napisal kake emulzije.
Napisal si prvo emulzija, potem izravnalna masa, brušenje in potem beljenje. Torej beljenje takoj na obrušeno izravnalno maso. Brez emulzije.
[/quote]

Še čakam na tvoj odgovor!

Saj tudi ne vem kje jemljejo brušenje na fin omet. Ampak je, ni več vedenja o običajnih življenskih rečeh.
[/quote]

Brušenje zato, ker ima zdaj steno z izdelanim grobim vzorcem, rada pa bi imela gladko steno.
Jasno?

Ojla. Čez vikend sem obnovil kado. Za enkrat kaže super. Bom poročal čez kak mesec če se je obneslo. Drugače pa sem celo kado prebrusil kar dobro prebrusil. Nato vse dobro opral. Posušil kado do suhega in nato z acetonom pa ne za nohte hahahah vse se enkrat spucal u nulo. Priporočam zaščitno obleko masko k smrdi noro. Nato sem zmešal barvo, trdilec,in poliuretansko redčilo. Po navodilih. Malo počakal. In temu primeren valjček in gasa. Ena roka. Pocakal 24 ur . Nato sem ponovno zmešal novo barvo in ostalo in še eno roko. Danes je ko nova. Kako bo čez mesec dva tri pa ne vem. Materijal me je stal 60 EUR.

Če bi imela rada gladko steno. Obstoječo grobo steno prebrusis. Nato emulzija, nato dve roki izravnalne mase. Ko je suho prebrusis na fino. In nato prebelis. Dobiš gladko steno.

Danes probal kado. Za enkrat super drži. Voda se prav vidi kako se odvija od premaza. Kot nova. Samo je pa res potrebno dobro staro barvo dol spravit se pravi fajn oobrusit. Če je pa kje na kadi kak zarjavel delček flek pa moraš se pokitat. Je pa tudi odvisno od barve kako kupis. Je veliko vrst barv. Jaz sem kupil eno specijalno , ki je za jahte namenjna. Res pa je da ko namazes cca dve uri smrdi močno smrdi. Tako da je najbolje to delati če si sam oz da potem nekam greš in pustiš da se zrači vsaj dve uri. Čez dve uri pa ni panike.

Ni napisala, da želi gladko steno. Ampak, če lahko barvno pobarva hrapavo steno…

Seveda ,da lahko pobarva. Komot lahko barva čez tisto grobo steno. Samo gasa nc sparat.

Majster monovski😁, vse kar si napisal je čudo od izvajanja s strupi, ki ne sodijo v stanovanje. Tako zmazkarijo lahko poštudira le monovski majster. 😁 Aja, pa barva za jahte tudi nima kaj delat na stenah, niti pod razno ne.

Majster monovski😁, vse kar si napisal je čudo od izvajanja s strupi, ki ne sodijo v stanovanje. Tako zmazkarijo lahko poštudira le monovski majster. 😁 Aja, pa barva za jahte tudi nima kaj delat na stenah, niti pod razno ne.
[/quote]

Saj vode tudi ne poliva po stenah, pa je tudi to napisal.
Piše, da je obnovil kad!

Jaaaoooo viharc, bo zdaj šlo? Nauči se brati!

Ni, enostavno so današnjim bušmanom povsem tuje samoumevne življenske stvari, potem se pa še spravijo nasvete delit. Ooo, to bo še pestra prihodnost ob taki čredni zabitosti in popolni nesposobnosti.

Saj vode tudi ne poliva po stenah, pa je tudi to napisal.
Piše, da je obnovil kad!

Jaaaoooo viharc, bo zdaj šlo? Nauči se brati!
[/quote]Ja, multinični bušman, saj je vse zmetalo skup, od brušenja stene, ki ne pride v poštev, dalje. Obnovilo je kad ja…….. jaooooo

Gremo lepo počasi hvala ti lepa za napisano. Hahahahah

Vdih, izdih, vdih, izdih. Ponovi še 5x.
Zdaj pa preberi zadnja dva komentarja, ki jih je napisal Mojster 1111, kaj je počel.
Naj ti prišepnem – ni se ukvarjal s stenami.

Res, prihodnost bo pestra ob ljudeh, ki jih boš vprašal, “koliko je 1+1”, pa boš dobil odgovor “zelena”.
In točno to ti zdaj počneš.

Vdih, izdih, vdih, izdih. Ponovi še 5x.
Zdaj pa preberi zadnja dva komentarja, ki jih je napisal Mojster 1111, kaj je počel.
Naj ti prišepnem – ni se ukvarjal s stenami.

Res, prihodnost bo pestra ob ljudeh, ki jih boš vprašal, “koliko je 1+1”, pa boš dobil odgovor “zelena”.
In točno to ti zdaj počneš.
[/quote]
Za nič niste teleta zarukana, štiri strani bedarij se nakvasili za fliko stene prebelit.

Za nič niste teleta zarukana, štiri strani bedarij se nakvasili za fliko stene prebelit.
[/quote]

Od tega pa je za eno stran tvojih komentarjev, kjer se hočeš pokazati pameten, pa pokažeš, da niti brati ne znaš.

Od tega pa je za eno stran tvojih komentarjev, kjer se hočeš pokazati pameten, pa pokažeš, da niti brati ne znaš.
[/quote]

13 tvojih komentarjev v tej temi do sedaj, povedal pa nisi prav nič pametnega.

New Report

Close