Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali se ljudje kdaj zares spremenijo?

Ali se ljudje kdaj zares spremenijo?

No ja, je že mal cajt skorajda za spanje, pa sem šalila star datum teme. 😇☺

Seveda se ljudje spremenimo. Marsikaj lahko spremenimo na sebi, ampak osnove pač ne. Kdo si. Tega ne moreš spremeniti. Če si zmožen nekoga prizadeti, ga ne spoštuješ, postavljaš sebe (oz. tiča) na prvo mesto….to so stvari, ki povedo o tebi ogromno. Lahko misliš da si se spremenil. Ampak v resnici si ti ti. Osnova je vedno tam. Kakšen človek si.

Dejte no, kar tako nekaj v isti koš metati vse moške!

Ne to glih nikar tako! Smo taki in taki!

Sem, ja tudi jaz sem mojo prevaral (enkrat na enem sindikalcu, eno noč) še precej preden sva se poročila in ji tudi priznal in nikoli več nisem tega napravil čeprav bi lahko!

In po 35 letih poroke pa prevara on mene in to konkretno kar vživela se je v to!

Torej kdo naj komu zaupa in verjame?

Kdo naj se sedaj ali se je spremenil ali pa se še bo spremenil???

Vem, da si želiš slišati, da se ljudje lahko spremenimo. Do neke mere se nekateri tudi lahko, bolj v smislu dozorelosti. Glede na dejstvo, da si rabila celo nekaj let, da ga prebolis, ti jaz odsvetujem iti v to. Če bi bila ljubezen njegovega življenja, te kot prvo ne bi prevaral. Tudi moški so čustveni, so zaljubljeni in taki ne prevarajo svoje ženske. Zdaj sta 10 let starejša, je pač sam, ni te iskal ampak slučajno nekje naletel nate in se spomnil, da si mu usojena? Tvoj instinkt ima prav, ne želiš si ga spet prebolevati nekaj dodatnih let. Zgradi z nekom novim novo zgodbo, tale ni bila lepa in ni ti namenjena, žal.

Odgovor na objavo uporabnika
ja valda, 17.06.2021 ob 11:40

jaz sem se, 17.06.2021 ob 10:58

Sem ze blizu 50, ce se primerjam s svojimi 20imi, sem popolnoma druga oseba, ce se primerjam dobrih 10 let nazaj, sredi 30ih, sem se precej spremenila.

Zanimivo je, ce primerjam sebe tam konec OS in danes, je vec podobnosti kot 10 ali 25 let nazaj…

Ja, lahko se spremenimo.

vsak zase misli tako, nekaj drugega je pa kaj drugi mislijo o tebi.

In ja, tudi sama mislim da se ljudje ne spremenijo. Enkrat lažnivec in hinavec, vedno lažnivec.

Nikoli! ne podpiram poslušaj druge, “tam kjer je dim je tudi ogenj” drži, drži.

MaTisti🙏, 26.12.2022 ob 09:40

Dejte no, kar tako nekaj v isti koš metati vse moške!

Ne to glih nikar tako! Smo taki in taki!

Sem, ja tudi jaz sem mojo prevaral (enkrat na enem sindikalcu, eno noč) še precej preden sva se poročila in ji tudi priznal in nikoli več nisem tega napravil čeprav bi lahko!

In po 35 letih poroke pa prevara on mene in to konkretno kar vživela se je v to!

Torej kdo naj komu zaupa in verjame?

Kdo naj se sedaj ali se je spremenil ali pa se še bo spremenil???

Vezo si zgradil na nespoštovanju, sedaj te pa čudi da v vezi ni spoštovanja?

Nikoli se ne vračaj na staro. To je delček preteklosti, ki te je nečesa naučil. Vsi ljudje pridejo v naša življenja z namenom, da se mi nečesa od njih naučimo. Ta larifari o usodi in sorodnih dušah enostavno ne more držati, če te je prevaral. Če bi to bilo res, se prevara ne bi mogla nikoli zgoditi. Zato pojdi naprej, pozabi nanj kot opcijo, za svojo srečo pa raje izberi nekoga s čisto vestjo in nepopisan list.

New Report

Close