Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali se morda motim…

Ali se morda motim…

.., ko se mi dozdeva, da nas je trenutno kar nekaj v takem obdobju- času, ko se nimamo toliko časa udeležiti tukaj in tako kot bi si želeli, (mislim, da sem nekaj takega zasledil v pogovorih). Smo zasedeni tako ali drugače, utrujeni, z nečim nemotivirani, potem npr. Sprevrženca se nekaj loteva mrzlica, itd. Celo jaz, ki sem kot ptiček na veji 🙂 imam trenutno čisto zmeden bioritem in sem kar malo “paf” bi rekel 🙂 hvala komurkoli, so izjeme… še tako naprej. Upam na boljše.. Morda pa se le meni nekaj meša :))))
Ob spodnjem pristavku pa pomislim na Sharkija (ne narobe razumet :)), ki je bil, mislim, da tudi nekaj nazaj razočaran..

..dan, ki da ti vse in vse ti vzame… ..naj te upanje ne zapusti..

P.S: Ob 11-ih dop. me lahko zopet budite k zobarju… kričite, prosite, opogumljate, morda melodujete, SončKa pod kovter pošljete… tekmujete he he Ok, včasih se paše malo prosit ;))
Na dobre čase, pa veliko debate!!
Lp!

Pa DOBRO JUTRO seveda!
Vsem skupaj,.. imam vas v mislih vse in vsakega posebej :))) pa upam, da nisem kaj zamoril zgoraj, gremo kar veselo naprej!!! Vesel sem dneva, ko sem odkril med. over. net :)))
Tudi jaz upam, da pridejo sem še stari in novi znanci, kjer smo KAR TAKO!!!
SončeK je vedno močnejši :)))
Lp!

Blagor vam in vašim teleščkom, ki sedaj mirno lebdijo ali pa morda morda tudi ne :)))
…dolgčas mi je..

..dan, ki da ti vse in vse ti vzame… ..naj te upanje ne zapusti..
Lp!

Razbo!
Dobro jutro!A je že prezgodaj ,da začnemo klicat k zobarju?
LP
SP

Ja takšno je življenje. Ampak zato si ga mi tukajle vseeno malo lepšamo-polepšamo-popestrimo….
Kajti beseda ima včasih res magično moč in prav je tako.

Dragi moj, ali boš ti danes prilezel do zobarja???
Ne vem, saj sem res nagajiva v temlem lepem jutru in tistole, da naj sonček pod kovter gre, ne vem, ne vem, potem vem le eno, da ti danes ponovno ne boš doživel zobarja ampak vse kaj drugega.
In tistole prosit, ja vem, ti paše neeeee???

Evo prvi klic: “Počasi bo treba vstati, ampak ne slovo jemati, samo očke pometi, se pod vodo segreti in spiti en kafe in nato k zobarju odhitet!”

Kjeeee sssiiiii, tebe zbudit, bo treba res pod kovter zlest…..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Evo, to je pa res, tale naš Primož in še nekdo zraven, sta res krasna, predobra za tale naš svet. Kajti med.over.net. je res kot nekakšen občasni potrebni zaklad, zato ga skrbno čuvajmo in negujmo, naj nas razsveseli in odvzame “vse” skrbi in z njim srečno in varno ter zabavno korakajmo še na mnoga leta.

Res hvala Primož!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja bil sem in sem še vedno razočaran, ampak bo bolje!

Človek se mora navaditi, da niso v življenju samo zmage ampak tudi porazi in to takrat ko najmanj misliš!!!

Lp

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

In takrat se moraš pobrati in iti dalje, ne stati na mestu in ne zapreti vrata…in čas pa dejansko pozdravi vse bolečine, pa naj se še tako obrabljeno sliši!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Iz poraza v poraz do končne zmage!!!!!!!
Glavo gor…no,saj maš dve!
Fejst bodi
Sp

New Report

Close