Ali se splača – prekvalifikacija frizer?
Nevem:-)
Jaz bi tudi:-) Imam žilco za striženje, a misliš ,da bi kdo vzel osebo 30+ brez prakse in izkušenj delat v salon???
Jaz strižem doma moje znance, prijateljice, šminkam za maturanca… Vse to mi ful leži, škoda ker se nisem pozanimala in naredila prekvalifikacijo ,ko sem bila na porodniški…
Ti kar naredi, škodit ti nemore:-)
SREČNO:-)
Frizerstvo je dober posel, uspela pa boš sigurno tudi če boš 50 +a le v primeru, da boš dobra frizerka pa če bodo cene nižje kot drugje. T pomeni, da boš imela več strank, več dela in s tem denarja. Jaz bi ti to priporočala avtorica. Še sebi bi priporočala a za enkrat hvala bogu imam službo. Srečno vsem
Frizerstvo je super posel za veliko dela in ne ravno ogromno denarja. Zaslužek si lahko obetaš le kot lastnik salona, pa še to, če ga nimaš v najemu, + če si na dobrem glasu, ker res dobro delaš in imaš zmerne cene – še vedno veliko salonov propade, ker nimajo kombinacije vsega tega.
Na vrat na nos v prekvalifikacijo v frizerja jaz ne bi šla, ker bi te v prvi vrsti to moralo ful veselit, zraven moraš imet še talent, pa računat moraš na to, da po več ur skupaj stojiš in roke več al manj skoz gor.
Če mene vprašaš se ti frizerstvo izplača!Odpreš lepo S.P. in imaš striženja na domu,po domovih starejših občanov,bolnicah,pri porokah,…In če boš imel striženja ugodna 5-20 evrov,pa samo 4 stranke na dan je lep dobiček!Čez čas pa definitivno naredi še izpite za kozmetičnega tehnika.In bo opravljala pedikure in manikure enako po domovih,….