Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ali se nosite maske v trgovini

Ali se nosite maske v trgovini

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 20.03.2022 ob 14:20

Kolkjg, 20.03.2022 ob 14:11

Vi kar pridno ubogajte in nosite maske.. Medtem pa EU politicni vrh en teden nazaj, v Versaillesu, vsi brez mask, se objemajo, smejijo, pa vecina jih je ze cez 50..Ampak ja, njim ni treba, vi pa kar!!

Saj tako je bilo že prej, sredi najhujše “epidemije”, ko je bil narod zaprt. Golazen politična pa žurala brez maske, ker na poslovnih žurkah ni virusa.

Virus je samo za navadne ljudi.

No, seveda sektaški idiot in bolnik nočeš prebrat, da je širše gledano kar nekaj politikov umrlo za posledicami covida.

Tako kot ludo cigo, ki še kar dobiva pogodbe in ne boš ti njega , on ve, da na kuverti na prostoru za znamko piše pogodba in pravi da nima “z njimi arhivirane” nobene pogodbe, čeprav je v kuverti zgolj plačilni nalog za prekršek. Arhivirane, veš?🤣 Grozni ste ta peščica najbolj obsedenih idiotov in bolnikov.

Jo v trgovini dosledno nosim. N95. In jo bom še v bodoče, ne glede na obveznost. Zadnji dve leti nisem imela prehlada, prej po 6x letno. Tudi težav s senenim nahodom spomladi ni bilo. V službi jo moramo imeti v skupnih prostorih, v pisarni pa jo ne nosimo. Tako da jo dosledno nosim, a če seštejemo celoten čas v dnevu, je to skupaj s trgovino, pošto itd v povprečju manj kot pol ure.

Verjamem, da mi pomaga, da se še nisem okužila, cepljena pa tudi nisem in se nimam namena izpostavljati. Za tiste, ki so trikrat cepljeni in tudi že kakšni  od njih trikrat okuženi in krehajo in smkajo brez maske po trgovinah in lokalih in zavestno bolni hodijo v javne prostore, jih poznam osebno, pa ni vredno uničevati mojega zdravja.  Je pa bedno, ko nabijajo, da oni so odgovorni, ker so cepljeni, jaz sem pa veliko zdravstveno tveganje za slovensko družbo….

modri vrag… to se vedno pocne:

https://sovereignwales.files.wordpress.com/2016/09/c4i6db4w8aadasi.jpg

Modrivrag, nastej voditelje in politike WEF, ki so odsli na drugi svet z ali zaradi kovida.

Zacni dokazovati svoje trditve in ne bodi le tretjerazredni apartcik.

fakmi…, 20.03.2022 ob 14:46

modri vrag… to se vedno pocne:

https://sovereignwales.files.wordpress.com/2016/09/c4i6db4w8aadasi.jpg

Tako nagravžno zabita in usekana drhal kot ste danes, ni bila nikoli v zgodovini človeštva. In nadležni ste, posiljujete vse, samo škodo delate. Kdo bo to še toleriral? Nihče razumen ne. Krivo je pa ker imate dostop do socialnih omrežij in ni nadzora nad tem.

fakmi…, 20.03.2022 ob 14:48

Modrivrag, nastej voditelje in politike WEF, ki so odsli na drugi svet z ali zaradi kovida.

Zacni dokazovati svoje trditve in ne bodi le tretjerazredni apartcik.

Ti frdama gnusoba smrdljiva, nimaš googla in novic smrad idiotski usekan?

Vsem ki zelite maske: bog vam jih pozegnaj! Nihce na tem bozjem svetu vam nima pravice kratiti te svobode.No ja, le nasa ljuba nam oblast, kjer je nuja, da se vidi nasa lepota.

Hehe… se en cepetavcek. Majen psicek…poguglaj Andrej Sifrer…Majhni psi.

nakoncprstukanu: podobnost z modrimvragom je zgolj nakljucna.

modrivrag, 20.03.2022 ob 14:51

Ti frdama gnusoba smrdljiva, nimaš googla in novic smrad idiotski usekan?

Malo lepše se pa ja lahko izražaž,mar ne?

Ja, nosim masko v trgovini. Pa kaj. Če jo imate ali ne, mi je vseeno, ker sem prebolel covid. No, ne bi ga še enkrat. V bistvu mi je maska super tudi zunaj ko piha veter ali pa smrdi po smeteh, scalnici in smogu. Zadaha nimam, imam zdrave zobe in želodec. Maska mi je ko sončna očala ali mobitel. Imaš ali nimaš. Koga briga.

modrivrag, 20.03.2022 ob 14:18

fakmi…, 20.03.2022 ob 14:00

Modrivrag, le cemu?

Provociras, izzivas, nihce ni dovolj pameten zate. A si sam zase? Brez posledic lahko dvomis le vase.

No hajd, provociranje, jebanjevmozak, je pac domena mentalno sibkih ljudi.

In se: ce bi bral, bi vedel. da velikanska vecina sveta, vkljucno z ZDA in Afganistanom, mask vec ne nosi. Ameriski kongres je na pobudo Rand Paula sprejel odlok, da maske niso vec nujne niti na letalih.

Ze v davnini so maske natikali suznjem, ker njih velicina ni zelela poznati svojih lastnih suznjev in je s tem dokazovala, da ima oblast nad njimi.

Ko je Hmeljniska grajska gospoda jahala v okolici, so se podlozniki morali prikloniti in bognedaj, da je kdo dvignil pogled. Valpet je opravil svoje delo.

A si ti Valpet? Ali morda se kaj hujsega….

Med corono ste lepo pokazali, predvsem na fb. 90% ljudi ne znate uporabljat niti predloga s in z. Torej niste bili zmožni osvojit niti osnovne pismenosti, pa boste drhal zabita kaj vedeli o virusih in epidemiologiji?

Ti si pa vso pamet sveta pojedu!

res mi je vseeno, 20.03.2022 ob 15:48

Ja, nosim masko v trgovini. Pa kaj. Če jo imate ali ne, mi je vseeno, ker sem prebolel covid. No, ne bi ga še enkrat. V bistvu mi je maska super tudi zunaj ko piha veter ali pa smrdi po smeteh, scalnici in smogu. Zadaha nimam, imam zdrave zobe in želodec. Maska mi je ko sončna očala ali mobitel. Imaš ali nimaš. Koga briga.

Malo razišči,kaj je v maskah pa jo boš hiter  vrgu stran.

cepci, 20.03.2022 ob 15:51

Malo razišči,kaj je v maskah pa jo boš hiter  vrgu stran.

podpis

Trgovci nobenega ne gnjavijo za masko. Edino inšpekcija te lahko stisne.  Če je to tvoj največji problem, je zmaga tvoja.Čestitke

Cepec si kvečjemu ti. Ja, v maskah je strup in izdelujejo jih vesoljci. Upam, da se prehranjuješ samo s hrano, ki jo sam pridelaš. Saj veš, to kar kupiš v trgovini je vse predelano, našpricano in polno strupenih aditivov. Pa upam da ne kupuješ semen v vrtnariji, je notri spremenjen genski zapis in program  ki ti bo spremenil DNK.

Aja, pa kako da sploh pišeš po netu. A ne veš, da vse to seva in povzroča tumorje. Pa upam, da nd gledaš tv in poslušaš radia, ker saj veš, to segreva telo in te reprogramira in spreminja DNK. Če gre kaj narobe, pa tumor dobiš. Svetujem ti, da se preseliš v džunglo, kjer ni nobenih napeljav in signalov, samo tam boš varen.

res mi je vseeno, 20.03.2022 ob 16:43

Cepec si kvečjemu ti. Ja, v maskah je strup in izdelujejo jih vesoljci. Upam, da se prehranjuješ samo s hrano, ki jo sam pridelaš. Saj veš, to kar kupiš v trgovini je vse predelano, našpricano in polno strupenih aditivov. Pa upam da ne kupuješ semen v vrtnariji, je notri spremenjen genski zapis in program  ki ti bo spremenil DNK.

Sory ampak..če ti je maska kot sončna očala ali mobitel torej kot modni dodatek…si pač cepec!

Pri nas tako, 19.03.2022 ob 19:35

Sem nosila masko že takrat, ko se je začela korona, pa maska ni bila (še) obvezna.

Sem jo nosila tudi takrat, ko so bile res močne epidemije gripe, pa sem morala kam, kjer je bila velika verjetnost, da se bom okužila (šola, zdravstveni dom).

Jo nosim tudi zdaj, kadar grem v trgovino.

Gripe nisem imela že vsaj 20 let, rahel nahod vsak tri ali štiri leta, drugega nič.

Tudi s korono se nisem okužila, tudi cepljena nisem.

Enako ravnajo vsi ostali domači.

Le mož je pred tremi leti dobil injekcijo proti tetanusu, ker ga je ugriznil pes, na opazovanju se je na srečo potrdilo, da je brez stekline.

Pri zdravniku sem bila na zadnje na obdobnem zdravniškem pregledu v službi, če ne računam rednih pregledov pri zobarju in ginekologu.

Ni potrebe, sem oz.smo zdravi. In ves čas v službi.

Starost? Nekaj prek 50.

Glede tega, kaj naj bi maske vsebovale.

Zdravniki in ostalo zdravstveno osebje jih nosi že leta, ne po par minut na dan, pa nimajo težav.

Mene ni, 19.03.2022 ob 13:56

Nosim, 19.03.2022 ob 13:07

Še vedno nosim, pazim na razdaljo in higieno rok. Virus in tudi drugi so še med nami. Vem, da je zaščita z običajno masko majhna, a vseeno nekaj je.

Za nosim…

mene ščiti moj imunski sistem, zato ne rabim maske in je ne nosim. Če pa pač na vsakih cca 10 let staknem kako virozico pač jo, dan, dva pa je vse ok, brez tablet seveda. Da imunski sistem dobro deluje enostavno mora prihajati v stik z virusi in ostalim, narejeni smo za življenje v nesterilnem svetu. Kdor pa meni, da ga ne ščiti naj ostane doma. Samo sterilno okolje vas bo samo oslabilo, nič dobrega s tem ne delate sami sebi…

Se strinjam!

Pri nas tako, 20.03.2022 ob 17:12

Glede tega, kaj naj bi maske vsebovale.

Zdravniki in ostalo zdravstveno osebje jih nosi že leta, ne po par minut na dan, pa nimajo težav.

Zdr.osebje jih ne nosi zaradi virusov pač pa zaradi bakterij. Krpica proti virusu te ščiti enako kot te hlače in spodnjice pred uhajanjem prdca- nikakor!

Blednica, 20.03.2022 ob 18:24

Zdr.osebje jih ne nosi zaradi virusov pač pa zaradi bakterij. Krpica proti virusu te ščiti enako kot te hlače in spodnjice pred uhajanjem prdca- nikakor!

saj ni pomembno, zakaj jih nosijo. dejstvo je, da jih nosijo, pa nimajo težav, kot naj bi jih imeli nekateri vi, ki jih imate po možnosti na gobcu samo par minut v štacuni.

Anonimno 1113, 20.03.2022 ob 18:50

saj ni pomembno, zakaj jih nosijo. dejstvo je, da jih nosijo, pa nimajo težav, kot naj bi jih imeli nekateri vi, ki jih imate po možnosti na gobcu samo par minut v štacuni.

Mi? Ni maske, ni težav. Zdravniki imajo maske za enkratno uporabo, običajni ljudje pa imajo eno masko več časa, shranjeno v kakšnem prašnem žepu ali torbici, takšna maska je umazana in mogoče lahko povzroči kakšno težavo.  Težave povzročajo tudi astmatikom.

Nosim. Tri tedne kisika v bolnici mi je bilo zadostno sporočilo, da je treba bolje paziti nase. Za ostale me ne zanima.

Takle, 20.03.2022 ob 19:13

Nosim. Tri tedne kisika v bolnici mi je bilo zadostno sporočilo, da je treba bolje paziti nase. Za ostale me ne zanima.

NO,očitno te maska NI zaščitila!

Blednica, 20.03.2022 ob 19:04

Mi? Ni maske, ni težav. Zdravniki imajo maske za enkratno uporabo, običajni ljudje pa imajo eno masko več časa, shranjeno v kakšnem prašnem žepu ali torbici, takšna maska je umazana in mogoče lahko povzroči kakšno težavo.  Težave povzročajo tudi astmatikom.

običajni ljudje? kdo so to? imaš okoli sebe samo take ljudi, ki ne premorejo osnovnih higienskih navad? sicer sem astmatik, pa nosim masko. in sem jo nosila davno pred korono zaradi paliativne oskrbe svojca. verjetno nisem običajna, pa me ni pobralo. prav tako ne mojega partnerja, ki jo nosi med ambulantnimi pregledi, med operacijami in med predavanji. očitno sva oba premalo običajna, to bo.

New Report

Close