Ali seksate kdaj iz dolžnosti?
Tokrat vprašanje za ženske.
Zanima me ali kdaj seksate s partnerjem ker se počutite nekako “dolžne”.
V smislu da se vam ne ljubi, nimate interesa, pa mu date zato da je pač mir pri hiši, da se ne vlači okoli z drugimi?
Ajde punce iskreno, saj vas možje ne berejo, da vidimo na čem smo 🙂
Pravkar sem o tem pisala…eden od razlogov za odhod iz 15 letne zveze, je bil tudi sex iz dolžnosti. Vse skupaj se mi je vedno bolj upiralo, še posebej, ko je nastopila mena. Ženske, ki so v to obdobje že vstopile, vedo o čem govorim. DEjansko se telo zaradi hormonskega neravnovesja močno spremeni. Pri meni je želja po sexu (ki je bil sicer dober) skoraj popolnoma izvenela. On pa bi vsak dan,,,vedno znova in znova….Ni pomagal pogovor, da ne zmorem, terjal je svoje. Počutila sem se na koncu že,kot sužnja…Nisem več zdržala…ni pa seveda bil to edeni razlog…SEx iz dolžnosti, o katerem pišeš, se med dvema, ki se imata rada, ne bi smel sploh dogajati. Za vsako težavo, se najde rešitev. Če je partner ljubeč, razumevajoč in če spoštovanje med dvema…..
Odgovor za PJUMO.
Saj te razumem, recimo … sam imam s partnerko isti problem, meni je vsec, rad jo imma zelo, navdusuje me, privlacna je, petdesetim se bliza. Cez noc je odrezala intimo, debelo se vidi, grda si je, libido velika nula. Vidi, da se trudim, da jo skusam razumet, potrpezljivo cakam, da se ji mogoce obrne … verjamem, da nisem ego in vse mozno kar bi jo odbijalo v postelji ..prej je norela, strast, sproscena, vsega je bilo. Zdaj se pocutim izdanega, opeharjenega .. vse kar si napisala, pa razumevanje, odnosti, vzajemnost ..ali sem pres plitek, ce mi je vse to premalo in zelim seks z njo?! in sem pripravljen prekinit, ker se pocutim ko zadnji pes, zavrzen, nezazelen, neljubljen ..ker odreka telesnost z mano in se ji to ne zdi pomembno za zvezo, da bi me obdrzala? povej PJUMO, kaj naj? nimam zelje nekaj postrani, samo zaradi potesitve, zelim si z njo.
Naj mi bog oprosti, če bom krut. Ozrimo se po naravi. Dobro, tudi vse živali se ne obnašajo enako in ne primerjajmo družine volkov z parom ptičkov na veji. Vsak ima vstavljen svoj “softvare”v možgane, po katerem delujejo. Zakone, ki jih imam ljudje ni napisala narava, ampak človek. PRav zato se ne razumemo velikokrat med seboj. No jaz si pač tako hočem razložiti razprtije v razmišljanjih med sabo. KAj ej libido, kaj je ljubezen. MA to so virusi, ki jih stvarnik vstavi v softver, da se nadaljuje vrsta, ker očitno si je on zadal to nalogo(zakaj ne vem),da pač življenje more obstajati na zemlji. Zakaj hoče, ne vem. VEm le, da če te viruse izvzamemo iz softvera, vrste propadejo.Se ne razmnožujejo. IN če pa se že razmnožujejo, torej par dobi potomce, je virus svoje delo opravil. Njegov time is out. Kot poskusni programček , ko v določenem časovnem obdobju zablokira in ga potem le moreš plačati, tako se tut ta libido izfiži. ZAkaj? MA ja, bože moj, saj več ni potreben, virus je svoje opravil. Potomec je rojen, vrsta se nadaljuje. Bog je prišel do zadoščenja. No torej ta samica ima potomca, samec z libidom, lahko oplodi pa še spet še kakšno drugo, ki še ima libido, spet se bo rodil potomec. MAjhen piratski programček naredi čudeže.
Pač neko moje na glas razmišljanje, morda si predstavljam napak, a drugačnih razlag v življenju nisem našel, kot te.
Forum je zaprt za komentiranje.