Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ali se na EMA 08 delajo norca iz glasbe ali…

Ali se na EMA 08 delajo norca iz glasbe ali…

kako krasno si opisala tipičnega Slovenca.[/quote]

žalostno, da tako misliš, če si po rodu Slovenec in če si so to tudi tvoje karakteristike, če pa nisi, je pa nam Slovencem prav vseeno kaj si o nas misliš.

Dragi minister, da ti bluziš kaj je dobra glasba ali ne! Saj itak drugih izvajalcev ne poznaš. In nekdo ki ne vem kdo je Ben Afflec želi razplavljati o medijih. Neverjetno. Še zdaj se držim za glavo da ne vem kdo je Ben hočeš pa neverjetno pametovat in se imaš za takoo pametnega. Se strinjam z aknelo. V tujini so nihovi pevci znani in cenjeni zato ker ni toliko nevoščljivosti kot v sloveniji. Tu oa komaj čakajo da nekoga podrekajo. In lahko odpremo avdicijo za naj strokovnjaka eme in podobnih reči. Saj tisti ki se z tem ne ukvarjajo ponovadi vedo največ povedati. ninej a ni prav napisala? da se ne smeš voziti pijan? Kaj če bi tvojo mamo avto zbil? Kaj bi potem rekel? In kaj nekdo dela je njegova stvar. če nebo nekomu všeč kaj ti delaš in te bo zaradi tega okrog šinfal in bluzil o tebi. Ti bi to bil ovšeč? In tu jih je veliko ki malo vedo, pa mislijo da so vsevedi. In ja- zakaj vedno tiste ki hodijo na ff žalijo? naj dela kar hoče, kaj nekoga briga. Ali res rabi nekoga žalit ali spravljat v manjvreden položaj, da se potem počuti boljše?? Ali pa mu je fauš. Naj hodi v kakšno šolo želi, drugi ga nima pri tem pravice žalit ali kaj drugega, ker se ga prav nič ne tiče kaj dela.

ja, Aknela je že prav napisala(kaj je zanjo primitiven človek), moj post pa je bil namenjen medi_ani, ki trdi, da so to lastnosti tipičnega Slovenca, to pa ne drži, kajneda.

potez, zaradi katerih bo takoj zbežal iz tvoje spalnice. Čeprav si morda že pomislila na njih, vklopi svoje možgančke in naredi kaj, zaradi česar mu bo v tvojem objemu res vroče.

1 S čevlji z visokimi in špičastimi petami nikar ne hodi po njegovem hrbtu.
2 Ne polivaj ga z voskom! Samo predstavljaj si, kakšen bo videti ves povoskan.
3 Ne masiraj ga z olji, ki dišijo po vanilji, rožah, jasminu ali katerem koli ženskem vonju.
4 Ne dotikaj se ga s krpo, ki jo sicer uporabljaš za brisanje prahu ali pomivanje tal.
5 Ne šeškaj ga po ritki, dokler ne začne klicati mame! Odnehati je treba malo prej!

Si nepismena? Rekel sem, da je muska na emi bodisi muska glasbenih amaterjev ali pa se delajo norca iz muske. Zanimalo me je kaj od tega je res, ker definitivno to kar tam pojejo/igrajo/rajajo ni muska.

PS
A si to mislila na Ben Hurja?

jao minister spet pametuješ. Tebi mogočen ni všeč meni pa je. Sploh pa nekdo ki ne pozna enega najbolj znanih igralcev, ne pozna niti pol glasbenih izvejelcev. Kako lahko potem sodi kdo je dober ali amaterski. Meni jih je bilo pol zelo všeč.

Redno spremljam EMO in Festival morja in sonca, Narečno popevko in ostale pevske festivale ob katerih lahko nemoteno ugotavljam, da premorem najmanj toliko pevskega talenta kot večino nastopajočih ter hkrati načrtujem lastno uspešno pevsko kariero s kakšno zmago na kakšnem lokalnem popevkarskem natečaju za začetek.

New Report

Close