Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali sem ravnala prav?

ali sem ravnala prav?

sine-sedem let, je že parkrat lulal tako da je bila vsa deska mokra in seveda se jaz zjutraj vsa slepa primajam do kopalnice in se vsa vesela usedem na desko in jooj, mokro.ko sem parkrat očistila in vsakič znova prosila, da naj prosim pazi kako lula, mi je danes bilo dosti.dala sem mu gor rokavice, v roke krpo in sem mu rekla da naj počisti za sabo, da bo drugič malo bolj pazil,kao, naj vidi, da ni tako fajn čistit, in da je bila koza cela, se je ravno tisti hip na vratih prikazala tašča, sine pa v kopalnici z rokami v wc-zaćela je godrnjati, kako morem to narediti in če mi ne bi letele strele iz oči bio godrnjala še naprej, tako pa se je samo zasukala na peti in odpeketala nazaj dol.

kako bi ravnale ve?

enako

isto

Si imela kar prav. Samo tako mu bo naslednjic potegnilo, da ni fino okoli naspricat.
Na tasco se ne oziraj.

če bi bile kdo?
sine?
tašča?
ti?

če bi bila sine, bio godrnjala, težila in obljubila, da ne bom nikoli več—
če bi bila tašča bi šla k sosedi na kofe in bi razlagala, kaj se snaha gre…
če bi bila ti, bi pisala na MON

:))))

če bi bile jaz:))ali bi same očistile še 10-ič, ali bi dale krpo v roke mulčku

Tudi jaz enkrat ravnala tako pri svojemu sinu,ker ni nikoli pazil.Isto dobil rokavice in cunjo v roke in moral sčistiti.Najprej se je kremžil in godrnjal,s časoma pa je rekel,da je to ok opravilo in da ni bilo hudo.
Torej je padla odločitev,da bo še kdaj ponovil vajo in res jo je !

Pa lep večer vam želim,mamiMaja

Enako naredim pri našem mulčku tudi jaz. Samo da k sreči nimam tašče v bajti, da bi zavijala z očmi.

Bi ga naučila scat sede…. :))

saj to je moja želja, sam njegov odgovor je—halo, mami!!!pa nisem punca, če lohk oči, bom tud jst stal.sam oči ne lula mimo, pravim!ja,, k bom jst bil tok velik, tud ne bom mimo:((((((((((((((((((((

Ni pa mi jasno, zakaj si mi dala rokavice. A je pri vas tak mraz?

haha, ma ja, veš, je še slana zjutri:)

:=))) LOL

Pa kapo mu je tudi dala in šal.:) Madona, v takem mrazu daš otroka pucat skret, tašča ima kar prav.

Ma moj ima šele tri leta, pa mora sam pobrisat, če kaj zanalašč polije. Lula zaenkrat sede (nisem nič vzgajala v to smer, to je pobral po sestrici – zgleda, da mu je ona večji vzor pri lulanju kot ati), tako da školjke še ne puca.

Pri nas so vsi fantje nauceni lulat sede. Po ocijevem zgledu (hava tasca:)
Ampak najmanjsemu se vedno uspe zmocit desko ko se dvigne, oz. zdrsne iz skoljke. Tako da imam tudi jaz zjutraj mokro eno stegno 🙁
Eh, bomo ze zrasli.

itak da je prov, jest bi isto nardila. Taščo pa čimprej navadi da se ne pojavlja pri vas kadar se ji zahoče. to ni nobena zasebnost. Pa tudi nobene pravice do godrnjanja nima-je mela svojo priložnost posvoje vzgajat otroke,teb nj pa da mir.

Isto.

Jaz mojemu 2,5 letniku že nekaj časa dajem krpo v roke, da pobriše tisto, kar je polil. Tudi neštetokrat sem mu že dala vedet, da ne mislim večno pospravljat za njim. Pa je v nasprotju s tvojim še čisto majhen.

O tašči pa … naj si misli svoje. Priznala pa itak nikoli ne bo, da je tudi sama kdaj naredila kaj takega oz. si je želela, pa si ni upala.
Tebi pa vse pohvale – redke so tiste mame, ki tako vzgajajo sinove. Da ne bo pri tridesetih mislil, da ima WC funkcijo samodejnega čiščenja …. :)))))

Jaz sem mojima moskima samo zagrozila, da bosta pucala sama za sabo, pa sta zacela lulat sede. Mulcek je se nekaj jamral v stilu: saj nisem punca, pa je potem kar utihnil, ko je videl, da tata brez besed lula sede. Zdaj imam pa mir.

p.s.
morda mi bo se snaha hvalezna :))

Joj, mamica, tvoj sonček lula po deski? Bljak!

Jst bi ravnala enako…pa dober, sej smo mame, nismo pa sluzkinje in prej ko otroke mal navads na en red, tembols:)

Zraven tega ga lahko naučiš, naj tudi dvigne wc dilo. Sicer pa, kapo dol, ravnala si prav!

Meni si pa čudna – sine bi moral zjutraj lulati direkt v školjko, on ne more bit zaspan, ti pa ne pogledaš, če je deska polulana?

Ajme, morjo bit otroc bolj pametni kot starši.

Ravnala bi enako.

Absolutno JA.

New Report

Close