Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali sem normalen

ali sem normalen

Lahko mu tvoja speče piškote, ti pa vse poslikaš. Recimo.

A tebi piškoti zapašejo potem po … ? Ne bi jaz to slikal, to morš komu drugemu rečt, pa tud ne vem, če je avtor za. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

star si 50 let, če boš teh par let zgural imaš pred seboj še 30 let življenja. Zakaj ga ne bi preživel z nekom, ob katerm se boš dobro počutil? Mislim, da bi se tudi žena z veseljem ločila od tebe, pa jo je strah, da ji boš nagajal.
Dasta premoženje na pol, potem pa vsak živi, tako kot si želi, kaj češ lepšega.

Res ste frajerji…S partnerjem nekaj ustvariš, preguraš čez lepe in težke čase, ko pa bi moral uživat v sadovih življenja te frajer zavrže,ker bi rad malo mladega mesa? Kaj pa če bi svoj čas usmeril v skupno preživljanje (se usedel in pogovoril kako bi skupaj uživala?Našla skupno točko?)Najlažje je it po bližnjici in reči da mojo ne zanima nič zato si bom našel kaj drugega.Je bilo kaj interesa vloženega v to?Me zanima kaj bi žena pripomnila….

Res ste frajerji…S partnerjem nekaj ustvariš, preguraš čez lepe in težke čase, ko pa bi moral uživat v sadovih življenja te frajer zavrže,ker bi rad malo mladega mesa? Kaj pa če bi svoj čas usmeril v skupno preživljanje (se usedel in pogovoril kako bi skupaj uživala?Našla skupno točko?)Najlažje je it po bližnjici in reči da mojo ne zanima nič zato si bom našel kaj drugega.Je bilo kaj interesa vloženega v to?Me zanima kaj bi žena pripomnila….[/quote]

Od frenda žena je rekla, ne bom to, ne bom ono, ne bom…. No, zdaj pa fant sam pa s frendi okol hodi… drek od zakona, otroci pa so že šli vsak po svoje.
Moja pa ni ni vprašala ampak je lepo odšla, kar me zdaj, po cca. dveh letih, celo veseli! 😉
Kdo pa bo prenašal tečnobo vsak dan, kaj?!?! 😀

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close