Ali se nosite maske v trgovini
Sem nosila masko že takrat, ko se je začela korona, pa maska ni bila (še) obvezna.
Sem jo nosila tudi takrat, ko so bile res močne epidemije gripe, pa sem morala kam, kjer je bila velika verjetnost, da se bom okužila (šola, zdravstveni dom).
Jo nosim tudi zdaj, kadar grem v trgovino.
Gripe nisem imela že vsaj 20 let, rahel nahod vsak tri ali štiri leta, drugega nič.
Tudi s korono se nisem okužila, tudi cepljena nisem.
Enako ravnajo vsi ostali domači.
Le mož je pred tremi leti dobil injekcijo proti tetanusu, ker ga je ugriznil pes, na opazovanju se je na srečo potrdilo, da je brez stekline.
Pri zdravniku sem bila na zadnje na obdobnem zdravniškem pregledu v službi, če ne računam rednih pregledov pri zobarju in ginekologu.
Ni potrebe, sem oz.smo zdravi. In ves čas v službi.
Starost? Nekaj prek 50.
seveda459, 19.03.2022 ob 14:38
Še vedno jo nosim, saj ne vem zakaj je ne bi? So mogoče ukrepe ukinili?
ja so ukinili z drugimi ukrepi vred,narod je sam tolk butast,sedaj je na repertuarju vojna v ukrajini….za psihiranje naroda….v jesen gremo pa spet na polno….z novimi virusi ,ničvrednim cepljenjem in novimi ukrepi oz.odvzemanje svoboščin.
vsaj do jeseni svobodno dihaj brez brezvezne maske….
Nikakor, tisti ki jo vestno nosite, si pa delate medvedjo uslugo.. A se mislite cisto izolirat in postat neodpirni na vsakdanje, banalne kluce, bakterije, tudi viruse??
Ne bit smesni in odlozite te nepotrebno navlako..
Najbolj hecno mi je pa, ko ti nekdo, ki ima masko POD nosom, tezi, zakaj jaz nimam maske??? WTF?
Nhe, 20.03.2022 ob 10:24
Nikakor, tisti ki jo vestno nosite, si pa delate medvedjo uslugo.. A se mislite cisto izolirat in postat neodpirni na vsakdanje, banalne kluce, bakterije, tudi viruse??
Ne bit smesni in odlozite te nepotrebno navlako..
Najbolj hecno mi je pa, ko ti nekdo, ki ima masko POD nosom, tezi, zakaj jaz nimam maske??? WTF?
“klice”
Modrivrag, le cemu?
Provociras, izzivas, nihce ni dovolj pameten zate. A si sam zase? Brez posledic lahko dvomis le vase.
No hajd, provociranje, jebanjevmozak, je pac domena mentalno sibkih ljudi.
In se: ce bi bral, bi vedel. da velikanska vecina sveta, vkljucno z ZDA in Afganistanom, mask vec ne nosi. Ameriski kongres je na pobudo Rand Paula sprejel odlok, da maske niso vec nujne niti na letalih.
Ze v davnini so maske natikali suznjem, ker njih velicina ni zelela poznati svojih lastnih suznjev in je s tem dokazovala, da ima oblast nad njimi.
Ko je Hmeljniska grajska gospoda jahala v okolici, so se podlozniki morali prikloniti in bognedaj, da je kdo dvignil pogled. Valpet je opravil svoje delo.
A si ti Valpet? Ali morda se kaj hujsega….
fakmi…, 20.03.2022 ob 14:00
Modrivrag, le cemu?
Provociras, izzivas, nihce ni dovolj pameten zate. A si sam zase? Brez posledic lahko dvomis le vase.
No hajd, provociranje, jebanjevmozak, je pac domena mentalno sibkih ljudi.
In se: ce bi bral, bi vedel. da velikanska vecina sveta, vkljucno z ZDA in Afganistanom, mask vec ne nosi. Ameriski kongres je na pobudo Rand Paula sprejel odlok, da maske niso vec nujne niti na letalih.
Ze v davnini so maske natikali suznjem, ker njih velicina ni zelela poznati svojih lastnih suznjev in je s tem dokazovala, da ima oblast nad njimi.
Ko je Hmeljniska grajska gospoda jahala v okolici, so se podlozniki morali prikloniti in bognedaj, da je kdo dvignil pogled. Valpet je opravil svoje delo.
A si ti Valpet? Ali morda se kaj hujsega….
Med corono ste lepo pokazali, predvsem na fb. 90% ljudi ne znate uporabljat niti predloga s in z. Torej niste bili zmožni osvojit niti osnovne pismenosti, pa boste drhal zabita kaj vedeli o virusih in epidemiologiji?
Kolkjg, 20.03.2022 ob 14:11
Vi kar pridno ubogajte in nosite maske.. Medtem pa EU politicni vrh en teden nazaj, v Versaillesu, vsi brez mask, se objemajo, smejijo, pa vecina jih je ze cez 50..Ampak ja, njim ni treba, vi pa kar!!
Saj tako je bilo že prej, sredi najhujše “epidemije”, ko je bil narod zaprt. Golazen politična pa žurala brez maske, ker na poslovnih žurkah ni virusa.
Virus je samo za navadne ljudi.