Ali se moškim danes sploh še da potrudit za žensko?
dorotea555, 01.08.2022 ob 12:27
Covid, 01.08.2022 ob 12:13
dorotea555, 01.08.2022 ob 12:04
skuštrana680, 01.08.2022 ob 11:53
Covid, 01.08.2022 ob 11:44
Sponzoricna, 01.08.2022 ob 11:33
Meni se je zgodilo podobno, me vprasal prvic, ko sva se spoznala zunaj, kam greva, k meni ali tebi, sem rekla oboje, jaz k sebi, ti k sebi. Pa sva se spoznala preko prijateljev, ne interneta. Pošiljal sporočila, ne odgovarjam in čao ragazzo. Pejt na kur.., če se ti mudi. A ja, to ni zastonj. Take moras pocistit na hitro. Nima veze s tabo, takih moronov je danes povsod, ker je sex prevec dostopen (tinder pa to). Klosarija navadna. Po navadi se tudi za nic drugega ne potrudijo in niso zastonj tam, kjer so (verjetno niso neki uspesnezi). Srecno!
Hahaha, to pa je tista varianta, ko je kolega od kolegice angelček. To težko dojameš, da ste tako ozkogledne in verjamete, da je tujec najmanj posiljevalec, če ne morilec. Kjekoli bi ga spoznala je čisto naključje, kakšen ta moški bo. Veliko moških nimajo ogromnega nabora znanih kolegic in enostavno ne pridejo niti do svoje prve punce. Kdo mislite, da bi vas bolj cenil, tisti, ki ima redko šanso ali tisti, ki nonstop “obdeluje”?
point je: but: kaj je narobe s tem, ki ima redko šanso? hmmmm, razmislimo….
Kdo mislite, da bi vas bolj cenil, tisti, ki ima redko šanso (nič nima, ne jajc ne oneta, ne znanja?) ali tisti, ki nonstop “obdeluje”?
Pa kaj imate s tem faking cenjenjem non stop? Ostanki patriarhata, ki se ga ne morete in ne morete znebiti. Ko te bo baje “cenil” samo tisti, ki mu ne boš takoj “dala”. A ne vidite, babe zmešane, da vas to poriva v točno tisti položaj, ki vam ga hočejo poturit tercialke in nekateri glupi deci? Ponižna ženička, ki jo bodo cenili, če se dovolj časa izmika seksu. Ponižna ženička, ki ne sme čutiti sle in strasti in ne sme biti pohotna, ker je to znak, da je kurba. Ker če to čuti, se ti bo skurbala in baba, ki gre s tabo na prvem zmenku v posteljo, bo šla tudi z drugimi in te bo prevarala! Razlog zaradi katerega še dandanes v zaostalih državah režejo klitorise. Da ja baba ne bi uživala. Ona se mora izmikati in igrati igrice. Tako pokaže, da s “ceni”! 21. stoletje, pa še vedno svoje hčerke učite te podložnosti! Enakopravnost je svetlobna leta daleč.
Ne jaz bi že na prvem zmenku v restevraciji na wc-ju opravil zadevo…. Ti si en zagaman tip, ki misli, da mora biti tako, kot on reče. Pa ne rečem, da je to tako zelo pomembno, ker seveda po prvem zmenku kakršenkoli že je, ne moreš nič konkretnega sklepati, lahko pa po njem sklepaš ali si je tipson le olajšal potrebo… Veliko ljudem pa pač ni prijetno že v štartu, ampak najprej iščejo vsaj malo zaupanja.
Nisem noben tip!
Veliko žensk pristopa zvezi na način, da mora biti previdna, ker tip hoče samo seks, ona bi pa resno zvezo. In če hoče samo seks, te bo poseksal (očitno ona ne bo imela nič od tega, ker je frigidna) in pustil. Če pa počaka do tretjega zmenka, bo pa kaj? Jo imel za krepostno in jo poročil, kar je njen cilj?? Ona bo še naprej frigidna, tip je sicer vmes lahko imel še dve babi na parih zmenkih itd. To, ali jo poseksa na prvem, drugem, tretjem ali petem zmenku ne pomeni NIČ! Samozavestni ženski, pametni, uspešni, dol visi, če je po prvem seksu ne bo več hotel, ker jo bo imel za lahko. Te stereotipe je ona prerasla. Če hoče tipa, si ga vzame, tako kot bi si dober tip rad vzel njo. Če se bo iz tega izcimilo kaj več, se bo, če se ne bo, adijo in lep pozdrav.
Če pa vidite tipe kot potrebne manijake, ki bi si radi le “olajšali potrebo” in babo potem pustili, je to vaša huda težava. Ker ste nesamozavestne, prepričane, da tipu ne morete nuditi ničesar drugega kot seks, pa potem s tem čakate in odlašate. Samozavestna ženska ničesar ne “nudi” tipu, ničesar mu ne “daje”, kar naj bi si on vzel in pretehtal, ali je vredno ostati ali naj gre. Ona si vzame ravno toliko kot si vzame tudi tip. Ampak očitno ne zmorete tega dojeti. Malo zaupanja ne dobiš po parih zmenkih, no! Zaupanje dobiš v človeka po mesecih in letih zveze, nima to veze s seksom.
Nekdo še razume to kar ženske delate:
Ker ste nesamozavestne, prepričane, da tipu ne morete nuditi ničesar drugega kot seks, pa potem s tem čakate in odlašate. Samozavestna ženska ničesar ne “nudi” tipu, ničesar mu ne “daje”, kar naj bi si on vzel in pretehtal, ali je vredno ostati ali naj gre. Ona si vzame ravno toliko kot si vzame tudi tip. (seme, denar, win-win). Ampak očitno ne zmorete tega dojeti. Malo zaupanja ne dobiš po parih zmenkih, no! Zaupanje dobiš v človeka po mesecih in letih zveze, nima to veze s seksom. Dobro jutro! Lunch time?
No frigidnih je danes kar lepa cifra, ampak to je drugo poglavje…
Neka uspešna ženska pač ne bo seksala s prvim, ki mimo pride, že zaradi lastnega “image-a” ne. Tem je lasten ugled še bistevno bolj pomemben. Če si med ljudmi ustvariš slabo sliko, te to lahko stane tudi na poslovnem področju. Ampak, če imaš ti rada v prvo na polno, to ni nič narobe, s tem da si komentar zapisala v napačno tematiko…
Covid, 01.08.2022 ob 12:43
No frigidnih je danes kar lepa cifra, ampak to je drugo poglavje…
Neka uspešna ženska pač ne bo seksala s prvim, ki mimo pride, že zaradi lastnega “image-a” ne. Tem je lasten ugled še bistevno bolj pomemben. Če si med ljudmi ustvariš slabo sliko, te to lahko stane tudi na poslovnem področju. Ampak, če imaš ti rada v prvo na polno, to ni nič narobe, s tem da si komentar zapisala v napačno tematiko…
In to je točno to, o čemer govorim. Ženska, ki ne sme iti v posteljo s tipom na prvem zmenku, da si ne bi pokvarila “ugleda”.:) Uspešna, samozavestna ženska na ta ugled da zelo malo. Ker ve, da so to ostanki patriarhata in ker ji dol maha za tipe, ki mislijo, da je lahka, ker se je dol dala na prvem zmenku. Je pa res, da bo v obilici bebavih tipov, ki nimajo niti K od karizme in niti Š od šarma, tako težko našla tipa, s katerim bi se intelektualno in fizično tako ujela, da bi šla z njim seksat (pa ni važno ali na prvem ali petem zmenku), da bo njen “ugled” skoraj stoodstotno ostal neomadeževan. Tistih par tipov, s katerimi se bo dala dol, bo pa zagotovo takih, ki se ne bodo okoli svojim bebavim frendom hvalili o tem, katero po vrsti so ta mesec podrli.
dorotea555, 01.08.2022 ob 13:00
In to je točno to, o čemer govorim. Ženska, ki ne sme iti v posteljo s tipom na prvem zmenku, da si ne bi pokvarila “ugleda”.:) Uspešna, samozavestna ženska na ta ugled da zelo malo. Ker ve, da so to ostanki patriarhata in ker ji dol maha za tipe, ki mislijo, da je lahka, ker se je dol dala na prvem zmenku. Je pa res, da bo v obilici bebavih tipov, ki nimajo niti K od karizme in niti Š od šarma, tako težko našla tipa, s katerim bi se intelektualno in fizično tako ujela, da bi šla z njim seksat (pa ni važno ali na prvem ali petem zmenku), da bo njen “ugled” skoraj stoodstotno ostal neomadeževan. Tistih par tipov, s katerimi se bo dala dol, bo pa zagotovo takih, ki se ne bodo okoli svojim bebavim frendom hvalili o tem, katero po vrsti so ta mesec podrli.
Bravo! Res je to. Ženske same dopustimo, da se nas obravnava kot manjvredne, ko sebe postavljamo kot robo, ki naj bi jo tipi osvajali in dokončno osvojili, ko seksajo z nami. Kot pred 100 leti, ko je morala ženska paziti na svojo čistost. in kot zdaj še marsikje po svetu. A ste se emancipirale ali pa boste večno podrejene moškemu?
Je res, tiste, ki mislijo, kako so emancipirane, ker ne dajo na prvem zmenku, ampak šele po trtjem ali petem, so v resnici sužnje patriarhalnega pogleda na “žensko čistost”. Pa ne gre za to, da bi MORALE z vsakim kadarkoli, kakor me bodo zdaj napadle, ampak če greš s kom do konca po tretjem zmenku, ti je bil všeč že v prvo, če ti na prvem zmenku ne odgovarja, ti bo težko na kakem kasnejšem. To odlašanje pri tipu, ki ti je všeč, da si ne bo kaj mislil, je tipičen rezultat patriarhalne vzgoje, po katerem se sprašuješ, kaj si bo on mislil, kaj si bodo drugi mislili, ne pa, kaj si ti sama želiš.
Razlika, 01.08.2022 ob 16:06
Je res, tiste, ki mislijo, kako so emancipirane, ker ne dajo na prvem zmenku, ampak šele po trtjem ali petem, so v resnici sužnje patriarhalnega pogleda na “žensko čistost”. Pa ne gre za to, da bi MORALE z vsakim kadarkoli, kakor me bodo zdaj napadle, ampak če greš s kom do konca po tretjem zmenku, ti je bil všeč že v prvo, če ti na prvem zmenku ne odgovarja, ti bo težko na kakem kasnejšem. To odlašanje pri tipu, ki ti je všeč, da si ne bo kaj mislil, je tipičen rezultat patriarhalne vzgoje, po katerem se sprašuješ, kaj si bo on mislil, kaj si bodo drugi mislili, ne pa, kaj si ti sama želiš.
Bravo, točno tako!! Ženske pa namesto da naredijo po svoji volji, delajo tako, da bodo bojda všečne tipom, ki pričakujejo, da se bo ženska branila prve parkrat skočit med rjuhe. Potem pa jokajo, kakšen prasec da je, ker je rekel, da ga zanima resna zveza. Saj ga, ampak če bi bila baba prava zanj, bi ga zanimala že prvič. Če pa ni prava, jo pa nekajkrat poseksa, potem pa pove, da ni to to. Ali še hujše, da je “predobra zanj”, hahahaha.
Kdaj se boste ženske že nehale udinjat patriarhalnemu pogledu na svet?
Se strinjam, je pa še to, da tiste, ki gredo po tretjem zmenku seksat, ker prvič “ni spodobno”, so dveh vrst.
Prve so tiste, ki jim je bil tip že prvič hot in sexy in so se z njim ujele, ampak ne bodo one dale prvič, da ne bo mislil, da so lahke.
Druge so pa tiste, ki jim tip ni bil nič posebnega ali celo zoprn na fizičnem nivoju, ampak ker lovijo moža ali/in zaploditelja, bodo šle z njim seksat, seveda ne prvič, ker bo lahko mislil, da so lahke.
Jaz v prvem primeru grem takoj seksat s takim, je pa res, da ga je težko najti. V drugem primeru se pa zelo hitro poslovim. In drugih zmenkov sploh ni. To naredijo ženske, ki se cenijo! Ne pa da sprejmejo kretensko nazadnjaško miselnost o čisti ženski, ki ne bo “dala” na prvih parih zmenkih.
Maka čivčata, 01.08.2022 ob 16:50
koki koki…
dej denarnico da ti pošljem 20€ i da ne pišeš več nič u tej temi? neču da te čujem više tu.
jel dogovoreno?
Ajde, bebo, pojdi na forum IQ 40, tisti je zate.
Drugače pa ja, tole kalkuliranje, na katerem zmenku je spodobno sleči gate, je ostanek patriarhata, nedvomno.
Ma to so navadne bucke ista bejba gre lahko z enim tipom takoj v posteljo z drugim pa po 17mesecnrm dvorjenju…Za tipe pa isto velja.
Meni zenska ce se takoj ujameva in skociva kam ni zato nic manj vredna ali lrepostna kot ce nebi.Si mislim sva si bila pac vsec.
Bi pa sigurno zameril ce bi me kaksna probala setat pa met dvojna pravila
⛱️, 01.08.2022 ob 17:16
Ma to so navadne bucke ista bejba gre lahko z enim tipom takoj v posteljo z drugim pa po 17mesecnrm dvorjenju…Za tipe pa isto velja.
Meni zenska ce se takoj ujameva in skociva kam ni zato nic manj vredna ali lrepostna kot ce nebi.Si mislim sva si bila pac vsec.
Bi pa sigurno zameril ce bi me kaksna probala setat pa met dvojna pravila
In torej zakaj misliš, bejbe večinoma ne dajo na prvem zmenku, ne tretjem ali četrtem pa ja? misliš da nima nobene veze s tem da nočejo zgledat lahke?
Hmmmmmm
Jaz sem mel bolj trdno vecletno vezo z bejbo s katero sva prvi dejt zakljucila med rjuhami kot z katerimi da sem sel na vec dejtov.Sta si pac vsec in narava naredi avoje,to ne pomeni da je lahka ali pa da sem jaz lahek 👻Res pa je da sem extremno diskreten in ne govorim okoli.Zadosti je da midva veva kolk je ura drugih se pa to ne tice.
a vi tekmujete ker je bl prizadet? ker je bolj razvraten… nemoralen…
ženska ki da na prvem zmenku je za nič. hh.. kaj lahko taka pričakuje? pa vsak kaj prida bo uprašal o njej in njenem slovesu.
pa kake pišete kao če da na prvem zmenku je samozavestna.. ma dobro sliko… oz nevem niti kake neumnosti. stari res prav tekmujete ker je bl prizadet.
pa kakšno steblo to proizvede? pa čiji ste vi takvi razvaljeni… ko su vam roditelji? ko je vas odgajo… vaspitavo… štala? a ste v štali gor rasli? med biki in teleti?
krediti in tetovaže. to pojasnjuje vaše stanje. opičeno.
Moški2021, 27.07.2021 ob 07:37
Dvakrat me je peljal na pijačo. Pogovor je lepo stekle, dobila sem občutek da sva se kar ujela. Nazadnje pa me je na parkirišču dobesedno napadel: ko me je hotel poljubit, sem se elegantno odmaknila. Potem pa me zagrabi za rit in tako močno potegne k sebi, da sem se dobesedno ustrašila. Nekako sem se uspela izvit in mu na lep način povedala, da nisem še pripravljena za intimnosti. Ampak ne, on mi reče A si za enga quckyja v avtu?. Me je skoraj kap.
A se moškim res ne da mal bolj potrudit. Pa ne mislim zdaj neke fancy šmensi večerjice, izletki v tujino itd. Ampak en sprehod, hribi (magari štruklji na Kofcah), kavica na obali, kremšnite na Bledu ali kaj podobnega, a je to preveč za modernega moškega? Pa da tip pri 30ih za prvič predlaga s-e-k-s v avtu, je tudi prav najstniško in odbijajoče.
Preden me napadete, da očitno že oddajam tako neresno energijo, naj povem, da sva se preden sva se srečala pogovarjala o tem kaj pričakujeva in sem jasno povedala, da nisem za avanture. Tudi on je večkrat povedal, da ga zanima samo resna zveza.
Saj ne pričakujem, da bom z njim happily ever after, ampak a ni fer da daš vsaj priložnost nekoga spoznat. Saj ne rabi trajat to spoznavanje tedne in mesece, ampak vsaj za ene tri kvalitetne zmenke pa bi se moški lahko potrudil. Če pa moški vidi, ko žensko sreča v živo, in mu ni všeč, a je lahko vsaj spoštljiv in ne pričakuje, da se bo ženska dala dol z njim samo zato, ker ji je plačal pijačo.
Zakaj že? Deponija je polna “se treba” praznit, brez pretiranega truda!!!
eee maka čivčata…
vidiš vam na faci da vi ste svi seljaci.
Girls take 172 days to take decision on marrying boyfriends
vidiš… ločitev je kokr je.. propadlih vez tudi… kateri vzorec se uporablja?? vaš.
Maka čivčata, 01.08.2022 ob 18:57
eee maka čivčata…
vidiš vam na faci da vi ste svi seljaci.
Girls take 172 days to take decision on marrying boyfriends
vidiš… ločitev je kokr je.. propadlih vez tudi… kateri vzorec se uporablja?? vaš.
A ti ćeš ostati djevac.
misliš neženja??
Pussy aint nuffin but a hole in a 9 deuce
I’d rather make a mil while sippin a cold brew
Bitches aint shit…word to the digi-digi-dick
Eazy E PPC AMG and Quik
Bitch I aint babyface so save ya whip appeal
I neva go on dates with broke bitches, cuz free meals
are suppose to pay the way to lucrative panty deals?
Bitch please, you betta hit ya knees
and you can even touch ya toes
cuz im still playin yall punk hoes like dominios
and if you suck the dick right and the pussy tight
I might not beat you down til the 2nd nite
Once a dog always a dog, trick
ya little trick tramp slut with a big butt
cuz you aint shit bitch
I’d rather fuck ya then love ya
cuz bitch I neva trust ya
Maka čivčata, 01.08.2022 ob 17:53
a vi tekmujete ker je bl prizadet? ker je bolj razvraten… nemoralen…
ženska ki da na prvem zmenku je za nič. hh.. kaj lahko taka pričakuje? pa vsak kaj prida bo uprašal o njej in njenem slovesu.
pa kake pišete kao če da na prvem zmenku je samozavestna.. ma dobro sliko… oz nevem niti kake neumnosti. stari res prav tekmujete ker je bl prizadet.
pa kakšno steblo to proizvede? pa čiji ste vi takvi razvaljeni… ko su vam roditelji? ko je vas odgajo… vaspitavo… štala? a ste v štali gor rasli? med biki in teleti?
krediti in tetovaže. to pojasnjuje vaše stanje. opičeno.
Nč, bat, saj tebi ne bo nobena dala ne na prvem zmenku ne na katerem od naslednjih. Razen če izbiraš med duševno prizadetimi.
Pussy aint nuffin but a hole in a 9 deuce
I’d rather make a mil while sippin a cold brew
stari.. sploh ne dobi možnosti me zavrnt… kaj šele z mano it na zmenek.
Yes Im too smart to get dicked…or so the case may be
that’s how the ho felt when she found at that she couldnt play me
I know the game and I know it rather swell too
Rubbin up on my dick and givin me hints that your interested
thinking first you’ll kiss my lips and rub my hips, then he’ll take a sip
of hennesey hit the buddha, pass out and i’ll take his shit
HELL NAW monkey mouth trick, ya stupid ho
you must be a fool if you thinking that i dunno
But nah you broke ass hoes wanna come up, shaking that money maker
but i break her cuz the bitch is a faker
Or maybe she just dont know the formula
of how to get rich quick