Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Ali se v avtohisah zbijajo km avtomobilom?

Ali se v avtohisah zbijajo km avtomobilom?

Mene pa zanimajo vase izkusnje in mnenja.
Ali avtohise v Slo zbijajo km avtomobilom?
Po mojem jih. Se splaca po avto v Nemcijo?

Če boš kupil v Sloveniji, ti bo morala avtohiša dati še nekaj garancije. Zbijanje kilometrov preverjaš s servisno knjižico, ki je zraven avta oz. z izpisom iz njihovega sistema- če bilo 100.000 km že pred dvema letoma, sedaj je pa 105.000, potem je nekaj čudnega.
V Nemčiji garancije ne bo pa še kregati se ne boš imel kam hodit.

S kilometri je zadnja leta preprosto, saj so vpisana na vsakem tehničnem. Poglej poročila zadnjih dveh tehničnih pregledov.

poškodovana, karambolirana in negaražirana rabljena vozila, stara nekje med 3-5 let se prodajajo kot garažirana, nekarambolirana in nepoškodovana ( vem, ker sem svoje vozilo dala v račun ob nakupu novega vozila, moje vozilo je bilo negaražirano in karambolirano -popravljano karoserijsko oglaševali in prodali so ga kot vroče žemljice kot garažirano in nekarambolirano). Naredijo servis, dajo pač tisto grancijo par mesecev in kupci padejo na to.

Uvoz vozila iz Nemčije – it gor z osebo, ki se dobro spozna in ve za “cake”, kaj obvezno pogledat. Tudi Nemčija ni bila več to, kot je bila nekoč na področju prodaje rabljenih vozil, odkar pri njih množično rabljena kupujejo Romuni in romunski cigani (italijani). Prodajo vse 🙂

Ni res – mi smo kupili v Nemčiji vozilo, uvoženo iz Amerike, homologirano v Nemčiji za EU in je nemška avtohiča hiša dala 6 mesečno garancijo zanj.

Kaj pa je to takega? Saj si tudi ženske pogosto zbijajo leta.

Ni res – mi smo kupili v Nemčiji vozilo, uvoženo iz Amerike, homologirano v Nemčiji za EU in je nemška avtohiča hiša dala 6 mesečno garancijo zanj.[/quote]

Res je! Vsaka nemška avtohiša da garancijo.

Vsepovsod dobiš garancijo. A se moraš pozanimat za kaj velja ta garancija.
Sicer pa slovenski prodajalci po večini v tujini nabavljajo avte, zavrtijo nekaj 10k km nazaj, operejo in odišavijo ter prodajo mastno dalje.

Ah, kje pa! Mi smo v Evropi!☺☺☺

twelve pointz ☺☺☺

New Report

Close