Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Ali se zavedate, zakaj bodo cepili dijake?

Ali se zavedate, zakaj bodo cepili dijake?

Izvaja se masovni brain inženiring pod taktirko Billa Vratnika. Seveda so izbrali maturante. In to ne le pri nas. Cepijo jih že povsod. Namreč preizkušal se bo možganski inženiring

Saj je ves načrt javno objavljen. Sploh ni skrivnost. Ljudem dol maha.. manjšina, ki je proti, bo na koncu prisiljena it v to, hočeš nočeš.

Ne bo tako.
Je večina proti temu korona fašizmu.

Ne bo tako.
Je večina proti temu korona fašizmu.
[/quote]

Jaz upam. A kritična masa še ni dosežena. Poglej samo koliko ljudi nosi maske…

Jaz upam. A kritična masa še ni dosežena. Poglej samo koliko ljudi nosi maske…
[/quote]
Saj bo. Še malo bodo pritiskali in izsiljevali s temi cepivi, pa se bo ljudem utrgalo.

Saj bo. Še malo bodo pritiskali in izsiljevali s temi cepivi, pa se bo ljudem utrgalo.
[/quote]

Če se jim zdaj ne, potem pa si res zaslužimo vse kar sledi. Ne me narobe razumeti, jaz imam ljudi srčno rada, samo sem jezna zaradi te flegmatičnosti in poslušnosti, mene to včasih tako razjezi, da si mislim pa prav vam bodi, saj če ste pripravljeni prodati gratis vso svobodo in vse pravice, si jih niti ne zaslužite. Govorim, pomagam pisati pritožbe, iščem zakone, kontakte, linke, ma nekateri so res trdi. In to taki, za katere bi rekla, da so izobraženi in pametni. Pa so se v tem cirkusu izkazali za navadne vodljive ovce. Da o izdajalcih niti ne govorim. Kličejo vsak dan policijo, ker ljudje pijejo in se zadržujejo pred lokalom. Pa kje bo pil, če ste gostilne zaprli?!

Prava figa, če jih bodo cepili. Kovid-bumbarji nehajte zganjat panike. Cepivo je varno in zanesljivo.

To pojdi povedat svojcem, ki so pokopali svoje do cepljenja zdrave družiske člane. Da te vidim kako boš

Če se jim zdaj ne, potem pa si res zaslužimo vse kar sledi. Ne me narobe razumeti, jaz imam ljudi srčno rada, samo sem jezna zaradi te flegmatičnosti in poslušnosti, mene to včasih tako razjezi, da si mislim pa prav vam bodi, saj če ste pripravljeni prodati gratis vso svobodo in vse pravice, si jih niti ne zaslužite. Govorim, pomagam pisati pritožbe, iščem zakone, kontakte, linke, ma nekateri so res trdi. In to taki, za katere bi rekla, da so izobraženi in pametni. Pa so se v tem cirkusu izkazali za navadne vodljive ovce. Da o izdajalcih niti ne govorim. Kličejo vsak dan policijo, ker ljudje pijejo in se zadržujejo pred lokalom. Pa kje bo pil, če ste gostilne zaprli?!
[/quote]
Saj si mislim podobno. A problem je, kam pobegniti pred tem kar sledi in kar bo prinesla poslušnost in represija psihopatov.
Tisti poslušni bodo žrtve psihopatov in fašizma, mi pa žrtve vseh skupaj ?

Saj si mislim podobno. A problem je, kam pobegniti pred tem kar sledi in kar bo prinesla poslušnost in represija psihopatov.
Tisti poslušni bodo žrtve psihopatov in fašizma, mi pa žrtve vseh skupaj ?
[/quote]

Nimaš kam, povsod isto. Samooskrbnost in samozadostnost, kolikor je le možno, pa do zadnjega se borit v upanju, da še ostali spregledajo in se obrne v pravo smer

[/quote]Ti pišeš kaj ja.
Cele dneve tu visiš.
Rekla si da delaš v trgovini, torej se testiras, zakaj se ne upreš?
Sovražim dvoličnost.
Dvoličnost tudi v tem da, ste mladino preganjali, če so bili trije na kupu, starudija seveda od jutra do večera pred gostilnami. Ti izpostavljaš in zagovarjaš pijandure in njihove pravice.

Ti pišeš kaj ja.
Cele dneve tu visiš.
Rekla si da delaš v trgovini, torej se testiras, zakaj se ne upreš?
Sovražim dvoličnost.
Dvoličnost tudi v tem da, ste mladino preganjali, če so bili trije na kupu, starudija seveda od jutra do večera pred gostilnami. Ti izpostavljaš in zagovarjaš pijandure in njihove pravice.
[/quote]

In kaj te briga kje jaz visim, vidiš točno to je point teme. Ti poskrbi zase in da si ti top, drugi pa vsak kot mu paše. Meni očitno paše tako. Pijancu paše pit. Mulcu paše se družit. Kaj ima kdo kaj se pritoževat?! Svoboda dragi narod je neprecenljiva. Ko to vzamejo, bomo vsi z bar kodo okoli hodili in delali le še to kar nam bodo ukazali. Ni ti moja misel problem..

In kaj te briga kje jaz visim, vidiš točno to je point teme. Ti poskrbi zase in da si ti top, drugi pa vsak kot mu paše. Meni očitno paše tako. Pijancu paše pit. Mulcu paše se družit. Kaj ima kdo kaj se pritoževat?! Svoboda dragi narod je neprecenljiva. Ko to vzamejo, bomo vsi z bar kodo okoli hodili in delali le še to kar nam bodo ukazali. Ni ti moja misel problem..
[/quote]Torej ne pametuj, ker se tudi ti testiras in delaš kar je dobro za tvojo rit. Zagovarjaš pijančeke. Ni čudno da je tako, če se trol fajterji, sprete med sabo.

Torej ne pametuj, ker se tudi ti testiras in delaš kar je dobro za tvojo rit. Zagovarjaš pijančeke. Ni čudno da je tako, če se trol fajterji, sprete med sabo.
[/quote]

Kaj ti veš kje jaz delam in ali se testiram ali ne. Ne zagovarjam jaz nikogar razen sebe. A pijančeki, narkomani, brezdomci in vsi, ki jih ti brez razloga sovražiš imajo tudi pravico do svobode in svobodnega odločanja o svojem življenju. Nisi ti Bog, da jim lahko sodiš. Brigaj se zase. Jaz nisem noben troj fajter, le ne dovolim da jaha vsak po meni ko ima 5min cajta. Imam to pravico.

O tem me vedno zanima kaj več; Kakšen možganski inženiring – poveš prosim natančno?

New Report

Close