ALI SE MORAM POCUTITI KRIVO KER SEM SPALA Z ZASEDENIM?
bejž no, 28.12.2024 ob 12:39
rok-1, 28.12.2024 ob 12:01
Nič se ne zgodi samo od sebe. Vse sprožimo vpleteni.
In če si vedela da je v zvezi, si tudi ti kriva za zahrbtno početje. Zato ja – morala bi se počutiti vsaj malo krivo.
@Rok-1: zakaj bi se morala ona počutiti krivo? Ker ji je bilo fajn? Dej no…
Avtorica, je bilo in odšlo. Če bi vedela, koliko je takih mimobežnih “prekrškov”, ne bi niti pomislila, da bi se sekirala. Shrani ta spomin na čas, ko boš stara in betežna😀
Ne ker je bilo fajn – pač pa zato, ker je (so-)naredila nekaj, kar je prizadelo drugega človeka.
Res nosi majhen delež zaslug v primerjavi z dedcem – a nekaj je vseeno.
Joj eni ste bolj papeški od papeža! Jaz pa jo razumem, ko reče, “da se je zgodilo”. Kar je, je. Upam samo, da se ne bosta ali boš zaljubila, ker to se pa nikoli ne konča dobro in je na koncu vedno žalost. Verjemi mi pri mojih 57 letih. Boš videla, kako naprej. Polagam ti na srce – ne postani njegova ljubica.
Ena236, 28.12.2024 ob 23:18
Joj eni ste bolj papeški od papeža! Jaz pa jo razumem, ko reče, “da se je zgodilo”. Kar je, je. Upam samo, da se ne bosta ali boš zaljubila, ker to se pa nikoli ne konča dobro in je na koncu vedno žalost. Verjemi mi pri mojih 57 letih. Boš videla, kako naprej. Polagam ti na srce – ne postani njegova ljubica.
Se pravi, ko tolk zagovarjate kure cipaste… Ko se bo zgodilo tebi, da te je partner oz. mož prevaral…..Boš zagovarjala cipo? Jo boš probala razumet? Pač je bila kemija, pa sta se dala dol…Je kar je…?
Se boš delala, kot da se ni zgodilo?
Ne ne boš. Veza bo šla u kurac! Pa otroci bodo najebali.
Fak off!
Anonimno 8881, 28.12.2024 ob 12:55
Zdaj je kar je, 28.12.2024 ob 11:20
No, 28.12.2024 ob 11:17
Jaz bi rekla, da ja. Če ti ne bi nastavila, tudi on ne bi imel s kom varati. Krivda je od obeh. Varajoči je pa tisti, ki mora narediti naslednji korak čim prej, povedati partnerici in se odseliti. Potem pa z vama kar bo, ali ne bo. Razumem lahko vse, tudi to, da če bi jo zares ljubil, ji tega ne bi naredil nikoli, torej je tista zveza že tako bila na poti v propad. A bistveno je, da se prevzame odgovornost.. nemudoma in da nima nobene za norca.
Saj ne nameravava biti par. Tudi jaz nimam namena razdret druzino.
Zgodilo se je..
svoje mastne pizdice nisi mogla zmasturbirat ampak si zakon razdrla. SI GA ŽE RAZDRLA. kurbica si pač. samska kurbica mastna med nogami si ni spsoobna najti samskega deca, on je kurbir ti pa kurbica. ti si kriva ker bo šel njun zakon po zlu, nobena normalna baba varalice ne bo imela za moža in slej ko prej bo baba izvedela.
pol se pa obsoja samskega moškega če kaj o spolnosti nardi , tko k se ti nisi mogla zadržat s emoški še stokrat težje, ko ima polna jajca, to je fiziologija razumeš kurbica.
Kaj je jokec? Ti nobena ne da kajne, samske ženskice fookajo poročeni.
Nič ne bom moralizirala, ker sta oba to naredila. In je to vajina stvar. Ampak #kar zgodilo se je#, je pa najbolj beden stavek. Da pride do prilike da varaš, se morata dobiti na samem in potem rečeš, nisem še več mogla premagovati. Hahaha , takrat kot se dva dobita na same, dobro vesta zakaj sta se dobila. Vse je z namenom in nič ni spontano, to je le izgovor.
Zdaj je kar je, 28.12.2024 ob 11:09
Enostavno se je zgodilo. Kemija je bila prisotna ze vec casa. To sem naredila prvic v zivljenju, res sem proti temu. Smo prijatelji…
On je zaseden, mlad, porocen ni. Ima pa otroke.
Jaz sem samska.
Se moram pocutiti krivo in imeti slabo vest?
On je nima in je presrecen za to…
Ce je njemu vseeno naj bo še tebi.Ti si samska ne obremenjuj se..
Sicer sem pa čist proti varanju,raje narazen kot varanje.
Ce je strast v tebi gorela med varanjem vedoc, da ga doma cakajo otroci in partnerka imej pa se pogum pa prijateljici povej. Zamisli si cez nekaj let najdes moza rodis mu prvega otroka, drugega, tretjega, kuhas, peres, cistis hodis v sluzbo, negujes bolne otroke on pa dela nadure (v hotelu z tvojo prijateljico) ti nevedoc ga v dobri veri se vedno brezpogojno ljubis in skrbis za njegove vse potrebe, on pa skrbi za potrebe prvo ene prijateljice kasneje druge… Edino za kar se lahko pocutis krivo je, da ne bi povedala njegovi punci tvoji prijateljici. Imej malo empatije pa ji razkrij kaksen zigolo je njen fant, da bo lahko popokala uboge otroke in jim nasla boljsega oceta se pravi cas. Ravno zaradi taksnih stvari je v Sloveniji vse vec umorov iz ljubosumja. Zdrajsana ljubica in varalica ne zelita povedati zeni-punci, da se onegavita in zato prideta na idejo, da bolje kot povedati in zakljuciti zgodbo,jo je ubiti pa zakopati v gnoj. Ravnaj odgovorno, najdi jajca in povej njegovi punci. Pa postavi se sama v njeno kozo kako bi bilo, ce ti ne bi niti slutila z kaksnim gnojem spis.
Mačka501, 09.01.2025 ob 10:30
Pa kaj vam je. Zakaj obsojate njo, ki je samska. Tudi jaz sem bila prevarana s strani partnerja. Ampak nje nisem nikoli obsojala. ON se je zavestno odločil da bo šel z njo. ON je imel družino. ON je tisti, ki bi moral rečt, da tega ne bo naredil. KRIV JE ON in ne ona.
piše, da so sicer prijatelji…….bljak vsi skupaj