ali sem ravnala prav?
sine-sedem let, je že parkrat lulal tako da je bila vsa deska mokra in seveda se jaz zjutraj vsa slepa primajam do kopalnice in se vsa vesela usedem na desko in jooj, mokro.ko sem parkrat očistila in vsakič znova prosila, da naj prosim pazi kako lula, mi je danes bilo dosti.dala sem mu gor rokavice, v roke krpo in sem mu rekla da naj počisti za sabo, da bo drugič malo bolj pazil,kao, naj vidi, da ni tako fajn čistit, in da je bila koza cela, se je ravno tisti hip na vratih prikazala tašča, sine pa v kopalnici z rokami v wc-zaćela je godrnjati, kako morem to narediti in če mi ne bi letele strele iz oči bio godrnjala še naprej, tako pa se je samo zasukala na peti in odpeketala nazaj dol.
kako bi ravnale ve?
Tudi jaz enkrat ravnala tako pri svojemu sinu,ker ni nikoli pazil.Isto dobil rokavice in cunjo v roke in moral sčistiti.Najprej se je kremžil in godrnjal,s časoma pa je rekel,da je to ok opravilo in da ni bilo hudo.
Torej je padla odločitev,da bo še kdaj ponovil vajo in res jo je !
Pa lep večer vam želim,mamiMaja
Isto.
Jaz mojemu 2,5 letniku že nekaj časa dajem krpo v roke, da pobriše tisto, kar je polil. Tudi neštetokrat sem mu že dala vedet, da ne mislim večno pospravljat za njim. Pa je v nasprotju s tvojim še čisto majhen.
O tašči pa … naj si misli svoje. Priznala pa itak nikoli ne bo, da je tudi sama kdaj naredila kaj takega oz. si je želela, pa si ni upala.
Tebi pa vse pohvale – redke so tiste mame, ki tako vzgajajo sinove. Da ne bo pri tridesetih mislil, da ima WC funkcijo samodejnega čiščenja …. :)))))