Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ali se vam večno samske ženske kaj smilijo?

Ali se vam večno samske ženske kaj smilijo?

Meni se zelo. Revice uboge sploh ne vejo, kaj je to ljubezen. Najbolj hudo mi je pa za tiste, ki bi za povrh rade imele otroke.

Nekatere med njimi se tolažijo, da moškega enostavno ne rabijo, da je pravzaprav v moških problem. Pa da bodo šle na umetno oploditev in podobne neumnosti.

V resnici pa jih hudo boli, da so same, verjetno hodijo v solzah spat od bolečine.

Ampak priznale tega seveda ne bodo nikoli.

Takšne postanejo:
A) lezbe
B) feministke
C) lezbe in feministke

Ma model, kolk antizensk tem bos dons se odprl?! Vec kot ocitno je ze,da te nobena nece!

Kok se enim da provocirat nocoj. Ker nimajo nikogar, s katerim bi debatirali ali se celo poseksali. Ubogi.

Ker so se v nasprotju z mano uspele upreti družbenim in cerkvenim normam ki ženskam še vedno krojijo usodo.

Haha, točno tako. Poznam eno C. Nevzdržen karakter. Zmoti jo vsaka malenkost, misli, da je center vesolja, izgleda pa v najboljšem primeru povprečno in tudi pretirano pametna ni. Tipi se je seveda izogibajo v velikem loku, če se slučajno najde kak kandidat, si pa hitro premisli. Se bojim, da bo kar lepo sama ostala.

Smiliš se mi ti.

Jezušček bo jezen, če ga boš naokoli srala, to je res.

Tipa so prebičali in ga za tri dni pribili na križ, zdaj je slaven. Ti pa boš zaradi zaradi svojih pregreh ne milijon let, ne milijardo let, temveč do konca večnosti trpela peklenske muhe. Pa si boš s tem prislužila vsaj en petnajstminutni intervju za 24kur? Ha, pozabi!

Jezušček bo jezen, če ga boš naokoli srala, to je res.

Tipa so prebičali in ga za tri dni pribili na križ, zdaj je slaven. Ti pa boš zaradi zaradi svojih pregreh ne milijon let, ne milijardo let, temveč do konca večnosti trpela peklenske muhe. Pa si boš s tem prislužila vsaj en petnajstminutni intervju za 24kur? Ha, pozabi!
[/quote]

Suhe veje….Ti si pa že čist predolgo na suhem, a?? Dihaj, dihaj…

Kaj pa večno samske, ki so enga izkoristle za otroka, pol pa izginile. In zdaj sploh ne ve da ima otroka. A te se ti tudi smilijo?

Za psihopatke je pa čisto vseeno, komu se smilijo. Njihovo podstrešje je tako razmetano, da realnost dojemajo kot kakšna mongoloidna čivava na kokainu.

Zdajle jih je veliko na forumu, osamljenih na sobotni večer. Mogoče se bo katera zadebatirala s tabo, pa ne boš več tako zelo prazen v sebi.

Zakaj pa nebi vedel, kaj je to ljubezen? A govoriš zgolj o sexu?
Če je tam nekje zunaj večno samska punca, ki piše pravljice za otroke, šiva pliškote, dela z ljudmi in oddaja pozitivno energijo, je tudi to lahko ljubezen.

Popravek: “Zakaj pa nebi vedela

[/quote]

Ja.

Poznam recimo dve taki, ki sta zelo v redu punci oziroma ženski, v poznih 30ih, izredno lepi na pogled, prijazni, ustvarjalni, inteligentni, tudi moške prijatelje imata, ampak preprosto nočeta sexati in/ali se vezati. Sta pa daleč od suhih vej.

Take niso nikoli samske, dobro robo takoj razgrabijo. Samske ostanejo večinoma feministke s svojim odurnim karakterjem.
[/quote]

Za psihopatke je pa čisto vseeno, komu se smilijo. Njihovo podstrešje je tako razmetano, da realnost dojemajo kot kakšna mongoloidna čivava na kokainu.
[/quote]

Kot da bi sam sebe, avtor, opisoval

Kot da bi sam sebe, avtor, opisoval
[/quote]

Rajs sama ko z kretenom. Pika!

Take niso nikoli samske, dobro robo takoj razgrabijo. Samske ostanejo večinoma feministke s svojim odurnim karakterjem.
[/quote]

Podpis pod tole. Odurnega karakterja niti lepota ne more rešiti.

Menda znaš angleško…..
Holding onto anger, resentment is like taking poison and waiting for the other person to die.

Sam sebi jamo kopljes, boš še zbolel. Poskrbi raje zase in svojo negativo usmeri v kaj pozitivnega.

Intima drugih ljudi in njihova zasebnost niso moja stvar.

[/quote]

A, pol je dobro, če si samska in ne delaš nikjer in se z nikomer ne ukvarjaš, ker če bi kje delal, bi se ves čas morali drugi s tabo neprebavljivo ukvarjat. To pa potem že več ni v redu, veš?

Meni se smilijo potrebni luzerji, ki še kr čutijo potrebo spreminjat take.

….itak jasno, ker iz vašega pisanja se čuti spoštovanje, vzgoja, vse naj naj. Res zadovoljen človek ste lahko. Večina, predvsem žensk pa se lahko v zemljo od sramu pogrezne, kadar vaše obličje piše in nastavlja ogledalo ter vzgaja.

Neskončno je moje začudenje in občudovanje kako vse to zmorete, vaša svetost. Ob vseh lastnih bližnjih ljubljenih osebah, katerih objem, topla dlan vas greje in skrbeh in malih sitnostih, ki jih bližina oseb s katerimi ste fizično obkroženi, namreč energija vaše pojave nedvomno in vaš um zagotovo privabljata v bližino sleherno osebo,
…..le kako vam osebi kot ste, uspeva toliko vzgajat na mon-u in pisarit strokovno čtivo na temo medsebojnih odnosov. Zase priznam, sem pa tja kaj napišem. V celem letu par postov in moja nesposobnost in ničevost mi vzameta za en sam post ogromno časa. Ne zmorem ljubezni do neznancev z mona, …sem fuj, raje živim v realnem svetu s problemi, nahranit jih in se, pospravit, zaslužiti, oprati,….
Res ste genialen človek, da malo takih. Verjamem, da puščate pametne ženske in moške odprtih ust! Vsaka vam čast! Km

Seveda, seveda… Ti bi boš že vedelo…

New Report

Close