Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali sem odgnala ljubezen – moški prosim svetujte

Ali sem odgnala ljubezen – moški prosim svetujte

Joj no, imej samospoštovanje. In moški verjetno kar pobegnejo, ko se zaljubiš.

Po prebranem sodec nisi. Ti si se mogoce res zaljubila, ampak on se zal ni. On je tipicen porocen moski, malo pogleda, ce je se pozeljiv, seksa, vnemirljivo mu je, doma ima pa kuharico, cistilko in sobarico v enem, ki je ne bo kar tako izpustil iz roke.

Ker si trenutno pod vtisom prepovedane “ljubezni”, bi jaz najprej pustila, da se ta ohladi. Sele ko bos trezno razmisljala, si sama pri sebi priznaj, koliko ti pomeni moz. A je se kaj med vama ali bi bilo bolje, da gresta vsak svojo pot?

S tem seveda ni nic narobe. Narobe bi bilo, ce bi se ti na horuk odlocila pod vtisom nore ljubezni, ki to ni.

Veliko srece. In sporoci cez par let, kako je slo.

Ti si res naivna, če misliš da bo moški pustil svojo ženo za eno staro grbavo 50 letnico. čas je da vam starim babam nekdo poreže peruti. Starejši moški ima dosti večjo vrednost kot stara ženska. V njegovih očeh si manj kot kurba za brezplačen seks

Naivna do stropa. On se ni nič zaljubil, vse je samo pretveza. Če bi se zaljubil bi bila sedajle skupaj.

In potem ženske vedno trdite kako čustveno inteligentne ste, pa ne prepoznate ene tako enostavne manipulacije.

Moški te je imel izključno in samo za, oprosti za grdo besedo, “praznjenje”.  Vse ostalo si si sama narisala v svoji domišljiji, pri tem pa pozabila, da naslednje drži kot pribito:

1. Moški in ženske smo zelo različni. Moški imajo žensko lahko izključno za  sex, četudi jim ženska sploh ni všeč ali nikoli ne bi bili z njo v resni zvezi.

2. Pri moških ne poslušaj besed, ampak gledaš njihova dejanja. Njihove besede zelo pogosto lažejo, dejanja malo težje.

3. Ti si lahko doživljala vajin odnos kot xxxl in sex božanski, on lahko v resnici čuti popolnoma drugače.

Odgovor na objavo uporabnika
Resnica185, 13.04.2023 ob 09:46

Ti si res naivna, če misliš da bo moški pustil svojo ženo za eno staro grbavo 50 letnico. čas je da vam starim babam nekdo poreže peruti. Starejši moški ima dosti večjo vrednost kot stara ženska. V njegovih očeh si manj kot kurba za brezplačen seks

No, no, no. Ohladi se malo. Če smo že pri tem, imajo za naravo in svet večjo vrednost ženske. Malo razmisli, kdo manj zboleva, kdo dlje živi, kdo je genetsko bolj odporen… To so naravne zakonitosti. Kaj si domišlja tvoj bolni um, pri tem ni niti malo pomembno.

klzj6, 13.04.2023 ob 11:26

Moški te je imel izključno in samo za, oprosti za grdo besedo, “praznjenje”.  Vse ostalo si si sama narisala v svoji domišljiji, pri tem pa pozabila, da naslednje drži kot pribito:

1. Moški in ženske smo zelo različni. Moški imajo žensko lahko izključno za  sex, četudi jim ženska sploh ni všeč ali nikoli ne bi bili z njo v resni zvezi.

2. Pri moških ne poslušaj besed, ampak gledaš njihova dejanja. Njihove besede zelo pogosto lažejo, dejanja malo težje.

3. Ti si lahko doživljala vajin odnos kot xxxl in sex božanski, on lahko v resnici čuti popolnoma drugače.

Kaj pa če malo drugače pogledamo…samo za razmislek? Če bi jo imel samo za praznenje potem ona ne bi uživala. Tako, da iz opisa sta oba imela koristi.

Nevem885, 13.04.2023 ob 11:31

No, no, no. Ohladi se malo. Če smo že pri tem, imajo za naravo in svet večjo vrednost ženske. Malo razmisli, kdo manj zboleva, kdo dlje živi, kdo je genetsko bolj odporen… To so naravne zakonitosti. Kaj si domišlja tvoj bolni um, pri tem ni niti malo pomembno.

Ne drzi! Tako je kot ti je povedal “klzj6”. Nisi ga razumela.

Vsak clovek ima svojo vrednost in vsako zivljenje enako steje. Mislim pa, da je oseba “klzj6” coljala na seksualno vrednost na trgu oz vrednost za vezo.  In ro ima popolnoma prav. Jaz sem prisel do enake ugotovitve. Potrdil pa sem jo na svojem primeru. In sicer pred 20tim letom in v zgodnjih 20 je bilo zelo tezko dobiti kvalitentno, zenstveno in lepo zensko. Izbirale so one. Tako je bilo v vecini . V 30tih in se malo cez, pa izbirajo izkljucno moski. Kdor se je razvil v kvalitetnega moskega, ima izbire prevec. Enako je v 40tih kjer sem tudi sam. Z zenskami ne flirtam. Flirtajo pa one z mano. In to tudi take, ki se poznamo 20 let. Ceprav vedo, da imam druzino in nisem samski. Prej cesa takega ni bilo. Flirtajo pa tusi 20 let mlajse. V kolikor pa bi se karkoli zgodilo med mano in flirtkami, ne bi nikoli pustil odprte opcije za vezo. Ce bi moja propadla, bi se pod svojimi pogoji odprto zabaval s temi puncami/zenskami. Dobro bi se imeli. V nobenem primeru pa ne bi zacel veze s 45letnico kot sem sam. Mogoce cez 20-25 let ja. Do takrat pa bi obdrzal neodvisnost in hkrati dal vec zenskam istocasno moznost do druzenja z menoj. Ampak samo ce si zaluzijo. Cesa takega v 20tih letih ne bi mogel storiti. Sedaj pa vidim, da so celo za…mene pa veza z njimi ne zanima v nobenem primeru.  Tudi ce bi se locil.

sem pogledal v kroglo.. in videl, da ga nisi odgnala, ker maš tak naslov teme,  odgnal se je sam. Ti si se mu predala kot ženska.. in si mu rešila zakon.

Tipa poznaš iz mladosti, pa se malo spomni za nazaj, če je bil tud takrat tak ljigavec po karakterju kot je zdaj.., da ti ne dvigne telefona ali odgovori sms.., ti je kdaj plačal pico in borovničev sok v maxiju. če si iz genracije 50+…

Nikoli ne smeš imet opravka s človekom, ki ne pozna vere fair play-a. Zahvali se sreči za lepe trenutke, ki jih verjetno ne boš več doživela tud s kakšnim drugim tipom ne, z možem pa sploh nemogoče v teh letih in odklop. Ne sekiraj se, če se mi ne… Tukaj nas je dosti zelo sočutnih ljudi, ki stvari pristopimo zelo resno, ko vidimo kako človek, posebej ženska trpi nam ni lahko in, če boš ti trpela bomo tud mi…, takle mamo..

Enostavno, 13.04.2023 ob 12:25

Kaj pa če malo drugače pogledamo…samo za razmislek? Če bi jo imel samo za praznenje potem ona ne bi uživala. Tako, da iz opisa sta oba imela koristi.

Bil je obojestranski užitek. Za praznjenje te ima moški takrat, ko mu “daš”, torej popustiš, mu dovoliš, da te iz golega miru pof., da je potem nekaj časa mir. Za praznjenje ima 80% moških svoje žene, če verjamemo statistiki, da samo 20% žensk med seksom doživi orgazem. Pri avtorici, ki pravi, da je bil seks božanski, pač ni šlo za praznjenje, temveč za obojestranski užitek, recipročnost. Vsak je nekomu nekaj dal in dobil v zameno. Samo pričakovanja so bila pri enem in drugem nekoliko neusklajena. Ne dvomim, da je bil tudi on zaljubljen (samo če sta dva zaljubljena, je lahko seks božanski, sicer je lahko samo dober, to je pa tudi vse), ampak moški so pač strahopetci, kar se tega tiče. Najbtž se je podelal v hlače, ko je pomislil, da bi se pa moral soočiti z ženo in se odločiti. Najraje bi pač imel obe.

Drugo ima 100% ne teži pojdi naprej pa veliko sreče.

Moski, 13.04.2023 ob 12:34

Ne drzi! Tako je kot ti je povedal “klzj6”. Nisi ga razumela.

Vsak clovek ima svojo vrednost in vsako zivljenje enako steje. Mislim pa, da je oseba “klzj6” coljala na seksualno vrednost na trgu oz vrednost za vezo.  In ro ima popolnoma prav. Jaz sem prisel do enake ugotovitve. Potrdil pa sem jo na svojem primeru. In sicer pred 20tim letom in v zgodnjih 20 je bilo zelo tezko dobiti kvalitentno, zenstveno in lepo zensko. Izbirale so one. Tako je bilo v vecini . V 30tih in se malo cez, pa izbirajo izkljucno moski. Kdor se je razvil v kvalitetnega moskega, ima izbire prevec. Enako je v 40tih kjer sem tudi sam. Z zenskami ne flirtam. Flirtajo pa one z mano. In to tudi take, ki se poznamo 20 let. Ceprav vedo, da imam druzino in nisem samski. Prej cesa takega ni bilo. Flirtajo pa tusi 20 let mlajse. V kolikor pa bi se karkoli zgodilo med mano in flirtkami, ne bi nikoli pustil odprte opcije za vezo. Ce bi moja propadla, bi se pod svojimi pogoji odprto zabaval s temi puncami/zenskami. Dobro bi se imeli. V nobenem primeru pa ne bi zacel veze s 45letnico kot sem sam. Mogoce cez 20-25 let ja. Do takrat pa bi obdrzal neodvisnost in hkrati dal vec zenskam istocasno moznost do druzenja z menoj. Ampak samo ce si zaluzijo. Cesa takega v 20tih letih ne bi mogel storiti. Sedaj pa vidim, da so celo za…mene pa veza z njimi ne zanima v nobenem primeru.  Tudi ce bi se locil.

Prav glede seksualne energije je tako, da so spolno prebujene ženske na vrhuncu seksualnosti med 40 in 50 letom in tudi pozneje jih ne mine, medtem ko moškim začne spolna moč upadati po 20. letu. Po 40. ima že vsak drugi občasne težave s potenco, potem gre pa vse le še navzdol. Zato pa potem okrog 50. norijo in letajo za mladimi kiklami, da bi si dokazali, da le še niso za na odpad. Ampak tudi z mladimi njihova potenca ne traja prav dolgo. Začetnih par mesecev, potem pa si je treba, če ga dekle ne zamenja, pomagati z modro tabletko. Sprijazniti se. Takšne so naravne zakonitosti.

Po opisu vidim, da sta oba uzivala. To je prava ljubezen. Zakaj pa si ga ti avtorica hotela tako izkoristiti? Moras gledati tudi na drugo stran. Enako velja za vse ženske. Pogosto mislite, da vam oseba, ki vam je vsec kar pripada. Od njega si dobila ogromno. Verjetno vec kot on od tebe. Tudi on je vec dal na tehtnico in pri vsem vec reskiral. Ti si le cakala in prejemala dano…seveda si se tako kot on, mogoce tudi ti zaljubila…ampak zakaj si mu zacela težit, utrujat, vrsiti pritisk, vrsiti custvene stiske?? Mislim, da si ga popolnoma zmanipulirala i on je verjetno sedaj unicen. Dobila si od njega vec kot ti je obljubljal. Konec koncev si od starta vedela, da je v vezi. In se glavno!!! To poslusajte vse zenske (vecina vas je manipulatork)…V kolikor ti je moski vsec in uzivas v njegovi blizini, vustvih, seksu…takrat bodi hvalezna za to in se sproati in se naprej uzivaj. To je vse kar moras narediti. Ne pa teziti moskemu in vrsiti pritisk in mu dajati slabo vest. Njegova stran te ne zanima. To je njegov problem in s tem naj se sam sooci. Tebi mora biti pomembno kako se pocutis ob njem in kaj ti daje. Ampak zenske vedno zajebete s tem, da s tezenjem kaznujete moskega svojih sanj. In ja, s tem ga odzenete in mu lovzrocate zivljenjske stiske na raznih podrocjih. Sem zelo izkusen.

Zenske, zakaj komplicirate in grabite??, 13.04.2023 ob 12:59

Po opisu vidim, da sta oba uzivala. To je prava ljubezen. Zakaj pa si ga ti avtorica hotela tako izkoristiti? Moras gledati tudi na drugo stran. Enako velja za vse ženske. Pogosto mislite, da vam oseba, ki vam je vsec kar pripada. Od njega si dobila ogromno. Verjetno vec kot on od tebe. Tudi on je vec dal na tehtnico in pri vsem vec reskiral. Ti si le cakala in prejemala dano…seveda si se tako kot on, mogoce tudi ti zaljubila…ampak zakaj si mu zacela težit, utrujat, vrsiti pritisk, vrsiti custvene stiske?? Mislim, da si ga popolnoma zmanipulirala i on je verjetno sedaj unicen. Dobila si od njega vec kot ti je obljubljal. Konec koncev si od starta vedela, da je v vezi. In se glavno!!! To poslusajte vse zenske (vecina vas je manipulatork)…V kolikor ti je moski vsec in uzivas v njegovi blizini, vustvih, seksu…takrat bodi hvalezna za to in se sproati in se naprej uzivaj. To je vse kar moras narediti. Ne pa teziti moskemu in vrsiti pritisk in mu dajati slabo vest. Njegova stran te ne zanima. To je njegov problem in s tem naj se sam sooci. Tebi mora biti pomembno kako se pocutis ob njem in kaj ti daje. Ampak zenske vedno zajebete s tem, da s tezenjem kaznujete moskega svojih sanj. In ja, s tem ga odzenete in mu lovzrocate zivljenjske stiske na raznih podrocjih. Sem zelo izkusen.

Strinjam se s tem, da ko doživiš božanski seks, gre za pravo (obojestransko) ljubezen. Ostalo, kar pišeš, je pa eno samo nakladanje nezrele mimozice, ki ni zmožna sprejeti odgovornosti za svoja dejanja, ko ni sposobna soočiti se s posledicami svojih ravnanj in ki ni sposobna sprejemati odločitev. Na dveh (ali več) stolckih sedijo samo strahopetci.

Pac morala bi se zadovoljiti, da on ima obe. Scasoma bi se ze razvozlalo. Ker pa se nisi, si izpadla. Ocitno je tako bolje.

Evo, 13.04.2023 ob 13:06

Strinjam se s tem, da ko doživiš božanski seks, gre za pravo (obojestransko) ljubezen. Ostalo, kar pišeš, je pa eno samo nakladanje nezrele mimozice, ki ni zmožna sprejeti odgovornosti za svoja dejanja, ko ni sposobna soočiti se s posledicami svojih ravnanj in ki ni sposobna sprejemati odločitev. Na dveh (ali več) stolckih sedijo samo strahopetci.

Zvenis nezrela. Moški lahko sedi na 2,5 ali 10 stolckih. Vprašanje je samo če je čustveno in finančno sposoben. V kolikor je, nima zenska kaj jokati. Na njej je le, da seodloci ali bo to sprejela ali pa ne in sla dalje. Bom rekel tako kot ti..v kolikor joce to kaze na njeno custveno nezrelost in nezmoznost sprejemanja odlocitev in odgovornosti. Oz se huje, pogojno cloveka hoce sprejeti, ampak le ce se clovek spremeni in to le na nacin, da bo njej ustrezal. Taksne zenske ste otrocje in mocne manipulatorke. Vas takoj zabrisem cez prag

Res je, 13.04.2023 ob 12:44

Bil je obojestranski užitek. Za praznjenje te ima moški takrat, ko mu “daš”, torej popustiš, mu dovoliš, da te iz golega miru pof., da je potem nekaj časa mir. Za praznjenje ima 80% moških svoje žene, če verjamemo statistiki, da samo 20% žensk med seksom doživi orgazem. Pri avtorici, ki pravi, da je bil seks božanski, pač ni šlo za praznjenje, temveč za obojestranski užitek, recipročnost. Vsak je nekomu nekaj dal in dobil v zameno. Samo pričakovanja so bila pri enem in drugem nekoliko neusklajena. Ne dvomim, da je bil tudi on zaljubljen (samo če sta dva zaljubljena, je lahko seks božanski, sicer je lahko samo dober, to je pa tudi vse), ampak moški so pač strahopetci, kar se tega tiče. Najbtž se je podelal v hlače, ko je pomislil, da bi se pa moral soočiti z ženo in se odločiti. Najraje bi pač imel obe.

enim moškim pride samo, ko posiljujejo ženske. Eni pa najbolj uživajo v prepovedanem seksu, pa še posebej, če je ženska čisto napaljena in brez glave kot kura čaka na petelina. Žena ga je že spregledala, pri tej pa je najbrž par puhlic in pogled jazbečarja naredil čudeže v spodnjem štuku.

Ljubezen780, 10.04.2023 ob 20:50

Veza dveh žal vezanih oseb, zaljubljena oba do neba in še dlje, imela sva se zelo lepo. Ko in če sva bila skupaj. Seks nebeški. Jaz bi rada bila več z njim, a imela sem občutek, da da sem čisto zadnja v vrsti. Po moško slabo odziven na sms, telefonski klici še redkejši. Dogovori za srečanja v zadnjem hipu z njegove strani, pustil me je čakati, pa spet čakati, pa nisem več zdržala. Nisem več mogla spati, ne jesti. Zapisala sem mu, da tako ne morem več naprej, da rabim več varnosti, in da bom vesela, če me najde spet. Ko sem ga poklicala, mi ni vrnil klica. Nato pa popoln ignor. In zdaj mi bo srce počilo od žalosti zaradi najbrž končanja najine zveze. Je res konec? Bova lahko spet skupaj?

Ptuj-mb? Še enkrat razmisli o svoji “ljubezni”.

Zenske, zakaj komplicirate in grabite??, 13.04.2023 ob 13:30

Zvenis nezrela. Moški lahko sedi na 2,5 ali 10 stolckih. Vprašanje je samo če je čustveno in finančno sposoben. V kolikor je, nima zenska kaj jokati. Na njej je le, da seodloci ali bo to sprejela ali pa ne in sla dalje. Bom rekel tako kot ti..v kolikor joce to kaze na njeno custveno nezrelost in nezmoznost sprejemanja odlocitev in odgovornosti. Oz se huje, pogojno cloveka hoce sprejeti, ampak le ce se clovek spremeni in to le na nacin, da bo njej ustrezal. Taksne zenske ste otrocje in mocne manipulatorke. Vas takoj zabrisem cez prag

Se mi zdis bolj ti nezrel. Samo nezreli in zelo naivni moški razmišljajo tako kot ti. Zreli moški v pravem pomenu besede so odločni in točno vedo kaj in katero hočejo. V celoti. Popolnoma. Ostali ste pa pač večni fantki, mamini sinčki, ujeti v telesu moškega.

Hm, 13.04.2023 ob 18:05

Se mi zdis bolj ti nezrel. Samo nezreli in zelo naivni moški razmišljajo tako kot ti. Zreli moški v pravem pomenu besede so odločni in točno vedo kaj in katero hočejo. V celoti. Popolnoma. Ostali ste pa pač večni fantki, mamini sinčki, ujeti v telesu moškega.

Ce bi taksna res obstajala…svoje sem ze izbral. V pravem pomenu. Tako kot ti pravis. Je pa problem, ker sem premocen moski in popolnoma samostojen, neodvisen in od zenske ne potrebujem nicesar. Le custva in strast. V obratni smeri pa ona od mene vse mozno. Tako,da je vsaka veza zelo enostraska in zenske se mecejo na zobe. Jaz se pa poucutim izkoriscenega, saj jo ne potrebujem in to ji tudi dam jasno vedeti. Resnica pa je ta, da ko jo ne potrebujes,vzeeno pa zelo lepo delas z njo, se se toliko bolj zaljubi. In hoče celo neko 50:50 vezo, od katere ima ona le korist. Jaz pa same omejitve. Ne hvala! To smo delali v 20tih. Sedaj sem se s casom razvil v moskega v pravem pomenu besede in zal (ali pac ne) zenske nikakor ne potrebujem. Otroke imam, prijatelje tudi, financno preskrbljen, pomagam svojim dragim. Kaj mi lahko veza sploh nudi, cesar sedaj nimam?? V mojem primeru so veze za mosko primerne v zgodnjih letih in v penziji (to moram se preveriti). Vmes pa definitivno ne. Ce pa je zenska res dovolj kvalitetna, privlacna in hkrati zenstvena, izkusena in izobrazena, obstaja moznost, da ji vcasih dovolim v svojo blizino. Veze pa nikakor, sajveza mora imeti smer in cilje. Jaz pa nocem iti v smer z zensko. V kolikor bi si zelel druzine, bi bilo to drugace. Ker pa jo ze imam, sem zelo zadovoljen s trenutnim stanjem in upam, da bo nekaj desetletij  ostalo tako.

kakšna veza. Bila si rezervna porivačica enemu, kot on tebi. Ti si stvar preresno vzela, on se je umaknil in bo poiskal novo porivačico, po možnosti manj romantično zasanjano in bolj dovzetno za navaden seks. To je to, ostalo je tvoja domišljija, kako s eti je zgodilo nekaj imenitnega, ne pa navadna kurbarija.

Ja. Kaj tebi ni jasno. poročena babja varalica se je šla igrico zd rugim poročenim kurbirjem. Kje je tu zate kakšna resnost. Lol.

Eh vsi nekaj spekulirate, kaj sta imela kako se je ona zaljubila,prave resnice pa še zdalec ne veste.Ja lahko se je noro poseksat, če bi bilo po moje se nebi nikoli pletla z vezanim porocenim moskim,ki ga doma cakajo otroci in žena. Sanjaj še naprej saj on je tipicni moški, kot vsi ostali ko enkrat dobijo te imajo za k…o. in se hitro umaknejo.Zato vsaka šola te nekaj stane, čas bo popravil vse.

DRoman806

12.04.2023. ob 07:38

Ujete tičice tožba. Še enkrat. Odločila si se za vlogo oriležnice, sedaj jokaš. Ne glede na dejansko starost boš morala slej ko prej odrasti. Zaupati poročemu moškemu je tako, kot dopustiti da te nekdo pošteno potegne za nos. On ti obljublja “gradove v oblakih”, ki pa jih ni pripravljen deliti s teboj. Naivno si mu verjela, da boš postala del njega, kot je on postal del tebe. Ja pa kaj si res mislila, da se bo on odpovedal vsemu zaradi “mladega mesa”, kar zogotovo si? Kaj sploh pričakuješ v odgovorih moške populacije, razen da te bodo poskusili prepričati s svojim leporečenjem, da bo bolje če postaneš njihova priležnica?

To kar si si skuhala, boš morala sama prebaviti, brez zunanjih “svetovalcev”. Zagotovo bo zaradi tvoje nespameti minilo veliko časa, da se boš postavila nazaj na lastne noge in začela iskati varnost v nekomu, ki si bo s časom pridobil tvoje zaupanje. Pa si sploh tega želiš ali boš raje naprej jokala za nekom, ki mu ne predstavljaš drugega kot seks igračko? Odločiti se moraš sama. Tako kot si se odločila samostojno, da boš z njim skočila  med rjuhe. Upam, da si vsaj pomislila na zaščito, če te je že pamet zapustila.

In tole spesniš poročeni ženski krepko čez 50, ki se je parkrat dol udarila s poročenim, prav tako krepko čez 50? Ti si tud en…

Popay npr, 13.04.2023 ob 12:43

sem pogledal v kroglo.. in videl, da ga nisi odgnala, ker maš tak naslov teme,  odgnal se je sam. Ti si se mu predala kot ženska.. in si mu rešila zakon.

Tipa poznaš iz mladosti, pa se malo spomni za nazaj, če je bil tud takrat tak ljigavec po karakterju kot je zdaj.., da ti ne dvigne telefona ali odgovori sms.., ti je kdaj plačal pico in borovničev sok v maxiju. če si iz genracije 50+…

Nikoli ne smeš imet opravka s človekom, ki ne pozna vere fair play-a. Zahvali se sreči za lepe trenutke, ki jih verjetno ne boš več doživela tud s kakšnim drugim tipom ne, z možem pa sploh nemogoče v teh letih in odklop. Ne sekiraj se, če se mi ne… Tukaj nas je dosti zelo sočutnih ljudi, ki stvari pristopimo zelo resno, ko vidimo kako človek, posebej ženska trpi nam ni lahko in, če boš ti trpela bomo tud mi…, takle mamo..

Popay, hvala za prijazne besede, spet jokam.

Trpim.

Ta teden je mukoma minil.

Iz dneva v dan se prebijam, skušam se zaposliti, mislim mislim mislim nanj.

Vem, da to ni zdravo, si ne morem pomagati.

Še se mi oglasi, tvoja tolažba mi veliko pomeni.

New Report

Close