Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev ALI SE LAHKO ZNOVA VPIŠEM NA 1. STOPNJO KOT DIPLOMANT?

ALI SE LAHKO ZNOVA VPIŠEM NA 1. STOPNJO KOT DIPLOMANT?

Pozdravljeni,

Mene pa samo zanima, če diplomiram na dodiplomskem višješolskem izrednem študiju, a se lahko potem vpišem znova na dodiplomski študij ampak na univerzitetni redni študij?
V dvoletnem študiju, ki sem ga obiskovala sedaj se nekako ne najdem in je res že vpis bil bolj kot ne, da nekaj obiskujem. Zdaj pa res želim začeti vse od znova, zato sem se vpisala za redno na univerzitetni študij, ne vem pa, če kjub temu da diplomiram, bo to morda zakompliciralo zadeve?
Naj opomnim, da se na rednem študiju še nikdar nisem prepisala, niti nisem ponavljala.

Hvala vsem za odgovore!

Kot diplomant se več ne moreš vpisat, ker je naša famozna država ob varčevalnih debilizmih to ukinila. Protagonist tega varčevalnega sranja pa je bil Žiga Turk. Tudi sam se razmišljal podobno ker imam višješolsko izobrazbo iz področja kjer je diplomantov preveč, dela pa ni. Začaran krog v glupi državi kjer navidezno vse funkcionira. Sicer pa se pred tem varčevalnim sranjem posameznik ni mogel vpisat kot diplomant višješolske smeri na vsako univerzitetno smer, temveč le na tiste, ki so bile v sorodu s pridobljeno izobrazbo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close