Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali sem slaba oseba, če uživam v tuji nesreči?

Ali sem slaba oseba, če uživam v tuji nesreči?

Nikoli.
Ne naglas, ne potiho.
Ne lažem.[/quote]

Mogoče si pa župnica. Evangeličanska. In si se že spokorila.Edino to je možno.[/quote]

Ne.

Ne uživam v tuji nesreči, ker to je podlo. Sem pa na nek način potolažena, če je kaznovana zlobna ali žleht oseba.[/quote

podpis.

Prav cudno je, kako ste vsi tako moralni. Je nekaj ljudi, ki jim privoscim ….in to brez slabe vesti.
Porodnicarju, ki je raje spal, kot prisel pogledat, ko ga je babca klicala, moj otrok je umrl, njegov cinizem po dogodku ….njemu privoscim vse najslabse, na tem spisku je le par ljudi, a so …so dolocene stvari, ki jih clovek ne more sprejeti …

V zivljenju se mi je zgodilo ze veliko slabih stvari, vecina kot posledica dolocenih zdr. tezav in poskusov resevanja / zanikanja le-teh, se iz casa otrostva. In lahko recem, da niti ne privoscim niti ne uzivam v nesreci drugih. Se pa v zivljenju poskusam druziti z ljudmi, s katerimi imamo toliko skupnega, da oni v meni ne vzbujajo takih obcutkov in obratno. Je pa nekaj ljudi okoli mene, ki so zleht, hudobni in pokvarjeni in ja, ne morem rect, da mi je hudo, ce stopijo na pot nesteci. Temu ne bi rekla privoscljivost, ampak prej verjeti v karmo, da se 1x tut takim vrne vse slabo, kar sejejo vsak dan naokoli.
Lp

Recimo, če bi ti nekdo storil veliko gorja v življenju in bi ti vneto čakala, da se mu slabo povrne….in tako leta in leta, zaslužene kazni pa od nikoder….samo sebe žreš in si škoduješ. Koliko šefov in šefic je še vedno na položajih, čeprav jih je cel kup podrejenih preklelo stokrat? Precej. Saj prej ali slej dobijo svojo porcijo, ampak ni potrebe o tem razmišljat vsak dan.

Nisem , samo ne da se mi ubadat s tem. Moram pa priznat, da se mi zaenkrat še ni zgodilo res kaj hudega, , ne znam si predstavljat, kaj bi storil na tvojem mestu.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tvoj otrok ni umrl zaradi porodničarja ampak zaradi drugih stvari.
Če pa si pred sodiščem dokazala da je umrl zaradi porodničarja potem ti je bila prisojena pravična odškodnina.

Tako, da tvoja razlaga ne zdrži.

Če pa si pred sodiščem dokazala da je umrl zaradi porodničarja potem ti je bila prisojena pravična odškodnina.

Tako, da tvoja razlaga ne zdrži.[/quote]

In ti verjameš v naše sodstvo v primeru zdravnikov, zaplet pri mojem porodu je v razvitih državah redkost (1 : 200 000). Otrok je bil zdrav, kar je pokazala tudi obdukcija. Takih pametnjakovičev pa …
Aja, rodila sem 19 dni čez rok, porod mi niso sprožili, ker je bilo poletje, pomanjkanje kadra …
Po porodu so mi naredili goro preiskav (pregrešno dragih), če bi bilo vse kot je treba, jih gotovo ne bi …pokazale niso nič.

Če boš kdaj na mojem, sporoči, do takrat pa mirno verjemi v pravljice in to, da so zlobneži na koncu kaznovani.

Kako moreš napisati kaj tako neumnega in jo prepričevati, da njena razlaga ne drži?
Pravična odškodnina? Pojma nimaš ne o pravicah na sodišču, ki se vlečejo najmanj 5 let, pojma nimaš o rojevanju.
Pišeš, kot da bi ravno končala osnovno šolo.
Bolje, da bi bila tiho!

Zdolgočasena, ob takih dogodkih nimam besed.Sramota.Je pa res, da se v porodnišnicah dogaja vse sorte, sem bila tam trikrat in – hvala lepa.Imela sem edino to srečo, da se je vedno dobro končalo.

Pravična odškodnina? In ti res misliš, da se da plačat življenje otroka??? Verjetno tudi ti spadaš med tiste, ki so na svojem delavnem mestu koga poslali na oni svet…

Nisi slaba oseba ampak samo drugače gledaš na življenje. Sam osebno nisem privoščil nič slabega od 20 leta če sosed sedaj zadane 200 milijonov bi pred spanjem spal isto kot sem včeraj, če ima sosed novega BMX5 bi samo hotel, da je srečen….

moje življenje ni ideal ampak če so vsi okoli mene srečni (od prodajalk do prijateljev, sorodnikov ) in imam sam povprečno življenje potem sem srečen.

Če nekdo danes reče ” imaš izbiro, da umreš ta trenutek in so vsi srečni ali pa živiš in jutri dobiš milijardo $” izberem srečo do drugih ljudi.

Videl sem svet in vem kako vse poteka tako da …

In kakšna je pravična odškodnina za smrt otroka????
Pravo teslo si…drugega ne morem napisati

Moje iskreno sožalje 🙁
Tudi jaz sem imela ob prvem porodu nesramnega in zajedljivega porodničarja. Morda je bil isti. Če te kaj potolaži, takim ljudem gre zelo slabo v življenju, ker si sami slabo delajo s svojo negativnostjo. Moramo se truditi, da ne bi bili še mi tisti, ki želimo, da bi jim šlo slabo, ker s tem samo vlečemo nase njihovo negativo. Je pa težko, to je res. Probaj ga pozabit, da se ti ne bo ta negativni lik pregloboko in neizbrisno zapekel v dušo. Si tega absolutno ne zasluži. Zamoti se, ko se spomniš na to, s čim lepim, z osebo, ki ti je pri srcu…

Razen, če bi šlo za padec zakona na referendumu. Takrat pa je to Božje veselje.

slovenka

Saj foušija je tudi pri drugih narodih.

Če uživaš v tuji nesreči ker so ti tisti ljudje povzročili nesrečo potem ni to nič slabega, je pa škoda časa najverjetneje.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

to je bila samo topla-tolazilna beseda.

Ne vem, v kakšni nesreči si uživala. Morda se je ženska, ki je sedela nasproti tebe sredi kafiča, pregrešila s čokolado in si uživala v tem, da se njena maščoba nabira na stegnih:))). No, zaradi tega nisi slaba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close