Ali sem odgnala ljubezen – moški prosim svetujte
Če oba varata in misliš, da je to ljubezen se motiš. Je ljubezen samo ne taka kakršna si jo sama želiš. Sama sem bila ljubica in nikoli nisem pričakovala več kot samo to. Čeprav bi ga lahko imela bi še vedno bil pri ženi. To ni prava ljubezen katero si lahko ženska ali moški želita. Prava ljubezen je tista, ki jo skupaj negujeta z leti… tako da boljše ali ostaneš pri partnerju in se pogovorita ali pa ga rajši pusti in uživaj življenje ljubezen bo prišla, ko bo čas in nenapovedano.
Avtorica, 15.04.2024 ob 02:45
Avtorica te teme pred točno enim letom sem ženska.
In zgodba se ni še končala.
Ne vem pa, kam to pelje.
Brez njega ne gre, z njim pa tudi ne.
Ne laži!
Avtor sem jaz in sem pred enim letom to temo odprl samo zato, da vidim dvojna načela vseh pisočih, kako boste ocenili nezvestobo moških in obenem nezvestobo žensk. Pa me niste razočarali!
Povsod obsodbe moških, ki varajo, medtem ko ste do žensk tako svetohlinsko prizanesljivi. Sama dvojna morala vas je!!
AMPAK PRIČAKOVANO!
Torej temo odprla moska oseba v zenskem imenu z namenom zaljenja ene osebe!!!
Kot vecina tem v zadnjem casu, sam odpira temo in jo sam komentira pod vecstevilcnini vzdevki.
Ko se pojavi kaksen resnicni komentar, ki njemu ne ustreza, bo seveda zbriso.
Datumi se daju korigirat, ni problema, to vse pove o samemu forumu.
Veliko nazaj je bila debata: zakaj se oseb, ki pisejo zaljivo, grozilno ne brise. Pa akaj bi sam sebe briso? B O L A N O
Tole pa mene malce spominja na tole:
https://forum.over.net/forum/tema/kmalu-se-bom-navelicala-cakanja-25011275/, in spet bo 10 strani…
Jah…
Hghhj, 15.04.2024 ob 05:27
Tudi v mladosti si bila samo ti vanj zaljubljena. On vate ni bil nikol.
Ravno obratno.
Jaz ga nisem pustila do sebe.
In po 30+ letih ima na detajle o meni izjemen spomin, jaz ne.
In kakšne zadeve za nazaj dokazujejo, da je bil zelo zaljubljen.
On ni znal, jaz nisem videla.
V tem času je bilo mnogo vzponov. In padcev.
Veliko je razmišljal. In tudivrabil veliko časa. Ki sem mu ga dala.
Po nekaj tednih sem mu poslala eno fotko iz področja, ki ga profesionalno zanima, pa nima dostopa.
In potem sva si dolgo časa občasno pošiljala sms in kakšne fotke.
Potem je poskrbel, da me je videl, in da to ni bilo videti tako, da me išče. Prepričati se je hotel, kakšna čustva imam do njega.
Potem je prišli do kratkega stika. Nato sva bila spet mesece samo na sms in potem me je spet poiskal. Tam, kjer je vedel, da občasno pridem. Je pač prišel večkrat.
Da je mnogo razmišljal, kaj naj naredi. Ker je vedel, da če se spusti v razmerje, ne bova smo prijatelja in ne samo ljubimca. In o tem je razmišljal mnoooooogo časa, mnogo nepojmljivo zame.
V tem času sem dojela, da potrebuje ogromno časa in prostora zase in da mu ga moram dat.
Avtorica, 19.08.2024 ob 21:32
V tem času je bilo mnogo vzponov. In padcev.
Veliko je razmišljal. In tudivrabil veliko časa. Ki sem mu ga dala.
Po nekaj tednih sem mu poslala eno fotko iz področja, ki ga profesionalno zanima, pa nima dostopa.
In potem sva si dolgo časa občasno pošiljala sms in kakšne fotke.
Potem je poskrbel, da me je videl, in da to ni bilo videti tako, da me išče. Prepričati se je hotel, kakšna čustva imam do njega.
Potem je prišli do kratkega stika. Nato sva bila spet mesece samo na sms in potem me je spet poiskal. Tam, kjer je vedel, da občasno pridem. Je pač prišel večkrat.
Da je mnogo razmišljal, kaj naj naredi. Ker je vedel, da če se spusti v razmerje, ne bova smo prijatelja in ne samo ljubimca. In o tem je razmišljal mnoooooogo časa, mnogo nepojmljivo zame.
V tem času sem dojela, da potrebuje ogromno časa in prostora zase in da mu ga moram dat.
Lepo, zelo lepo. Vesela sem da se kakšna takšna zgodba tako razplete. Pa zate, da si ohranila mirno kri in živce.
Ziher ne seksa velik s svojo ženo. Izkoristil te je za seks. Videl je, da imaš interes, malo je leporečil in si se zaljubila. Vprašanje je, koliko seksaš tudi ti s svojim možem. Če ne seksaš, pa si mu dala vedeti, da si želiš, na več načinov, potem se ne bi niti hudo čutila krive, da si pustila, da te je odnesla strast s tem drugim. Resen pa ni, ne mu dat svojega zadnjega dela življenja, ker on ne čuti isto kot ti. On je samo zdolgočasen, ti pa o njem razmišljaš, ker imaš do njega čustva. Jaz se ne bi več dobivala z njem, ker zate žal ni samo seks (četudi je božanski), ker imaš vpletena čustva, on pa ne, in te lahko samo izrablja, ti pa trpis. Če že, z nekom drugim. Življenje ni potica, in veliko ljudi preživi tako, da skače čez plot, ker doma niso izpopolnjeni in si lahko vsako leto bolj zafrustriran. Včasih sem bila striktno proti, sedaj pa vedno bolj razumem. Potreba po dotiku, poljubu in ljubezni je temeljna potreba, kot hrana in voda. So naredil pred leti preizkus, ko so dojenčkom brez staršev dajali hrano in vodo, ampak so jih prikrajšani za dotike in ljubezen, in vsi tej otroci so umrli, kar kaže na to, da je temeljna potreba. Vse bo še dobro. Ni narobe, če si poiščete tudi psihoterapevtka ali psihoanalitika, da o tem spregovorite, to so zelo normalni problemi. Meni se tudi meša, ker sem bila leta in leta samska in sedaj sem spet, kronično pomanjkanje ljubezni iz primarne družine in sedaj si iščem ljudi, ki me imajo za zraven, ki jim nisem prioriteta in me nimajo radi. Poznam to trpljenje. Objem.
Takolele, 10.04.2023 ob 22:01
Ljubezen780, 10.04.2023 ob 20:50
Veza dveh žal vezanih oseb, zaljubljena oba do neba in še dlje, imela sva se zelo lepo. Ko in če sva bila skupaj. Seks nebeški. Jaz bi rada bila več z njim, a imela sem občutek, da da sem čisto zadnja v vrsti. Po moško slabo odziven na sms, telefonski klici še redkejši. Dogovori za srečanja v zadnjem hipu z njegove strani, pustil me je čakati, pa spet čakati, pa nisem več zdržala. Nisem več mogla spati, ne jesti. Zapisala sem mu, da tako ne morem več naprej, da rabim več varnosti, in da bom vesela, če me najde spet. Ko sem ga poklicala, mi ni vrnil klica. Nato pa popoln ignor. In zdaj mi bo srce počilo od žalosti zaradi najbrž končanja najine zveze. Je res konec? Bova lahko spet skupaj?
Z njim nimaš prihodnosti.Če bi bilo pri njem res vse tako, kot si želiš, bi se on ločil in bil bi s tabo…Brez zveze.
Ne kliči ga.
Pusti ga na miru.
Vem, da ti je težko, sem tudi jaz enkrat padla v poročenega, ki mi je govoril vse tisto, kar sem jaz takrat rabila.
In mi sadil rožice.
Najprej bo nekaj časa kruta bolečina, potem boš spoznala drugega.
Takoj, ko se boš z drugim ujela, bo tale v tvoji glavi daleč, zelo daleč.
Moj nasvet : Pomlad je tu.Pojdi ven med rožice, na morje in uživaj.In on bo prišel.Ampak drugi.In srečna boš, ker boš šla z njim lahko na sprehod, na morje, v trgovino, vsepovsod.In se z njim držala za roke in ga pokazala VSEM.
Srečno!
Saj ona ima koga za držat za roke, moža. Ampak ona si želi njega, poročenega, vezanega nekje drugje. Njej on paše. On je slab, ker ni več z njo. Se vsak dan bi bilo premalo. Moški znajo razmišljat s spodnjo glavo, ona s spodnjo luknjo; tema, prazno, željno kar nima. In v tej luknji ji nekaj prisepetava: še, še.