Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali sem odgnala ljubezen – moški prosim svetujte

Ali sem odgnala ljubezen – moški prosim svetujte

Javi se meni.

Odgovor na objavo uporabnika
Moski, 12.04.2023 ob 10:12

Jaz pa mislim obratno kot ljudje tu gor. Menim, da to kar sta imela je bila edina prava ljubezen. Ljubezen v pravem pomenu. Oba sta jo tako mocno zacutila. Zato je pa tako tezko. V bistvu menim, da jo je on za util se bolj in je njemu se veliko tezje. Zato pa se je odmaknil. Redki smo ljudje, ki smo to kdaj doziveli. Mogoce sta pa prevec hitela in prehitro prevec hotela. Ampak tezko je ostati trezen v popolni pijanosti ljubezni. Ne glede na vse, tudi ce iz tega ne bo nikoli vec nic, ti bo ostal en izmed lepsih spominov v zivljenju. Tega se ne da vzeti in izbrisati. Seveda je bila tudi bolečina, ampak tako je vedno. To je zivljenje. V resnici je bilo vredno vsake sekunde. Si predstavljaš, da veliko ljudi zivi življenje in cesa takega nikoli ne občuti. Kaksna zalost je sele to…cestitam avtorica. Vse bo se dobro. Tudi ce ne bosta skupaj z ljubimcem.

Hvala, ker me razumeš.

Razumem, ker sem imel podobno situacijo in sem se jaz nekako umaknil. Ravno zato je bilo se tezje in srce je pokalo. Tu odlocajo mali detajli. Glava niti priblizno ni cista. Popolna zaljubljenost in s tem pride tudi neracionalno obnasanje in odlocitve. Menim, da je on verjetno se bolj zaljubljen kot ti. Ampak kaj s tem narediti? Je zaljubljenost res najbolj pomembno čustvo, na podlagi katerega sprejmemo tako pomembno odlocitev, ki te zaznamuje za desetletje ali se dlje? Ne vem. Mogoce ja, mogoce ne…Tezko soditi. Ta mocna zaljubljenost v nekaj letih mine. Odlocitev in posledice pa ostanejo.  Jasno pa je, da nista cista. To moras razumeti. Poizkusaj. Hormoni so vam podivjali. To je primerljivo dvema, ki sta pod velikim vplivom drog in v taksnem stanju delata neke zivljenjske odlocitve. To je najlepsestanje, ampak hkrati zablojeno stanje. Jazti predlagam tako. Najdi ga, tudi ce se je odmaknil. Prezivita skupaj eno popoldne. Cisto mirno in sprosceno. Mogoce celo brez seksa. Sprehod, pogovor. Vendar ne o prevelikih temah. Ne pritiskaj nanj. Izpeljitato bolj prijateljskl, da se zazbremenita teze. Cez nekaj dni bosta lazje komunicirala, ker se bosta poslovila brez pritiskov in velike custvene teze. Kasneje pa se v bolj mirnem stanju dogovoita ali pa tudi spostljivo poslovita. Ne glede nato,bo v nekaj tednih, mesecih prisel nov cikel emin vsaj 1 od vaju bo spet mocno trpel od hrepenenja. Mogoce bo takrat on, ti pa bos odmaknjena, saj bos ze najtežjeji del prebolela. Bodita hvalezna in prijazna en do drugega, saj to kar ata dozivela je nekaj posebnega. In ne pritiskajta in ne obremenjujta se s prihodnostjo. Vcasih je potreben le čas (nekaj let) in stvari se zapeljejo dalje

Ne vem, če sem to zdaj sposobna narediti. Ga poiskati. In iti čez to, da me morda ne bo hotel slišati, se srečati zdaj. Mislim, da bom kljub velikem hrepenenju in žalosti raje poskusila počakati nekaj tednov, da se umirim. Ker zdaj nisem mirna. Daleč daleč daleč stran od mirnosti. Saj ne rečem, navzven po prvem in drugem šok dnevu kar v redu funkcioniram, ko pa ljudi okrog ni več, pa me zajame žalost, solze kar pritečejo, v takem stanju nisem za nikamor. Kaj šele, da bi se mirno in prijateljsko lahko srečala, za zdaj se mi zdi to čisto nemogoče. Če sem že zaj×××××, naj mine nekaj časa, morda, morda se bo škoda s časovno distanco popravila, morda morda pa bom ob minevanju tednov to lažje sprejela.

Po 40 letu se samo še smejim tovrstni zaljubljenosti drugih. Pri 20. sem pa bil enak iluzionist kot ti danes. Od dveh odraslih ne moreš pričakovati metuljčkov v trebuhu. Sex brez obveznosti je le potešitev nagona, kaj več pa terja spremembo življenja in ločitev. Če ženske v zreli dobi postanejo najstnice, moški pobegnejo.

Zenske, zakaj komplicirate in grabite??, 13.04.2023 ob 12:59

Po opisu vidim, da sta oba uzivala. To je prava ljubezen. Zakaj pa si ga ti avtorica hotela tako izkoristiti? Moras gledati tudi na drugo stran. Enako velja za vse ženske. Pogosto mislite, da vam oseba, ki vam je vsec kar pripada. Od njega si dobila ogromno. Verjetno vec kot on od tebe. Tudi on je vec dal na tehtnico in pri vsem vec reskiral. Ti si le cakala in prejemala dano…seveda si se tako kot on, mogoce tudi ti zaljubila…ampak zakaj si mu zacela težit, utrujat, vrsiti pritisk, vrsiti custvene stiske?? Mislim, da si ga popolnoma zmanipulirala i on je verjetno sedaj unicen. Dobila si od njega vec kot ti je obljubljal. Konec koncev si od starta vedela, da je v vezi. In se glavno!!! To poslusajte vse zenske (vecina vas je manipulatork)…V kolikor ti je moski vsec in uzivas v njegovi blizini, vustvih, seksu…takrat bodi hvalezna za to in se sproati in se naprej uzivaj. To je vse kar moras narediti. Ne pa teziti moskemu in vrsiti pritisk in mu dajati slabo vest. Njegova stran te ne zanima. To je njegov problem in s tem naj se sam sooci. Tebi mora biti pomembno kako se pocutis ob njem in kaj ti daje. Ampak zenske vedno zajebete s tem, da s tezenjem kaznujete moskega svojih sanj. In ja, s tem ga odzenete in mu lovzrocate zivljenjske stiske na raznih podrocjih. Sem zelo izkusen.

a te manipulacijske tehnike dejansko pri kateri delujejo? 😁

no če je pa pisano sarkastično pa 👍

Ljubezen780, 14.04.2023 ob 15:04

Ne vem, če sem to zdaj sposobna narediti. Ga poiskati. In iti čez to, da me morda ne bo hotel slišati, se srečati zdaj. Mislim, da bom kljub velikem hrepenenju in žalosti raje poskusila počakati nekaj tednov, da se umirim. Ker zdaj nisem mirna. Daleč daleč daleč stran od mirnosti. Saj ne rečem, navzven po prvem in drugem šok dnevu kar v redu funkcioniram, ko pa ljudi okrog ni več, pa me zajame žalost, solze kar pritečejo, v takem stanju nisem za nikamor. Kaj šele, da bi se mirno in prijateljsko lahko srečala, za zdaj se mi zdi to čisto nemogoče. Če sem že zaj×××××, naj mine nekaj časa, morda, morda se bo škoda s časovno distanco popravila, morda morda pa bom ob minevanju tednov to lažje sprejela.

Nic nisi zajebala! Pac zivis in dozivis. Oba sta hotela le najbolje kot sta tedaj znala in bila sposobna. Nihče ni imel slabih namenov. In menim da nic nisi zajebala. Ne more par dogodkov, odlocitev krojiti tvojo prihodnost. Trenutno si prevec samokriticna in obcutki so se zelo svezi. Pocakaj nekaj tednov, tako kot si opisala. In sprosti se.l in predvem lepo sebe tretiraj. Vse to kar se vama je zgodilo, je življenjsko in popolnoma normalno. To se je vedno dogajalo in vedno se bo. Cenita sebe in vajino zgodovino in dogodivscine

14042023, 14.04.2023 ob 17:12

Po 40 letu se samo še smejim tovrstni zaljubljenosti drugih. Pri 20. sem pa bil enak iluzionist kot ti danes. Od dveh odraslih ne moreš pričakovati metuljčkov v trebuhu. Sex brez obveznosti je le potešitev nagona, kaj več pa terja spremembo življenja in ločitev. Če ženske v zreli dobi postanejo najstnice, moški pobegnejo.

Pa še kako so možni metuljčki po 40. Zlasti s kakšno najstniško, nikoli čisto pozabljeno ljubeznijo. Kot se je zgodilo pri avtorici. To je čisto normalno in naravno. In seks je seveda božanski v teh primerih. Se tisti iz gole potrebe ne more primerjati z njim v nobenem pogledu.

Žal pro vezanih..sploh obeh ni sreče…verjetno je bil na začetku res zaljubljen in srečen ampak na dolgi rok to ni izvedljivo…jaz sem bila samska in me ni zanimalo če je bil on v vezi..vem ja..prasica sem bila…toliko so bili navdušeni nad sexom, tipkanjem itd…a ob enem ženska noseča…

Zdaj vem, da takšni moški( ženska) rabi veliko pozornosti od svojega partnerja…kar itak izgubimo čez čas.

Posveti se vase in v partnerja da boš srečna v tem kar imaš

Ena južna neprijavljena, 11.04.2023 ob 20:17

Zaljubljena OBA do neba 🤣🤣🤣🤣🤣

Čez 50 pa tolk ZAB.ITA

Sta zabita in to fejst

Teško je nekomu nekaj svetovati ,kar tako . Okoli te tvoje težave je precej nejasnosti. No v bistvu si opisala samo njegovo neodzivnost in ignoranco . No čeprav si opisala vajino preteklost zveze za pozitivno pa je mogoče le bilo kaj takega, kar je tvojemu tipu dalo tako zamisel ? No sedaj je kar je in tu najbrž nebo veliko pomagalo. Kajti najbrž si je že našel zamenjavo . Ali pa je to imel že prej to v načrtu,da se te osvobodi . Kakorkoli že veš življenje gre dalje in tudi glede moškega vem ,da neboš imela težav najti. Je dosti samskih .

…tesko je reči…morda si nezreležu le trofeja….morda noce rszdreti svoje resne zveze in ga je le malo pobiksal…

Moški zelo redko zapusti svojo ženo…posebej, če ima z njo otroke.

O  čem ti to?Tudi ona je poročena.Je prava avša.

Pa ne,da si ti  Vida?

Blesavi komentarji….narod zares niste sposobni….malo…cutnosti….    moj odgovor . Eden in edini.  .da.najbrz se zacutil……tudi on …in se iz strahu umaknil……moski tezko prenesejo obcutke da je to to…skrivajo se …..ker..vedo da to na kocko postavi marsikaj….delaj na sebi z sabo da bos sama sebi dovolj da…se naucis biti sama se ljubiti in takrat se bo cudezno pojavil nazaj ….leto je se dolgo in ko bo ravno pravi cas….pozvoni..sms in …..da ce pravi te cakaa tisto pravo …ce ne je pac bil samo pozdrav z nebes….kaj isces in vseeno pride z druge strani……v tem.letu zagotovo sprosti se in spusti….(imam enako situacijo)

Zaljubljenost po 40tem, božanski seks, metuljčki v trebuhu, …ejga, niste normalni. Tega zrel človek ne more izjavit. In takšni parameciji se razmnožujejo in ustvarjajo neskončno vrsto nesrečnih disfunkcionalnežev. Bog vas nima rad. Norci eni!

Koza🤣🤣🤣🤣🤣

Marsikaj je bilo napisano, kaj je možno in kaj ni…

Jaz lahko samo rečem, da avtorico razumem. “Varanj” je več vrst, v več kombinacijah. Lahko se gre samo za seks, kar gre moškim bolj od žensk. Lahko se gre bolj za čustva, kar seveda bolj leži ženskam.  Vse pisarije o tem, da je treba najprej probati ponovno doma, bom dal tuzkaj na stran. Večina ljudi to proba in domneval bom, da je avtorica tudi (imamo seveda tudi one, kjer doma vse štima, pa vseeno hodijo okoli, a tisto so čisto druge zgodbe).

Imamo torej situacijo, da doma zadeve ne štimajo, ni čustev, ni intime, skratka ni tega, kar bi si nekdo želel od odnosa. In poskusi, da bi se kaj spremenilo, so propadli. Najbolj očitna pot je seveda oditi, a to ni vedno možno (čeprav bodo vse ločenke, ki so večinsko občinstvo tukaj gor, zatrjevale, da je).  Gre se torej v iskanje sekundarne zveze, z praktično vsemi elementi prave: zaupanjem, komunikacijo, intimo in zvestobo. Lažje je, če sta oba v enakem položaju, torej vezana, ker v tem primeru ni pritiska na prekinitev prvotne zveze. Taka zveza zahteva nekaj potrpljenja, saj seveda vsak živi še svoje življenje. Pomembno pa je, da sta oba v tem enakega mnenja o tem, v kakem obsegu naj bo to. Če si ženska želi 3x na dan neka sporočila in se njemu to ne zdi potrebno, potem je že problem. Če se s tem poveže še kak pritisk, se problem poveča, kot se je zgodilo pri avtorici.

Njen ljubimec se je pač ustrašil, pa naj bo to zato, ker jo ima sicer rad, a se je ustrašil, bodo pritiski, da doma odide, ali pa je pač ni imel nikoli rad.

Po moje je tukaj to drugo. Kot moški razumem, da se enim ne da stalno pisariti. In imajo žensko ne glede na to vseeno radi. Če je tako in če vidi, da je ženska v stiski, mora biti vseeno vsaj toliko da gre magari čez to svoj zaprtost in zadevo umiri. Pa magari z dogovorom, da ona ne “teži” toliko več. Če pa tip enostavno izgine in noče ničesar reševati, je bolj verjetno, jo nima toliko rad.

Žal, a tako je.

Čaki čaki kot sem razumel sta oba poročena pol kej ti pričakuješ od njega? Za njega kratka avantura ti pa misliš, da bo tebi nasedel. Ma beš no pojdi k možu in mu povej kako ga imaš rada razen, če ni kaki pijanec in to je to ne rini z glavo skozi zid.

Nabavi si analni čep in ga redno nosi, avša prešuštniška!

Najlažje je moralizirat in obsojat, ampak včasih pač ne izbereš najbolje, ali sta pa rastla vsak v svojo smer in na neki točki nista več kompatibilna in se postopoma odtujita, ni več čustvene povezanosti in potem tudi seksa ne more biti, ali je pa čisto mehaničen. Ženske včasih opisujejo, da sploh ne morejo več biti intimne s svojim možem, če ni te povezanosti, raje izberejo biti brez.

Včasih se pa šele ob stiku z nekom drugim zaveš, kaj ti manjka v zvezi in v življenju nasploh in ni to samo seks in metuljčki, včasih nekdo nov izpolnjuje tvoje intelektualne, čustvene in ja, tudi seksualne potrebe, ampak se šele ob tej osebi zaveš, da te potrebe imaš in koliko ti to pomeni. Ker teh stvari ni vedno lahko spraviti v besede, govorimo o metuljčkih in podobnem, dejansko gre pa pogosto za nezadovoljene emocionalne potrebe, sploh na ženski strani, na potrebo čutiti, da je ljubljena in da si jo nekdo želi kot žensko, rabi to, da ji konstrukcija identitete stoji.

Ženska ženski, najhujši sovražnik. Samo potuho si dajete in si izmišljujete tisoč in en neumen izgovor za svoja kretenska obnašanja.

Ljubezen780, 10.04.2023 ob 20:50

Veza dveh žal vezanih oseb, zaljubljena oba do neba in še dlje, imela sva se zelo lepo. Ko in če sva bila skupaj. Seks nebeški. Jaz bi rada bila več z njim, a imela sem občutek, da da sem čisto zadnja v vrsti. Po moško slabo odziven na sms, telefonski klici še redkejši. Dogovori za srečanja v zadnjem hipu z njegove strani, pustil me je čakati, pa spet čakati, pa nisem več zdržala. Nisem več mogla spati, ne jesti. Zapisala sem mu, da tako ne morem več naprej, da rabim več varnosti, in da bom vesela, če me najde spet. Ko sem ga poklicala, mi ni vrnil klica. Nato pa popoln ignor. In zdaj mi bo srce počilo od žalosti zaradi najbrž končanja najine zveze. Je res konec? Bova lahko spet skupaj?

To ni bila zveza…ampak te je izkoristu. In ravno zato ker je tak gnoj, vzemi zadeve in ponos v svoje roke pa pejt naprej. Ta bo samo teptal po tebi.

Mnogo možnih razlag razblini bistvo, ki ga pričakuješ. Vplivi na človeške odločitve so različni in za ljubezen sta potrebna oba. Možno je, da je bila le impulzivna aktivnost, ali kakšno neželjeno opažanje, morda je našel drugo, ki ga je okužila, njegova žena opazila in naštevamo lahko še in še. Ljubezen je umetnost odpuščanja slučajnih nehotenih napak, za kar je potrebno medsebojno zaupanje. Človek mora biti stanoviten.

Moški ne pusti žene zaradi ljubice. Ti si vojak,žena ima vojsko. Z tabk dobi sex,z ženo družino,sorodnike,žlahto.

To je le za kako avanturivo. Ali,da se malo zbudiš. Nikoli ni želel bit s tabo,niti te ni ljubil.

Ti si pa tudi nesrečna v svojem zakonu. Loči se! Pojdi naprej😊

New Report

Close