Ali sem res sebična?
Lidi926, 27.11.2023 ob 09:50
Vodo segret. V Banjo natocit pa se skopat…eni se rajs na druge spravljajo Kot da bi mal glavo pretresli. Sicer pa jst moja najmlajsa dva kopam skupaj tko da sploh ne vidim problema. Pa pretocni Boiler se tud namontira na hitr…ne vem zakaj so brez tople vode? Ce nimajo pogojev za bivanje gredo pac za ta cas drugam. To vam dam za prav. Jst tud ne bi dovolila…enkrat mogoce ja ne pa na dolgi rok.pol se navadijo in jim je komot. Tko je men sosed spodaj…iz par ur “dokler mi ne pridejo priklopit elwktriko” je blo pol 3mesece. Pa ceprav sm veckrat omenla da zdj bi ze lahko nehal moj prikljucek uporabljat ker qm dovolila samo za dan mogoce dva…on lepo hladno da kako naj brez Elektrike 😡
Ja to je res, da si zagrejejo vodo na štedilniku, samo problem nastane, kam pa bodo vročo vodo zlili, če nimajo doma slučajno kopalne kadi in imajo recimo tuš kabino?…
Emm, 27.11.2023 ob 20:11
Ja to je res, da si zagrejejo vodo na štedilniku, samo problem nastane, kam pa bodo vročo vodo zlili, če nimajo doma slučajno kopalne kadi in imajo recimo tuš kabino?…
Sem se na enem potovanju zverzirala, da sem se umila s kantico 5 litrov vode, ki sem jo dala gret na sonce. In funkcionira!
Rabis lavor, zlijes nekja vode vanj, se s to vodo zmocis, najprej sem si umila obraz, potem sem se zmocila, lahko si pomagas z lonckom in moras pazit, da gre cim manj vode stran, torej cim vec nazaj v lavor. Namilis kriticne dele telesa in se speres spet s to vodo iz lavorja, na enak nacin, pazis, da gre cim vec vode nazaj v lavor, potem si zlijes to vodo po telesu. Na koncu vzames kantico s preostalo vodo in se speres. 5 litrov vode.