Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali sem odgnala ljubezen – moški prosim svetujte

Ali sem odgnala ljubezen – moški prosim svetujte

Zaljubljena OBA do neba 🤣🤣🤣🤣🤣

Čez 50 pa tolk ZAB.ITA

Draga moja, pojdi naprej. Ljubezni nisi odgnala. Ker je, žal, z njegove strani ni bilo. Ne tiste prave. Metuljčki niso ljubezen. Imela sta strast, ki pa se je ob pomanjkanju vsebine in ob strahu za izgubo primarne družine izgubila. Ne kliči in ne išči ga. Pri njem se to ni zgodilo prvič. In takoj ko je začutil, da pričakuješ več, se je umaknil. Ker se je v preteklosti že opekel. Ne rabiš ga pozabiti, ker tudi on tebe ne bo. O njem razmišljaj kot o lepem spominu. Očitno si še vedno privlačna, zato hodi z dvignjeno glavo okoli. In s tvojim nasmeškom. Mogoče pa vseeno še najdeš ljubezen, če se je doma izgubila. Izkoristi energijo, ki si jo na ta način dobila. Kajti redkim je dano ljubiti tudi na jesen življenja.

Odgovor na objavo uporabnika
Ljubezen780, 10.04.2023 ob 20:50

Veza dveh žal vezanih oseb, zaljubljena oba do neba in še dlje, imela sva se zelo lepo. Ko in če sva bila skupaj. Seks nebeški. Jaz bi rada bila več z njim, a imela sem občutek, da da sem čisto zadnja v vrsti. Po moško slabo odziven na sms, telefonski klici še redkejši. Dogovori za srečanja v zadnjem hipu z njegove strani, pustil me je čakati, pa spet čakati, pa nisem več zdržala. Nisem več mogla spati, ne jesti. Zapisala sem mu, da tako ne morem več naprej, da rabim več varnosti, in da bom vesela, če me najde spet. Ko sem ga poklicala, mi ni vrnil klica. Nato pa popoln ignor. In zdaj mi bo srce počilo od žalosti zaradi najbrž končanja najine zveze. Je res konec? Bova lahko spet skupaj?

Tako Je to, če se poročeni pečajo skupaj, kaj pa si pričakovala, da ti bo vsakič, ko se bo tebi sprdnilo kar na voljo al kako?

Tudi jaz sem bila blesava in v identičnem zosu. To ni ljubezen. To je samo vaša želja po ljubezni.

Kakšno ljubezen neki? Kje jo pa ti vidiš?

Samo pusti ga na miru, popolnoma.

Če ne moreš obuditi ljubezni z možem (si tes vse dala od sebe, ali pa si isti ego, kot tvoj, da sta se odtujila tako drastično?) in če obenem ne moreš shajati brez misli na novo ljubezen, potem se loči in začni na novo. Če pa bi si rada le popestrila izpraznjeno življenje, potem si lahko hitro najdeš nekoga, s katerim boš čutila metuljčke tu in tam, na skrivaj.

Jaz bi poskusila še enkrat z možem.  Nekaj bi korenito spremenila. Če se še ne ukvarjaš z jogo Ali nekim športom, če ne hodiš še redno v naravo, če še ne ješ ultra zdravo, če še vedno kuhaš kot tvoja mama, če imaš še vedno preveč kilogramov, če še vedno nisi izpeljala dolgo načrtovanega … bi-se jaz lotila teh stvari. Zdravje in splošna, tudi intelektualna vitalnost sta najbolj pomembni. Zagotovo lahko z možem skupaj napredujeta.

Verjetno te je zgolj strah starosti, pa si se od sile in zaradi prilike na vrat na nos ‘zaljubila’. Če boš zelo zdravo živela, te bo znatno manj strah.

Vrhunsko napisano kradem in citiram

Izpusti moža, zaživi sama, najdi sebe. Delaj stvari pošteno in iskreno. Predvsem pa se ne ponižuj za moškega, nikoli in nikdar. Največja ljubezen in edina, ki te ne bo nikoli zapustila je tista, ki jo imaš sama do sebe. Pokaži si jo.

Glede na napisano potrjujem, da z njegove strani ni bilo nobene ljubezni. Mel te je samo za…

Kot moški ti povem da nisi bila v vezi z njim.

Bila si mu samo za praznje je jaj_.

Žal.  Kruta realnost.

Bolje ti je da si ga odgnala.

Lp

…ni jasno,a ne?! Moski imajo ljubice za ….?

Ves katera ljubica zazivi z ljubimcem? Samo tista,ki zena ven iz bajte zabrise varajocega prasica. Tako,da drage ljubice….ce zena utve za varanje..takrat ve pobirate ostanke. Ste in boste samo obcasne igrace,ko varalici postane dolgsas….

Ti pa sanjas o ljubezni…

Ujete tičice tožba. Še enkrat. Odločila si se za vlogo oriležnice, sedaj jokaš. Ne glede na dejansko starost boš morala slej ko prej odrasti. Zaupati poročemu moškemu je tako, kot dopustiti da te nekdo pošteno potegne za nos. On ti obljublja “gradove v oblakih”, ki pa jih ni pripravljen deliti s teboj. Naivno si mu verjela, da boš postala del njega, kot je on postal del tebe. Ja pa kaj si res mislila, da se bo on odpovedal vsemu zaradi “mladega mesa”, kar zogotovo si? Kaj sploh pričakuješ v odgovorih moške populacije, razen da te bodo poskusili prepričati s svojim leporečenjem, da bo bolje če postaneš njihova priležnica?

To kar si si skuhala, boš morala sama prebaviti, brez zunanjih “svetovalcev”. Zagotovo bo zaradi tvoje nespameti minilo veliko časa, da se boš postavila nazaj na lastne noge in začela iskati varnost v nekomu, ki si bo s časom pridobil tvoje zaupanje. Pa si sploh tega želiš ali boš raje naprej jokala za nekom, ki mu ne predstavljaš drugega kot seks igračko? Odločiti se moraš sama. Tako kot si se odločila samostojno, da boš z njim skočila  med rjuhe. Upam, da si vsaj pomislila na zaščito, če te je že pamet zapustila.

Ti pa en butl, ki ne pozna realnega življenja. Vse je možno , tudi veza med dvema vezanima 🙂 ti pa bejž u farouf boš dobil smetane  za polizat

Takole pišejo varani luzerji  in luzerke 🙂 žolčno, prizadeto in nesramno! Ni čudno da so varani

to ni bila ljubezen z njegove strani ampak samo izkoriščanje tebe, da si je praznil jajca.

Sprijazni se.

naslednjič pa bodi bolj previdna, komu boš dala noge narazen

he” s just not that into you…r

Poden, 12.04.2023 ob 07:33

…ni jasno,a ne?! Moski imajo ljubice za ….?

Ves katera ljubica zazivi z ljubimcem? Samo tista,ki zena ven iz bajte zabrise varajocega prasica. Tako,da drage ljubice….ce zena utve za varanje..takrat ve pobirate ostanke. Ste in boste samo obcasne igrace,ko varalici postane dolgsas….

Ti pa sanjas o ljubezni…

Naceloma se strinjam s tabo. Z eno pripombo. Ja, ljubice imajo za seks, žene pa za gospodinjska opravila in iz komoditete ali lenobe (čeprav z njo očitno niso srečni, se jim ne da ali pa ne upajo začeti znova). Kaj je boljše? Nič. Obe pobirata ostanke, obe sta dejansko izkoriščani, prevarani, zlorabljeni. Kdaj se boste ženske začele bolj ceniti? Tako žene kot ljubice? Oboje morate ozavestiti, da ste vredne prave ljubezni in niste samo stroj za rojevanje, hodeči sesalec, avtomat za pospravljanje in posoda za praznjenje. Ste človeška bitja, ki si zaslužijo, da se jih tako tudi tretira.

Hja, 12.04.2023 ob 08:48

Naceloma se strinjam s tabo. Z eno pripombo. Ja, ljubice imajo za seks, žene pa za gospodinjska opravila in iz komoditete ali lenobe (čeprav z njo očitno niso srečni, se jim ne da ali pa ne upajo začeti znova). Kaj je boljše? Nič. Obe pobirata ostanke, obe sta dejansko izkoriščani, prevarani, zlorabljeni. Kdaj se boste ženske začele bolj ceniti? Tako žene kot ljubice? Oboje morate ozavestiti, da ste vredne prave ljubezni in niste samo stroj za rojevanje, hodeči sesalec, avtomat za pospravljanje in posoda za praznjenje. Ste človeška bitja, ki si zaslužijo, da se jih tako tudi tretira.

no saj v tem primeru je ljubica poročena in je po vaše najbolj uporaben gospodinjski aparat pri možu, k ljubimcu pa je hodila po čustva in seks. Ker zadnjih dveh stvari pri svojih 50+ ne obvlada, atribut mladosti pa je tudi že pošel, jo je ljubimec dampnil in sedaj stokca tukaj gor. Upam, da je vsaj mož z gospodinjskim aparatom zadovoljen, da je ne bo s kakšnim kuhinjskim robotom zamenjal:)

HJA….dokler zena ne ve….ga ne stera od bajte,a ne…

Moja sorodnica zvedela….se isti dan varalico zabrisala ven in vlozila za locitev. Niso vse tako obupane.

Bivsi in ljubica po 1letu med polizala…..tako,da ni vse zlato kar se sveti….

Poden, 12.04.2023 ob 08:54

HJA….dokler zena ne ve….ga ne stera od bajte,a ne…

Moja sorodnica zvedela….se isti dan varalico zabrisala ven in vlozila za locitev. Niso vse tako obupane.

Bivsi in ljubica po 1letu med polizala…..tako,da ni vse zlato kar se sveti….

Prav je naredila. Izid med bivšim in ljubico pa je pričakovan, saj varalice po defaultu niso sposobne prave, iskrene ljubezni.

Jaz pa mislim obratno kot ljudje tu gor. Menim, da to kar sta imela je bila edina prava ljubezen. Ljubezen v pravem pomenu. Oba sta jo tako mocno zacutila. Zato je pa tako tezko. V bistvu menim, da jo je on za util se bolj in je njemu se veliko tezje. Zato pa se je odmaknil. Redki smo ljudje, ki smo to kdaj doziveli. Mogoce sta pa prevec hitela in prehitro prevec hotela. Ampak tezko je ostati trezen v popolni pijanosti ljubezni. Ne glede na vse, tudi ce iz tega ne bo nikoli vec nic, ti bo ostal en izmed lepsih spominov v zivljenju. Tega se ne da vzeti in izbrisati. Seveda je bila tudi bolečina, ampak tako je vedno. To je zivljenje. V resnici je bilo vredno vsake sekunde. Si predstavljaš, da veliko ljudi zivi življenje in cesa takega nikoli ne občuti. Kaksna zalost je sele to…cestitam avtorica. Vse bo se dobro. Tudi ce ne bosta skupaj z ljubimcem.

A bi sla zmanoj na kavico in ti bom lepo vse razlozio kot prijatelj

Moski, 12.04.2023 ob 10:12

Jaz pa mislim obratno kot ljudje tu gor. Menim, da to kar sta imela je bila edina prava ljubezen. Ljubezen v pravem pomenu. Oba sta jo tako mocno zacutila. Zato je pa tako tezko. V bistvu menim, da jo je on za util se bolj in je njemu se veliko tezje. Zato pa se je odmaknil. Redki smo ljudje, ki smo to kdaj doziveli. Mogoce sta pa prevec hitela in prehitro prevec hotela. Ampak tezko je ostati trezen v popolni pijanosti ljubezni. Ne glede na vse, tudi ce iz tega ne bo nikoli vec nic, ti bo ostal en izmed lepsih spominov v zivljenju. Tega se ne da vzeti in izbrisati. Seveda je bila tudi bolečina, ampak tako je vedno. To je zivljenje. V resnici je bilo vredno vsake sekunde. Si predstavljaš, da veliko ljudi zivi življenje in cesa takega nikoli ne občuti. Kaksna zalost je sele to…cestitam avtorica. Vse bo se dobro. Tudi ce ne bosta skupaj z ljubimcem.

Moski

Ce imas nekoga resnicno rad, se ne odmaknes. Odmaknejo se ljudje, ki jim ni mar za ljubljeno osebo. To so zame sebicni ljudje, ki gledajo samo na sebe za druge jim pa ni mar.

Pojdi naprej in pozabi tega moskega. Tudi meni se je zgodilo, da mi je moski lagal, da bo zapustil svojo zeno in me zavajal. Na koncu pa me se brcnil v rit kot najvecjo smet in me odslovil na najbolj podel nacin, da me je zacel ignorirati. Pojdi naprej v zivljenju in pusti tega moskega, ker te ni vreden. Ce ne druga si se vsaj nekaj na novo naucila v zivljenju.  Jaz za sebe vem, da se bom v velikem loku izogibala porocenim moskim, ker to so manipulatorji, da jim ni para. Meni osebno se je ta moski tako zameril, da ga nikoli vec nebi spustila blizu sebe, ker sem zelo trpela, ko sem ga prebolevala. Tako, da glavo pokonci in naredi temu konec. Ne splaca se sekirat,  verjemi mi.

On je dojemal vajini vezo, kot občasno druženje brez vsakršnih obvez, vi pa sedaj to zvezo želite spremeniti v stalno z obveznostmi, kar očitno njemu ne odgovarja. Se bo potrebno sprijazniti in razčistiti sami pri sebi zakaj so vam takšne zveze sploh potrebne. Če vam ni več do vašega partnerja se pošteno razidite, zelo nepošteno in zahrbtno je, da ga varate. In si potem dajte nekaj časa za razmislek kako naprej, predno pričnete z kakršnokoli novo zvezo. Premislite kaj vse za seboj potegne varanje in koliko vam pomenijo vaš partner in otroci, če jih imate. Bodite pošteni do sebe in do drugih.

Veš kaj si ti. Le kaj si mislila, da te bom imel resno? Poglej se v ogledalo in umij se kdaj pa kdaj. Tvoji klici in stalno lazenje je odurno. Ni čudno, da te mož ne dotakne. Shujšaj in se umivaj.

New Report

Close