Ali se na EMA 08 delajo norca iz glasbe ali…
Jaz sem sicer imela prižgan Tv ampak me je kar zmrazilo, kakšne kandidatke za EMo’08 je žirija sploh sprejela. No, morda 1, za silo 2 svetli izjemi, vse ostalo pa katastrofa – kakšna je to komisija (imajo sploh posluh?), da tistega v neki obleki in teniskah (saj ne vem, a je Denis?) vsako leto sprejme na tekmovanje, pa nima ne glasu, da o melodiji, ki je “kr neki” niti ne govorim – občutek sem imela, da se sam s seboj krega. Jao, jao
slikice vseh NATOPAJOČIH!
http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=8&c_id=31888
A, niso nekateri zadnjič 9800 glasov televoltinga šteli kot krovni dokaz, da ljudstvo podpira trenutno oblast (Oddaja Vroči stol z JJ na RTV)
Po tej logiki so Rebeka in tudi Langa povsem pravilni zastopniki naše države, RTV je prejel skoraj 112.000 glasov.
Me zanima, če je katerikoli vladajoči politik v stanju zbrati s televoltingom več glasov kot Langa. Kar se mene tiče lahko tudi poje in pleše,magari na cigansko muziko.
Meni sta obe pesmi kar všeč, povsem solidni za odhod na Evrovizijo. Saj se tam ne tekmuje s kako visoko kulturno znanostjo. Verjetno bi se Langa bolje obnesla. Glasovalce imajo po vsej Evropi, še EU trenutno širi medkulturni dialog.
Medi-ana,kdo pravi, da si živa podoba Plemenitega? Jaz tega nisem rekla, sem te samo vprašala, če si njegova občudovalka. Ti ga le spoštuj, jaz pa ga ne bom, ker je primitiven narcisek s prostaškim obnašanjem, ki misli samo na svojo polno denarnico (tajkun verjetno res ni).
Pa prispevaj kakšen ojro za njegovo piramido!
Joj, oddaljila sem se od EME!
Zame je primitiven tisti,
– ki drugim ne pusti izražati svojega mnenja,
– ki se vozi naokrog v vinjenem stanju, pa tega ne prizna oz. noče nositi
posledic,
– ki malo ve, a svoje znanje napihne kot milni mehurček,
– ki žali ljudi, ki so obiskovali FF
Pa še kaj bi se našlo. In vse to je Jelinčič počel in še počne.