Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali sem odgnala ljubezen – moški prosim svetujte

Ali sem odgnala ljubezen – moški prosim svetujte

Veza dveh žal vezanih oseb, zaljubljena oba do neba in še dlje, imela sva se zelo lepo. Ko in če sva bila skupaj. Seks nebeški. Jaz bi rada bila več z njim, a imela sem občutek, da da sem čisto zadnja v vrsti. Po moško slabo odziven na sms, telefonski klici še redkejši. Dogovori za srečanja v zadnjem hipu z njegove strani, pustil me je čakati, pa spet čakati, pa nisem več zdržala. Nisem več mogla spati, ne jesti. Zapisala sem mu, da tako ne morem več naprej, da rabim več varnosti, in da bom vesela, če me najde spet. Ko sem ga poklicala, mi ni vrnil klica. Nato pa popoln ignor. In zdaj mi bo srce počilo od žalosti zaradi najbrž končanja najine zveze. Je res konec? Bova lahko spet skupaj?

Dildota imaš?

Itak, da bosta v posmrtnem življenju spet prišla skupaj, ker poročeni moški, ki si privoščijo seksualne avanture, komaj čakajo, da pustijo ženo in družino, premoženje pa prepišejo na eno izmed ljubic. 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Ljubezen780, 10.04.2023 ob 20:50

Veza dveh žal vezanih oseb, zaljubljena oba do neba in še dlje, imela sva se zelo lepo. Ko in če sva bila skupaj. Seks nebeški. Jaz bi rada bila več z njim, a imela sem občutek, da da sem čisto zadnja v vrsti. Po moško slabo odziven na sms, telefonski klici še redkejši. Dogovori za srečanja v zadnjem hipu z njegove strani, pustil me je čakati, pa spet čakati, pa nisem več zdržala. Nisem več mogla spati, ne jesti. Zapisala sem mu, da tako ne morem več naprej, da rabim več varnosti, in da bom vesela, če me najde spet. Ko sem ga poklicala, mi ni vrnil klica. Nato pa popoln ignor. In zdaj mi bo srce počilo od žalosti zaradi najbrž končanja najine zveze. Je res konec? Bova lahko spet skupaj?

ce bos zadovolna tok ko ti nudi bosta se parkrat sexsala.

Ce bos hotla vec te bo pustil.

matias, 10.04.2023 ob 20:57

Itak, da bosta v posmrtnem življenju spet prišla skupaj, ker poročeni moški, ki si privoščijo seksualne avanture, komaj čakajo, da pustijo ženo in družino, premoženje pa prepišejo na eno izmed ljubic. 🙂

To mi je povsem jasno, da do tega ne pride. Imam svoje premoženje, ne rabim še njegovega.

Kar pa rabim, je on.

Ljubezen780, 10.04.2023 ob 21:13

To mi je povsem jasno, da do tega ne pride. Imam svoje premoženje, ne rabim še njegovega.

Kar pa rabim, je on.

Še ni jasno? Ker meni je zelo jasno, da on ne rabi tebe. Dejanja ti povedo vse- ni klicev, ni smsjov, ni resnosti, ni namena.

Občasne stvari so le občasne stvari in prav to si ti njemu- občasna stvar za preganjanje dolgčasa.

Ti do sedaj, 10.04.2023 ob 21:17

Še ni jasno? Ker meni je zelo jasno, da on ne rabi tebe. Dejanja ti povedo vse- ni klicev, ni smsjov, ni resnosti, ni namena.

Občasne stvari so le občasne stvari in prav to si ti njemu- občasna stvar za preganjanje dolgčasa.

Sem si mislila, da morda ni tako. Po več desetletjih sva se ponovno našla, neizživeta ljubezen mladih dni, potem pa oba v zvezah…

Normalna ženska se ne spušča v avanture s poročenimi, če pričakuje še kaj več kot občasne metuljčke v trebuhu in občasni seks, ker dobro ve, da noben poročen moški s familijo se ne želi čustveno vezati, malo svežega mesa in seksualne popestritve pa zapaše marsikateremu. Torej tvoja in njegova pričakovanja se povsem razlikujeta.

Glede na njegovo odzivnost oz. neodzivnost slabo kaže…

O kaksni vezi ti to, ce sta oba ze vezana?

Verjetno trol tema, ker upam da tok zabitih bab dejansko ni.. ceprav zal so.

Z njim nimaš prihodnosti.Če bi bilo pri njem res vse tako, kot si želiš, bi se on ločil in bil bi s tabo…Brez zveze.

Ne kliči ga.

Pusti ga na miru.

Vem, da ti je težko, sem tudi jaz enkrat padla v poročenega, ki mi je govoril vse tisto, kar sem jaz takrat rabila.

In mi sadil rožice.

Najprej bo nekaj časa kruta bolečina, potem boš spoznala drugega.

Takoj, ko se boš z drugim ujela, bo tale v  tvoji glavi daleč, zelo daleč.

Moj nasvet : Pomlad je tu.Pojdi ven med rožice, na morje in uživaj.In on bo prišel.Ampak drugi.In srečna boš, ker boš šla z njim lahko na sprehod, na morje, v trgovino, vsepovsod.In se z njim držala za roke in ga pokazala VSEM.

Srečno!

Zartrose izven profila, 10.04.2023 ob 21:55

O kaksni vezi ti to, ce sta oba ze vezana?

Verjetno trol tema, ker upam da tok zabitih bab dejansko ni.. ceprav zal so.

Bodi vesela, da si tako prepričana vase.

Lahko pa se tudi tebi zgodi. Meni se je.

Preberi si kakšno knjigo na to temo. Kakšno resno.

OBA zaljubljena? Oprosti, o njegovi zaljubljenosti ni niti sledu. Lahko da ti govori to, a njegova dejanja kažejo resnico.

Aja…zdaj sem spet prebrala…

Poročena si?

Na nevarnem področju si…

Zaključi vezo ali pa se resno posveti možu.Varanje nikoli ne prinese sreče.

Ko misliš, da si že spoznal najbolj zabito in prismojeno babo, se izkaže, da si se motil in da obstajajo še bolj zabite. Zmešana trapa, na vse ženske mečeš slabo luč.

Takolele, 10.04.2023 ob 22:04

Aja…zdaj sem spet prebrala…

Poročena si?

Na nevarnem področju si…

Zaključi vezo ali pa se resno posveti možu.Varanje nikoli ne prinese sreče.

Vem, da je to zelo nevarno področje, vem da je to neodgovorno, in da verjetno ni prave prihodnosti. Sva pa oba že krepko čez 50, z odraslimi otroki. In partnerji, s katerimi živiva kot svojimi cimri.

rebeka991645, 10.04.2023 ob 22:01

OBA zaljubljena? Oprosti, o njegovi zaljubljenosti ni niti sledu. Lahko da ti govori to, a njegova dejanja kažejo resnico.

Zelo klišejsko, njegova telesna govorica pove točno to. Ne moreš igrati strasti in zaljubljenosti, če tega ni. Ne gre.

Ljubezen780, 10.04.2023 ob 22:01

Bodi vesela, da si tako prepričana vase.

Lahko pa se tudi tebi zgodi. Meni se je.

Preberi si kakšno knjigo na to temo. Kakšno resno.

Ne preslikavi svojih neumnosti name. Mene zasedeni ne zanimajo in nimajo sans pri meni. Kot drugo me leporecniki ne morejo zavest. Kot tretje vem da to o cemur ti pises nima z ljubeznijo nic, sploh ne z njegove strani. Kot cetrto nisem odvisna ne od odnosov ne od prisotnosti moskega v mojem lajfu. Kot peto ne hlepim po moski pozornosti( tud zenski ne, da se kdo ne vpici v to 😁)

Ne, meni se to ne more zgodit.

Ljubezen780, 10.04.2023 ob 22:18

Zelo klišejsko, njegova telesna govorica pove točno to. Ne moreš igrati strasti in zaljubljenosti, če tega ni. Ne gre.

Pa kaj bi še rada? Pokazal ti je, koliko mu dejansko pomeniš. Strast je eno, varnost drugo. Očitno mu drugo pomeni veliko, prvo pa le potrditev, da še ni za odpis, da je še zmožen, saj je že v letih, ko njegova spolna moč že peša. Tudi slednje je razlog, da se starejši moški ne odločijo tako brezglavo zapustiti žene. Vedo namreč, da dolgo več ne bodo mogli naskakovati kot zajci. Potem pride v prvi plan, kar so zgradili z ženo, kaj so ustvarili, otroci ipd. Na mestu njegove žene bi ga seveda takoj nogirala. Naj živi s posledicami svojih ravnanj. Ampak najbrž nikoli ne bo izvedela in bo do smrti živela v blaženi nevednosti.

Ljubezen780, 10.04.2023 ob 21:26

Sem si mislila, da morda ni tako. Po več desetletjih sva se ponovno našla, neizživeta ljubezen mladih dni, potem pa oba v zvezah…

Ja, ker si sama močno čutiš. In to je ok. Ni ok, kar delaš možu. Prav tako pa ni ok, kar pustiš, da ti počne tale tvoja neiživeta ljubezen.

Izpusti moža, zaživi sama, najdi sebe. Delaj stvari pošteno in iskreno. Predvsem pa se ne ponižuj za moškega, nikoli in nikdar. Največja ljubezen in edina, ki te ne bo nikoli zapustila je tista, ki jo imaš sama do sebe. Pokaži si jo.

On te je dal na popoln ignor in ti sprašuješ če bosta spet skupaj ? Halo ! Malo samospoštovanja. Saj boš prebolela. Ne kliči, ne piši, kurC ga gleda !

V bistvu ga nisi odgnala. Nekako ga nikoli nisi imela. Glede na napisano je bolj videti, da je on imel tebe a žal ne za to kar si ti imela njega. Pojdi naprej ne glede na ceno razne, če se nisi pripravljena peljati naprej v vlogi druge ali morda tretje, ko to ugaja njemu.

Nikoli ne bosta skupaj. ne slepi se. Daj oglas na ona on ali tinder, ali kamorkoli in najdi koga drugega.

Upam, da nisi cerkveno poročena in upam, da on ni cerkveno poročen, ker kršita moralna načela.

Zihr sta oba katolika, če je večina Slovencev katoliške vere.

Pusti ga na miru, naveličal se je, zaljubljenost tudi enkrat mine.

Kako odrasle ženske sebe ne morete kontrolirati? Si se s svojim možem poročila zaradi pritiskov družbe, da ne bi ostala sama?

Puncka draga, imel te je za praznjenje jajc. Move on.

New Report

Close