ali sem normalen
star sem 50 let.oženjen z odraslimi otroci.z ženo že nekaj časa živiva v rutini.vsak dan isto.ona bere jaz grem pa na srehod ali v hribe.z mano se ji ne da.
počasi sem se naveličal vsega,vendar jo imam nekako še vedno rad.najbolj pogrešam intimo.crkljanje,objeme,pa tudi sex.
odločil sem se,da si najdem sex prijateljico.tukaj se pa pojavi problem.sexa z drugo sploh ne jemljem kot,da je kaj narobe.vse mi je bolj podobno športu.zmeniva se za partijo,jo odigrava in greva domov.ali še kdo/katera misli podobno.večkrat berem podobne primere.on zanemarja njo,ona njega,ali je potem tako zelo narobe,če malo “športamo”.mislim,da smo na koncu vsi zadovoljeni.
povejte ali sem navaden debil,ali kdo misli podobno kot jaz.
in zakaj za parminutni športni seks rabiš pravo žensko? Veliko bolj enostavno in poceni je, da si ga enkrat tedensko zdrkaš ali pa nabaviš tisto lutko.
:)))
Nenormalen si v toliko, ker se vprašuješ o normalnih zadevah.
Nič neobičajnega, to velko moških počne. No vsaj poskuša početi, če jim uspe pa ne vem. Je pa veliko takih, ki imajo take želje. Samske smo s strani takih moškihmočno na udaru. Ne vem pa, koliko moškim dejansko uspe.
Pa pri tebi se je “nadati” uspeha? Uspeha v športnem smislu?
Te tvoje sex frendice se kaj hitro utegnejo spremeniti v ljubico, k bodo morda sčasoma hotele kaj več in to znaš fajn plačati preko ločitve… in bi te prišlo dražje na fuk kot…
Pogost slučaj.
Kje točno je zdaj ta problem? Ker seksa z drugo ne jemlješ, kot da je kaj narobe? Za to imaš še čas, ne skrbi zdaj za to. 🙂
Zakaj ne bi bil normalen? Seveda delaš vse prav, saj imaš za vse opravičilo. Jaz tudi trdim, da ni nič narobe, če greš sredi noči kaj pojesti. Čemu bi sicer služila tista luč v hladilniku.
Narobe ni nič. Bo pa, po moje, če te bo žena dobila.
Zakaj ne bi bil normalen? Seveda delaš vse prav, saj imaš za vse opravičilo. Jaz tudi trdim, da ni nič narobe, če greš sredi noči kaj pojesti. Čemu bi sicer služila tista luč v hladilniku.
Narobe ni nič. Bo pa, po moje, če te bo žena dobila.[/quote]
Težko bi bilo bolje napisati 😉
Ej avtor, pust te zblojene babe na mir (v tej temi še posebi), njim dopovedat osnovne moške stvari je MISIJA NEMOGOČE 5. Vzemi v zakup, da ne bodo tega nikoli razumele, razen da imajo dvolj moških hormonov/lastnosti. Pač to, da nam je moškim porinit eno (dodatno) žensko, isto kot da bi si ga vrgli na roke oz lutko porival. No le če se ne zaljubiš hehe, zato moraš redno menjat. Ne porini nobene več kot enkrat (poleg (potencialne) žene), ker se znaš zaljubit preko kurca (oksitocin). Raje se zapelji do avstrije, plačaš, imaš mir. Naporival se boš najlepših žensk za relativno male pare, nobena te ne bo izsiljevala z nosečnostjo, poroko, razkritjem ženi ipd. Domov pa prideš kot srečen in potešen možek 🙂 Zdej ne bom delal reklame, ampak enkrat na mesec greš v klub takoj za mejo. Tam vidiš ogromno srečnih očkov in mož, ki so na “sejmu”, toplo papajo, hladno pupajo, mehko kakajo in trdo vtikajo, peto potrebo/element (ljubezen, družino) imajo pa doma. Ko vse te osnovne potrebe potešijo (za vse skupaj 150eur, vključena neomejena hrana, pijača, bazen, savna in zabava z manekeno), pa se vrneš lepo domov iz “sejma” oz “službene poti”, še kakšnih 50-100EUR prineseš domov ženi, da te tvoje službene poti/sestanke povezuje s pozitivno asociacijo 🙂 In ste vsi srečni, jo lepo objameš, poljubiš (k juda iškarjot, joke:), otrokom prineseš kakšno igračo. In ste prava srečna družina kot Brady Bunch. Vsaja srečna družina ima skrivnost 🙂 Rizik je 0. Odvisno kok denarja maš, večkrat lohk greš, lohk greš tedensko, mesečno, na 3m, na 6m, 1x na leto. Bo dovolj, le takart boš bol polnil akumulatorje ko boš šel kajne… Ne gra srat z ljubicami, fukfrendicami, amaterskimi k…, ker ga boš najebal. Slej k prej te bo začela izsiljevat, da bo povedala ženi oz se boš zaljubil pa delal gluposti, ko se boš zbudil boš pa že prestar/prebroke, da stvari obrneš. Tud amaterke po domovih so rizične, lahko kera zanosi al kaj veš. V klubih pa ni bojazni. Karkol poleg žene in klubov pa znaš fajn plačati. To zadnje dvoje je najceneje, če ti pa uspe združiti oboje hkrati boš imel pa najbolje od obeh/vseh svetov 🙂
ti kar navali … bejb, ki si želijo samo občasnike se ne manjka … pa še bolj diskretne so – ni potrebno sprehajanje po javnih placih, kupovanja daril ….
priporočam, da si kupiš večjega enoprostorca, če nimaš fraj fleta, ker tudi bejbe nimajo rade, da se okoli njihovega naslova parkira neznan avto
Karkoli, ce hoces, da te prevec ne stane, moras poceti s trezno glavo, custva pa imeti pod nadzorjem. Najvecji zajebi se zgodijo, ko se prevec prepustimo toku.
In, Robi, dezuras? Bos to tudi zbrisal? 🙂
Se grem stavit, da je bil tudi Spider svoj cas obiskovalec kurb. Tisti opis njegovega seksanja je prav tak kot ga zagovarja multinik, redna stranka bordelov. Nic hudega. Njihova stvar. Se pa lepo vidijo deformacije dojemanja seksa taksnih moskih.
…in kdo pravi da tudi žena ne hodi sredi noči do hladilnika….makar po duševno hrano :)))
Zakaj potem si ga ne mečeš na roke, če je isto? Izpade, kot da želiš namerno prizadeti svojo ženo/partnerko. Kdo bi te razumel. Evo tud moški so lahko nerazumljivi. 🙂
Zakaj potem si ga ne mečeš na roke, če je isto? Izpade, kot da želiš namerno prizadeti svojo ženo/partnerko. Kdo bi te razumel. Evo tud moški so lahko nerazumljivi. :)[/quote]
Tistim, ki se družite samo z babami.
če manjka pa samo objem, pa pejt za prostovoljca v dom starejših. Ženske te bodo zastonj objemale….
Kaj je tvoji ženi že minilo do seksa? Pa ja menda ne živita, kot brat in sestra.
že prej ni bila kakšna silna potrebnica,sedaj je pa najin odnos res najbolj podoben brat,sestra.verjetno zato nimam moralnega mačka,če z drugo.če berem po drugih forumih je to narobe moralo bi me žreti in moral bi se hudičevo sekirati,ampak se ne.ne vem ženske za denar me nekako ne mikajo,čeprav to kar delam ni velika razlika,ampak že zmeraj mislim,če sva oba za,drug drugemu nekaj dava in to tudi nekaj šteje,je pa res riskantno,da stvar preraste samo šport
Ti samo namakaj.
Nisi edini.
Ne vem kaj hočeš od nas? Potrditev v izogib slabe vesti?
Če pri teh letih ne veš kaj je prav in kaj narobe, potem ti nben ne more pomagat.
Forum je zaprt za komentiranje.