Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali se moškim danes sploh še da potrudit za žensko?

Ali se moškim danes sploh še da potrudit za žensko?

Odgovor na objavo uporabnika
Robi567, 27.07.2021 ob 15:44

Spet ena tema, kjer ženske z užitkom ugotavljajo kaj vse bi moral moški narediti, kako bi moral narediti, kdaj bi moral narediti, kaj bi moral povedati ob tistem času, ko si je ona to zamislila, ker le tako bi pritisnil na pravi gumb, da bi ona bila presrečna.

In kaj se je zgodilo z žensko odgovornostjo pri vsem skupaj ?

Le zakaj ni več kavalirjev ? So jih marsovci pohrustali ?

Tudi dedci smo prišli do: my body, my choice:-))

En moški, 27.07.2021 ob 16:05

Na zmenku smo štorasti pa tudi z kakšno pomankljivostjo, ta sposobni pa so že poročeni.

Malo žaljivo je omenjat da si moški želimo samo seks, prav tako si želimo življenja v dvoje, pa družino, predvsem  pa veliko seksa.

Avtorica ima verjetno raje da jo moški pelje na kremšnito, kot pa uživa v seksu.

Si kdaj pomislil da ne dobiš zato ker se obnašaš kot pes ki se goni? Če bi mel tip kaj v glavi bi napeljal kot normalna odrasla oseba na to da se zbližata. Ne pa ko pride do avta ruknil ven….ej pejva se dol dat. Mislim resno je kdaj komu že to prineslo rezultate? Vsi normalni ljudje radi seksajo. Samo to pač ni način. Kot 13 letnik. Nej lulčka mam. Dej igrej se z njim. Kar iz nule. Zakaj za vraga to delate? Zato da lahko javkate kako se vas nihče ne usmili? Pa kar iz nule ponujate svojega tiča kot da je največje odkritje tega sveta. Vsi dedci ga majo. Povsod jih prodajajo. Nič tako posebnega ni tiste par centi. Posebno rata ko je priklopljeno na normalnega dedca, ki ve zakaj ga ma in ki ve kako do ženske pristopit. In ne gre se za koliko zmenkov, kave, kremešnite in ne vem kaj še vse. Če z nekom nimaš kemije je čist vseen drek na kolk kremešnit greš. Kemija se pa gradi. Z ej stara dejva se naskočit pač ne :). To pali samo pri plačanih zmenkih!

to pa so luzerji

jaz si najpri pisem z njimi en mesec pol me sele lahko vidijo

a do poroke na roke😄

na2, 27.07.2021 ob 11:29

Še to. Bolj, kot je moški primitiven, bolj bo prostaški in vulgaren. Manj se bo trudil za žensko. Meni je eden, po 3 stavkih, kar izjavil, da bi me takoj položil.

Upam, da si mu spraskala oci, gnusobi.😕

Tebinijasno, 27.07.2021 ob 15:59

Bobu bob, 27.07.2021 ob 15:48

Anonimno 4811, 27.07.2021 ob 14:24

@BobuBob (da ne bo cela stran citiranje)

Ne gre se za “sprostitev” in tudi nasplošno je bil tvoj komentar butast.

Avtorica se ni pritoževala čez “tempo današnjega časa” ali neresnost – po dveh pijačah (kjer ni bilo rečeno, da je pila zastonj), jo je zgrabil za rit in hotel F* v avtu na parkirišču.

Če ti je to kul in normalno, potem me zanima kaj si ti misliš, ko greš s frendi na pijačo? Je v ta drugo gay orgija v kombiju? Najprej par pirov ob tekmi pol pa par ptičev v tvojo zadnjico?

Saj se ne namerava nedolžna poročiti, samo to, kar je avtorici ta primitivec delal pa res ni dostojno. Ni ravno za prijavo spolnega napada (vsaj kot sem jaz razumela), da se mu reče “FUJ, primitivec” pa si kar fejst zasluži.

Zdaj pa tu ene histerične zgodbice o šparanju in štrukljih… Hočeš iskati one night stand – pojdi v diskoteko; če greš na zmenek z izraženo resno namero, pa je zmenek z izraženo resno namero. Pa jodl o fermonih in kako se ni mogel zadrževati – kaj ga je en v prtljažnik zaprl za 3dni pa se je polulal? Ne, samo en gnil primitivec je, ki si domišlja, da je v zameno za dva povabila na pijačo ženska dolžna F na parkirišču.

OMG!

Pa dajte fantje napisati kdaj bi bili dolžni vračati s svojo zadnjico? Koliko je vaša luknja vredna? Ste sponzoruše, ki bi eno kremšnitko vnajprej? Ali ste “pošteni” in ob prvem živjo 😎, greste na kolena v grmovju?

Bodite pošteni, pa imejte vsaj enako okvirno ceno za tujo luknjo kot jo imate za svojo.

Zadeve vlečeš iz konteksta. Namerno ali nenamerno. Iskreno povedano gladko se mi jebe kaj si ti misliš.

Kdor hoče naj naredi 10 zmenkov, se maksimalno potrudi, morda mu bo dala za povohat češpljo. Če ne bo šlo naj naredi še 11 zmenek…morda bo šlo, morda ga bo samo nategovala in si pumpala ego s takoimenovanimi “udvarači”, ki nimajo toliko samozavesti, da bi jo že po tretjem zmenku odpikali. Ampak oni upajo, da morda pa bo… Na koncu jo bo pa en peti že na prvem zmenku pofukal hahaha samo en ta prav se mora pojavit. Vemo kako to gre.

Glumite dalje, pretvarjajte se dalje…kako visoko se cenite in koliko ste vredne. Tri zmenke, pet zmenkov, 11 zmenkov… Trgujte dalje saj to ni nič takega. Cel svet je tržnica. Vse ima svojo ceno. Tako je že od nekdaj.

Ma tle nabijaš,  ker se  ena ženska ni hotla dat dol s tipom v avtu po dveh zmenkih. Če pa bi se, bi bila pa ku..rbi.. ca, a ne??? Tud moškim nikol ni prav.

Ne, ti si toliko glupa da ne štekaš, da te zadeve ne gredo po števcu zmenkov. Zadeve se zgodijo ali pa ne. Lahko na drugem, lahko na tretjem…lahko nikoli. V principu ni pomembno ali je na drugem ali tretjem… Nekateri tega pač ne razumejo. Bolj pomembno je, da postavljajo pogoje. Najprej to, najprej ono, najprej tisto…

E, s tem zadnjim postom se strinjam. Je dejstvo, da je bil tip v uvodu bukselj, ker če ženska reče ne, je ne.

Žal pa, če pogledam realno, potem je danes za uspešno pecanje nežnega spola potrebno samo eno: dobro poslušat, kaj dama na drugi strani hoče in ji povedat točno tisto, kar želi slišat.

Bolano tudi iz mojega moškega vidika, ampak na žalost – pali. Ker ko sprobaš x krat strategijo: pošteno bom povedal (pa noben ne govori o seksu, ampak o obični prvi kavi) pride nazaj toliko pogojev, da je treba vzet pošten pain killer.

En zgoraj je dobro napisal: relax in namesto po telefonu se spoznavajmo v živo in pustimo času čas. In če naletis na bedaka (kot zgoraj) pač zdravo, brez drame. In obratno pri kaki dama finoči.

Za @Bobu bob ne tebi res ni jasno. Avtorica je dala samo primer,  nikjer ni napisano da se ne bi dala dol z njim po xy zmenkih. Iz napisanega se da razbrat,  da ona ceni svoje telo in se ni pripravljena zalizovat na parkirišču po drugem zmenku. Ni pa nikjer napisala, da ne bi bila naslednjič za, če bi tip malo bolj elegantno speljal zadeve . Imaš dvojna merila,  po tvoje si moški lahko dovoli vse kadarkoli mu to zapaše, ženska pa nima pravice to zavrnit,  če ji takrat še ne paše.

Tebinijasno, 27.07.2021 ob 19:32

Za @Bobu bob ne tebi res ni jasno. Avtorica je dala samo primer,  nikjer ni napisano da se ne bi dala dol z njim po xy zmenkih. Iz napisanega se da razbrat,  da ona ceni svoje telo in se ni pripravljena zalizovat na parkirišču po drugem zmenku. Ni pa nikjer napisala, da ne bi bila naslednjič za, če bi tip malo bolj elegantno speljal zadeve . Imaš dvojna merila,  po tvoje si moški lahko dovoli vse kadarkoli mu to zapaše, ženska pa nima pravice to zavrnit,  če ji takrat še ne paše.

Tebi je težko dotupit, da bi se dala dol že na drugem zmenku. Če bi se pojavil ta pravi tip, ki bi ji spodnesel tla in znal speljati zadevo. Ampak s tem se verjetno ne bi hvalila, ker se ceni, ker ceni svoje telo…in ostale nakladancije za naivneže. Prav tako se ne bi pritoževala kakšni so tipi.

Dokler pa je nek brez vezen tip takrat je vklopljen števec za zmenke in izpolnjevanje pogojev…ker se ceni, itak.

Pomoje če bi na normalen način pristopil do poljuba sploh ne bi bilo problema. Jasno pa da če hodiš proti avtu in te en iz nič naskoči in rine jezik proti tebi te mine vse. Mislim ne vem a se te je sploh kdaj dotaknil prej? Ne mislim v seksualnem smislu. Sta sploh flirtala ali samo po prijateljsko pijačo pila? Mislim ne vem no ampak res ne poznam nobene ženske, ki bi šla z človekom na pijačo, sploh ne bi bilo nobenega flirtanja, dotikov…hodiš proti avtu in ti tip skoči v fris….pa bi bila nad tem navdušena. In očitno to da odskočiš ko te nekdo hoče zalizat v glavah nekaterih moških pomeni da si napaljena in ga želiš naskočit v avtu. Za vsak slučaj da te še bolj napali te pa poči po riti. Mislim ok, zanimiva taktika. Zelo uspešna očitno :). Za vse moške, ki se vam zdi to normalno – je nekak primerljivo s tem da bi ženska skočila v vas, vas brcnila v jajca, pomočila vaše orodje v ledeno vodo in vam pokazala svoje kosmate prsi. Sem zihr da bi bili napaljeni do amena 🙂

sama napišeš, da naj se potrudi vsaj za tri zmenke.. je pač enega preskočil in je napadel na drugem. Je vseeno ali drugi ali tretji, meni je to isto sranje.

Jaz sem spolno aktivna le z partnerjem. Da pa bi moški sploh dobil ta častni naziv je pred tem dolga pot obojestranskega spoznavanja. Jaz sem celota ne le telo ki bi mu nudilo sexualne užitke. Jaz vsa ali nič.

zakaj bi se pa  morali potrudit, a si k…saj ste vendar enakovredne.

se mi je zdelo, da je tole maslo pravčljičarke in spet ena izmišljen prispevek za višanje naklade.

Res že skoraj 20 let nisem bila na zmenku (takem prvem, ko še iščeš) ampak kdaj je družba postala tako materialistična? Daj dam. Pišuka, dva kofeta sta problem? Ko sem še hodila na zmenke, mi nihče takrat od fantov ni pustil, da bi plačala. In samo en partner je potem pričakoval sex, ni uspelo. Očitno tudi pri drugih ne, ker je še danes samski.  Partner s katerim sem še danes, je več let nosil vse stroške, če sva šla na kavo, kosilo, ker sem takrat še študirala in nisem imela prihodkov. Niti enkrat mi ni dal občutka, da sem mu kaj dolžna v zameno. Niti ni pustil, da plačam, če sem denar imela. Danes bi očitno veljala za sponzurašo pa sem daleč od tega.

Aja pa še to – zakaj je problem, če se ženska ceni? Vsak človek bi se moral ceniti in sprejeti le tisto, kar začuti, da je to to. Ker nekaj na silo, ne bo prineslo rezultatov. In za nekoga plevel je lahko za drugega dragulj. Velja tako za ženske kot za moške.

crna_vrtnica_neprij, 28.07.2021 ob 08:45

Res že skoraj 20 let nisem bila na zmenku (takem prvem, ko še iščeš) ampak kdaj je družba postala tako materialistična? Daj dam. Pišuka, dva kofeta sta problem? Ko sem še hodila na zmenke, mi nihče takrat od fantov ni pustil, da bi plačala. In samo en partner je potem pričakoval sex, ni uspelo. Očitno tudi pri drugih ne, ker je še danes samski.  Partner s katerim sem še danes, je več let nosil vse stroške, če sva šla na kavo, kosilo, ker sem takrat še študirala in nisem imela prihodkov. Niti enkrat mi ni dal občutka, da sem mu kaj dolžna v zameno. Niti ni pustil, da plačam, če sem denar imela. Danes bi očitno veljala za sponzurašo pa sem daleč od tega.

Aja pa še to – zakaj je problem, če se ženska ceni? Vsak človek bi se moral ceniti in sprejeti le tisto, kar začuti, da je to to. Ker nekaj na silo, ne bo prineslo rezultatov. In za nekoga plevel je lahko za drugega dragulj. Velja tako za ženske kot za moške.

zakaj za ženske pomeni, da se cenijo samo, če ne seksajo?

Oz. morajo prej dobiti dovolj dobrin od moškega, da ponudijo svojo češpljo?

Pravzaprav je tako, če bi ti črna vrtnica ujela bogatega tak kot Eva Erjavec in bi on plačeval vse, bi seveda bila sponzoruša.

Ker pa si ujela le enega, ki te je lahko pripeljal samo k mami v mansardo, pa veljaš za “pošteno ” žensko.

Sodobni moski danes ne rabi vec zenske v hisi. Vcasih je zenska podpirala tri vogale hise. Danes podpira vse stiri (svoje). Moski pa svoje.

mijav mijav, 28.07.2021 ob 08:51

zakaj za ženske pomeni, da se cenijo samo, če ne seksajo?

Oz. morajo prej dobiti dovolj dobrin od moškega, da ponudijo svojo češpljo?

Pravzaprav je tako, če bi ti črna vrtnica ujela bogatega tak kot Eva Erjavec in bi on plačeval vse, bi seveda bila sponzoruša.

Ker pa si ujela le enega, ki te je lahko pripeljal samo k mami v mansardo, pa veljaš za “pošteno ” žensko.

Zakaj bi moral nekdo sexati, če noče? Ker nekdo drug plača kavo? Lej nima veze ali sexa po prvem ali 30em zmenku ali po parih mesecih… Če ji je, zakaj ne. Problem je v tem, da je pričakoval nekaj v zameno, ker je plačal kavo. Ej stari – plačam jaz kavo, ti pa mi popravi avto, posesaj hišo itd? Ista zadeva.

Življenje se spreminja, takrat sem bila mlada frklja on pa je imel precej dobro plačo (še za zdajšnje pogoje). Za marsikoga sem bila pleharca. In ja  tudi mansarda je bila, pa ni več. Pa še marsikaj materialnega je bilo pa ni več ali obratno. Bistvo je, da partner je pa vsa leta isti. Le zakaj?

Salome, 28.07.2021 ob 08:55

Sodobni moski danes ne rabi vec zenske v hisi. Vcasih je zenska podpirala tri vogale hise. Danes podpira vse stiri (svoje). Moski pa svoje.

Seveda. Ampak če sta pametna je lahko obema lažje in predvsem lepše.

Ajde, na tole zadnje je treba pošteno priznat, da ženskam ni lahko – če “prehitro dajo”. Če samo preletiš že to temo, bi tako cel kup nesamozavestnih tipov pe eni strani imelo za qurbico, po drugi strani (če čaka) pa za sponzorušo. Ta renome se je razvijal dolga leta, ker v še malo daljši zgodovini ni blo šans, da si je ženska lahko privoščila na področju seksa več kot moški. Takoj so jo imeli za ……..

Kot ponavadi pa so se iz tega sedaj razvile druge zadeve. In mislim, da eni fantje tukaj gor želijo povedat, da ni nič narobe, če ženska ne seksa ali seksa na kateremkoli zmenku. Narobe je, ko gremo tipi z eno na dejt in začutiš na 10 metrov, kako bi ona rada seksala, daje ti znake, peca, se dotika, ni da ni. Ko pa pride do konkretne akcije – rep med noge. Samo zato, da ne bo izpadla kar koli naj bi že pač izpadla.

Problem je v glumi, skratka.

crna_vrtnica_neprij, 28.07.2021 ob 08:56

Zakaj bi moral nekdo sexati, če noče? Ker nekdo drug plača kavo? Lej nima veze ali sexa po prvem ali 30em zmenku ali po parih mesecih… Če ji je, zakaj ne. Problem je v tem, da je pričakoval nekaj v zameno, ker je plačal kavo. Ej stari – plačam jaz kavo, ti pa mi popravi avto, posesaj hišo itd? Ista zadeva.

Življenje se spreminja, takrat sem bila mlada frklja on pa je imel precej dobro plačo (še za zdajšnje pogoje). Za marsikoga sem bila pleharca. In ja  tudi mansarda je bila, pa ni več. Pa še marsikaj materialnega je bilo pa ni več ali obratno. Bistvo je, da partner je pa vsa leta isti. Le zakaj?

Ker je zapičkar:-)?

Xzav, 28.07.2021 ob 09:05

Ajde, na tole zadnje je treba pošteno priznat, da ženskam ni lahko – če “prehitro dajo”. Če samo preletiš že to temo, bi tako cel kup nesamozavestnih tipov pe eni strani imelo za qurbico, po drugi strani (če čaka) pa za sponzorušo. Ta renome se je razvijal dolga leta, ker v še malo daljši zgodovini ni blo šans, da si je ženska lahko privoščila na področju seksa več kot moški. Takoj so jo imeli za ……..

Kot ponavadi pa so se iz tega sedaj razvile druge zadeve. In mislim, da eni fantje tukaj gor želijo povedat, da ni nič narobe, če ženska ne seksa ali seksa na kateremkoli zmenku. Narobe je, ko gremo tipi z eno na dejt in začutiš na 10 metrov, kako bi ona rada seksala, daje ti znake, peca, se dotika, ni da ni. Ko pa pride do konkretne akcije – rep med noge. Samo zato, da ne bo izpadla kar koli naj bi že pač izpadla.

Problem je v glumi, skratka.

E vidiš tu se pa strinjam. Vse preveč se daje na to kaj bodo drugi rekli in mislili. Če ti je na prvem za sexat, pa zakaj ne? Če bo potem šel že ni to to, pa oba imata nekaj od tega. Je sicer res, da se v takih primerih žensko tretira kot lahko, tip je pa legenda. Ampak če veš da si ok, da  si drugače pošten, priden.. ne vem zakaj bi se oziral na take komentarje.

@wd40951  Ja no prav hudo mu ni 🙂

Avtorica ima prav. Nič ne prodaja ampak ima zeljo, da bi imel nekdo dovolj zanimanja zanjo da jo najprej spozna preden se podjčkata.

Išče nekoga ki spolnost drugače jemlje oz se predajo človeku kot celoti, ne pa češplji kot organu.

Štekam te, skenslaj in ne izgubljaj časa, ker ga kot oseba ne zanimaš.

ja kje pa jaz pišem, da bi ona morala seksati? Meni se zdi narobe samo to, da je tip po prvem poskusu, ko je pač probal, potem še enkrat bolj nasilno navalil. Ker samo to kaže, da ni ravno senzibilen in da je kreten. Če ne bi nič poskusil, bi se avtorica spraševala, kaj je narobe z njo…. Problem se mi zdi že sam naslov in potem sosledno razmišljanje večine, da je seks za ženske samo tržno blago, torej so ženske predmeti, ki svojo češpljo bolj ali manj uspešno tržijo. Tržna vrednost pa se meri v tem, koliko se moški “potrudi” beri koliko časa zadovoljuje narcistično potrebo žensk s prilizovanjem in kupovanjem materialnih stvari. Ker avtorica bi “dala”, če bi jo še nekaj časa vozil okoli in plačeval, čeprav ji v bistvu ni preveč všeč. Očitno pa potem, ko ženske “dajo” izgubijo vso vrednost in potem je normalno, da se pričakuje, da se lahko moški obnaša kot paša, medtem ko ženske podpirajo vse vogale pri hiši.

Ženske, ki bi seksale (ali pa ne seksale) zato, ker si tega želijo samega po sebi, pa na monu očitno ne obstaja. Oz. da se sedaj ne vrtimo samo okrog seksa, ženske, ki so aktivne udeleženke v spoznavanju, osvajanju, očitno ne obstajajo. So samo princeske, ki čakajo, da jim princ ravno prav dozira vse, kar so si zamislile.

Super povedano! Pa tvoj prejšnji prispevek tudi.

… in ker je spet izpadlo citiranje – mišljen je bil prispevek avtorja XZAV.

mijav mijav, 28.07.2021 ob 09:35

ja kje pa jaz pišem, da bi ona morala seksati? Meni se zdi narobe samo to, da je tip po prvem poskusu, ko je pač probal, potem še enkrat bolj nasilno navalil. Ker samo to kaže, da ni ravno senzibilen in da je kreten. Če ne bi nič poskusil, bi se avtorica spraševala, kaj je narobe z njo…. Problem se mi zdi že sam naslov in potem sosledno razmišljanje večine, da je seks za ženske samo tržno blago, torej so ženske predmeti, ki svojo češpljo bolj ali manj uspešno tržijo. Tržna vrednost pa se meri v tem, koliko se moški “potrudi” beri koliko časa zadovoljuje narcistično potrebo žensk s prilizovanjem in kupovanjem materialnih stvari. Ker avtorica bi “dala”, če bi jo še nekaj časa vozil okoli in plačeval, čeprav ji v bistvu ni preveč všeč. Očitno pa potem, ko ženske “dajo” izgubijo vso vrednost in potem je normalno, da se pričakuje, da se lahko moški obnaša kot paša, medtem ko ženske podpirajo vse vogale pri hiši.

Ženske, ki bi seksale (ali pa ne seksale) zato, ker si tega želijo samega po sebi, pa na monu očitno ne obstaja. Oz. da se sedaj ne vrtimo samo okrog seksa, ženske, ki so aktivne udeleženke v spoznavanju, osvajanju, očitno ne obstajajo. So samo princeske, ki čakajo, da jim princ ravno prav dozira vse, kar so si zamislile.

Ja govoriš o glumenju, tako enega kot drugega – en bi sexal in se mu ne da več na kavice, njej ni najbolj do njega in bi hodila na tortice in kave. Rezultat – vsak gre po svoje, ker to ni to.

Saj vem, da je redko, da srečaš nekoga po katerim se ti pocedijo sline. Ampak da je vse skupaj postalo tako bedno, pa res nisem imela pojma. Kot trgovina – ženska določi ceno za svojo, deci ugotavljajo ali se jim sploh ljubi truditi. Saj je dobro, da komu sploh še uspe ostati skupaj več kot 2 leti.

New Report

Close