Ali sem odgnala ljubezen – moški prosim svetujte
Ljubezen780, 10.04.2023 ob 21:13
matias, 10.04.2023 ob 20:57
Itak, da bosta v posmrtnem življenju spet prišla skupaj, ker poročeni moški, ki si privoščijo seksualne avanture, komaj čakajo, da pustijo ženo in družino, premoženje pa prepišejo na eno izmed ljubic.
To mi je povsem jasno, da do tega ne pride. Imam svoje premoženje, ne rabim še njegovega.
Kar pa rabim, je on.
Ne, ne rabiš ga. Za to, da boš sama to ugotovila, boš potrebovala nekaj časa. Razen, če si odvisna od odnosov. To se pa zdravi. Posveti se družini, delaj, delaj, delaj. Ker imaš preveč prostega časa, ti gre po glavi jebiveter, ki brez tebe čisto lepo živi. Trpiš, ker se nimaš rada.
Ta moški ni ni niti zaljubljen vate niti te nima rad niti te ne spoštuje, ima te samo in izključno za spolnost. Prej kot to sprejmeš, boljše.
Pa bi res rada imela takšnega moškega za svojega, četudi bi bila možnost? Daj no ..
Poleg tega si vezana. Ne uničuj si življenja, sploh pa ne za moškega, ki mu ni mar zate.
Ljubezen780, 10.04.2023 ob 20:50
Veza dveh žal vezanih oseb, zaljubljena oba do neba in še dlje, imela sva se zelo lepo. Ko in če sva bila skupaj. Seks nebeški. Jaz bi rada bila več z njim, a imela sem občutek, da da sem čisto zadnja v vrsti. Po moško slabo odziven na sms, telefonski klici še redkejši. Dogovori za srečanja v zadnjem hipu z njegove strani, pustil me je čakati, pa spet čakati, pa nisem več zdržala. Nisem več mogla spati, ne jesti. Zapisala sem mu, da tako ne morem več naprej, da rabim več varnosti, in da bom vesela, če me najde spet. Ko sem ga poklicala, mi ni vrnil klica. Nato pa popoln ignor. In zdaj mi bo srce počilo od žalosti zaradi najbrž končanja najine zveze. Je res konec? Bova lahko spet skupaj?
Za spremembo z glavo razmislite, pa vam bo vse jasno, predvsem, da se prav nič ne cenite.