Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ali se vam večno samske ženske kaj smilijo?

Ali se vam večno samske ženske kaj smilijo?

Pa kaj pišeš otročje bedarije, logika je, da če je baba tako nemogoča, da ni nobenega, da bi jo prenašal, tudi za nikamor drugam ni. In to je pri vseh samskih enako. Kaj misliš, da kdo tega ne ve in da ti je kaj lažje, če sama sebi lažeš?
[/quote]

Kot, da ti veš zakaj je kdo samski. Daj ne kokodakaj pa vzami lekadol.

Kot, da ti veš zakaj je kdo samski. Daj ne kokodakaj pa vzami lekadol.
[/quote]
Si res toliko zabita, da misliš, da ljudje ne vidijo in ne poznajo? Seveda ti noben ne bo rekel v obraz, ker bi takoj bilo zate žaljivo.

Pa kaj pišeš otročje bedarije, logika je, da če je baba tako nemogoča, da ni nobenega, da bi jo prenašal, tudi za nikamor drugam ni. In to je pri vseh samskih enako. Kaj misliš, da kdo tega ne ve in da ti je kaj lažje, če sama sebi lažeš?
[/quote]

Tebe tud tvoja ni mogla prenasat ocitno. In niti malo ni cudno to… ;))))))

Tebe tud tvoja ni mogla prenasat ocitno. In niti malo ni cudno to… ;))))))
[/quote]
Si prišlo z idiotizmom za mano, kot polita kuzlica, čudno bi bilo če ne bi.😁

Narobe je to, ker je danes vse diskriminacija in nihče ne sme nič reči, namesto da bi se ničvredno odstranilo od tam, kjer dela škodo. Če ni za nikamor, kar večno samska baba definitivno ni, potem je tam ne bi smelo bit, ne da se vsi z njo ubadajo. Ali pa se naj spravi v red s pomočjo psihiatrov.

Si res toliko zabita, da misliš, da ljudje ne vidijo in ne poznajo? Seveda ti noben ne bo rekel v obraz, ker bi takoj bilo zate žaljivo.
[/quote]

Zgleda te je ena samska odpikala. Preboli že.

[/quote]

Kako ti zdaj veš zakaj ga je odpikala. Vzami Lekadol.

[/quote]
Ko boš ti sebi priznal, da je tudi pri tebi samskemu tvoja večna samskost kar velik problem, te ne bo več na mon-u, ker boš spregledal kakor Esmeralda😅😂🤣

Kako ti zdaj veš zakaj ga je odpikala. Vzami Lekadol.
[/quote]

Očitno je.

Očitno je.
[/quote]
Očitno te je resnica v nedojebano fračo uščišnila in to pošteno, v betico te ni mogla, ker je prazna.😁

Očitno te je resnica v nedojebano fračo uščišnila in to pošteno, v betico te ni mogla, ker je prazna.😁
[/quote]

Ti se kar tolaži s tem, če ti bo lažje 🙂

[/quote]

On misli, da je zadetek na lotu, v resnici je pa samo (pri)zadetek… :))))))

On misli, da je zadetek na lotu, v resnici je pa samo (pri)zadetek… :))))))
[/quote]
Če boš kad napredovalo s pomočjo medicine na raven vsaj 5 letnika, boš razumelo, da se ne ponujam in da nič ne pišem o sebi, ampak le povemtako kot je. Samska baba ni za nikamor, če ni nobeneag da bi jo prenašal, tudi za v kolektiv ni in ko bo prišlo do korenitih sprememb se bo to točno vedelo, ne kot danes, ko sprevrženi sistem vsiljuje nekaj in grozi normalni večini z represijo.

Meni je bilo veliko lepše, ko sem bila dolga leta samska. Kakor finančno tako tudi pri vsem ostalim. Nobeden mi ni težil, počela sem kar sem si sama želela, imela svoj ritem, se nikomur prilagajala in imela družbo samo takrat, ko sem si jaz želela. Takoj bi zamenjala zakonski stan ponovno za samskega in bi tudi ga, a ne želim prizadeti partnerja, ki bi brez mene propadel.
Da lažje shajam z njim sem se naučila, da mi za njegova dejanja ali besede ni več mar.
Edina dobra stvar pri vsem je, da je finančno nekoliko lažje skozi mesec, vse ostalo pa…..
No ja, saj nikogar ne krivim, sama sem ga izbrala, takrat nisem vedela, da mi kaže nepravi obraz, to se je pokazalo šele sčasoma po poroki. Nenazadnje se je tudi moj značaj z leti malce spremenil, pridobila sem namreč na samozavesti, si začrtala prioritete v življenju itd. Bi pa seveda spremenila zak. stan, če takrat, ko sva bila oba še mlajša ne bi bila zvezana s kreditom katerega še zdaj odplačujeva. S prodajo nepremičnine ter poplačilom preostalega kredita pa nama ne bi ostalo zadosti niti za dve garsonjeri, saj se je tudi hiša z leti obrabila, potrebna je že renovacije, torej je vrednost zdaj prenizka za uresničitev namena, da bi šla vsak na svoje. Penzije pa premajhne za plačevanje najemnine, vsaj njegova. Enostavno pa nisem takšna packa, da bi ga po vseh teh letih prepustila samega sebi, saj tudi finančno sam ne bi zvozil. Tako živiva kot brat in sestra, med nama ni razen skupnega kredita in položnic ničesar več, zgolj navada. A tako pač je, se je treba sprijazniti. Kadar mi gre najbolj na živce se mu pač umaknem k svojim odseljenim otrokom.
Če bi imel on zadosti visoko pokojnino, da bi sebe lahko preživel in, če bi imela kredit že odplačan pa ne bi pomišljala. Šla bi narazen ter bi ostala z njim samo še v prijateljskih stikih, ter bi mu pomagala kadar bi rabil mojo pomoč, živela pa z njim ne bi več.
Večina se po lastni izbiri odloči, da ostanejo samski, se mi nikakor ne smilijo ampak jim čestitam, da so si uredili življenje tako, kot njim odgovarja in ne tako, kot sorodniki in družba pričakuje. Le zakaj bi si ustvarjali družino ali partnerstvo, če jim ne ustreza, komu na ljubo? Malokdo je sam zato, ker pač ni našel prave-pravega. Le ti pa imajo kadarkoli možnost, da ga najdejo, če ne bodo skriti čepeli med svojimi zidovi. Vsaj večina njih.

Take članke pišejo glupe samske babe za druge glupe samske babe, da se lahko tolažite med sabo.

Zakaj bi se mi smilile, če pa zase trdijo, da so bolj srečne in svobodne od vezanih.
In samske so zato, ker za njih ni dovolj dobrih moških, ker so same samo top roba. 🙂

Top roba, ki je nihče noče, hahaha :DDD

Če boš kad napredovalo s pomočjo medicine na raven vsaj 5 letnika, boš razumelo, da se ne ponujam in da nič ne pišem o sebi, ampak le povemtako kot je. Samska baba ni za nikamor, če ni nobeneag da bi jo prenašal, tudi za v kolektiv ni in ko bo prišlo do korenitih sprememb se bo to točno vedelo, ne kot danes, ko sprevrženi sistem vsiljuje nekaj in grozi normalni večini z represijo.
[/quote]

Eeeeee v kolektivih smo zato, da nas vsaj vi prenašate 😈

A njega kriviš, da ti je kazal nepravi obraz ? Sama pa si z njim samo iz pomilovanja in finančnih koristi.
Res za zjokat…. Babja hinavščina.

Spet zafrustrirani ostanki od moskih(kateri so to se vidi po postih) jamrajo ker jih nobena noce. Samske zenske bi kar na silo porocili (vsako ki je enemu od teh bioloskih smeti vsec),ker jim je jasno da milom ne bo nobena pristala na vezo z njimi. Sej so revezi,kaj jim mora bit to hudo,ko se zavedajo da bojo do smrti sami in vecno nepoteseni.

Jaz pač ne verjamem da je lahko nekdo srečno samski. Pač ne najdeš svojega princa in potem nakladaš da si srečno samski. Če bi prišel princ mmo, ne bi bil nihče samski.
Jaz pač tako mislim in nobeno nakladanje ne bo spremenilo mojega mnenja.

Ti niti presledkov za ločili ne znaš delat, če je kdo biološka smet, si to ti. Cele dneve serješ po forumu svoje bedarije. Nekoristna, nesposobna nadloga. Kdorkoli se sprijazni s tako, je res zafrustriran ostanek najtežje kategorije.

Ti niti presledkov za ločili ne znaš delat, če je kdo biološka smet, si to ti. Cele dneve serješ po forumu svoje bedarije. Nekoristna, nesposobna nadloga. Kdorkoli se sprijazni s tako, je res zafrustriran ostanek najtežje kategorije.
[/quote]

Kakorkoli obrnes ,moza in otroke pa le imam za razliko od tebe…hm cudno kajne
Kako to,da se nobena ne sprijazni z vami popolnezi.? Ja ker nisi popolnez ampak ostanek,smet,ki ga nobena noce…samske so raje samske kot s tabo luzer,spijazni se

Fak, res si luzerka. Ko ti zmanjka municije, začneš streljat slepe naboje iz obupa. Trenutno se tri grebejo zame, sploh še ne vem, katero bom izbral. Lahko ti pa zaupam, da nobena izmed njih ne meče svojega brezveznega lajfa stran na nekem obskurnem forumu.

Fak, res si luzerka. Ko ti zmanjka municije, začneš streljat slepe naboje iz obupa. Trenutno se tri grebejo zame, sploh še ne vem, katero bom izbral. Lahko ti pa zaupam, da nobena izmed njih ne meče svojega brezveznega lajfa stran na nekem obskurnem forumu.
[/quote]
Ja to ti pa verjamem,da se tri zate grebejo. Prva je tvoja psihiatrinja,ki se grebe zato,da bi ti pomagala cim prej izboljsati tvoje psihicno zdravje,druga je tvoja svetovalna delovka na zavodu za zaposlovanje,ki se grebe,da bi ti cim prej siht nasla in tretja je tvoja mati,ki se kot vsaka mati grebe za dobrobit svojega otroka.

New Report

Close