ALI SI ASA ZASLUŽI NASLOV
Kaj mislte a si zaslužjo naslov ,jaz mislim da si ga Kr.gora bolj ker v rednem delu niso zgubili niti ene tekme……
Kranska je zgubila eno tekmo in sicer zadno proti dolenskim toplicam.Drgač se je pa zdej zgodba obrnila in je horjul premagou Kransko.To pa je zelo razjezilo matjaža mahkovca,kateri je po tekmi obiskal kranskogorsko garderobo.Slišalo se je glasno ropotanje,kaj pa se je zgodilo vam žal ne morem povedati.vem samo da so ga trije igralci prinesli iz garderobe.po mojem si je asa pošteno priigrala tretji naslov.Čestitke tudi zalokarju in sotlarju za osvojeni lovoriki.
mejte se
Nekateri igralci Dolenjskih toplic, ki se imajo za ase tudi na ledu, so se baje proti Kranjskogorcem obnašali spod vsakega nivoja. Ti so se zavili v molk, ker se nočejo spuščati na njihov nivo. Baje pa so imeli poleg garderobo Pirančani, ki bil utenili vedeti kaj več….
Sicer pa čestitke Asi, finale je bilo prava poslastica, Kranjskogorcem pa … več sreče prihodnjič in naj ne nasedajo na take nizke udarce s strani fovšljivih “kolegov”.
mav si dobr lestvico poglej poj bot pa pametn
boban a ti sploh ves kva govoris? pred kej poves se dobro pozanimej.Drugace pa ne ocenjuj drugih ljudi po sebi ,mogoce se imas le ti za prevelikega asa.Mislim pa da prav veliko o in-linu in hokeju ne ves zato se drzi svoje stroke.lp
Kakršn koli zaključek je bil, je bil pošten.
ASA Naklo ni brezveze prvak že 3. če se ne motim.
Resnično pa ni še nihče omenu Strel na tem Forumu.
Mislm, da jih lahko mirno okronamo z nazivom ”novinci leta”.
Polek tega za njih igra še najboljši strelec Sotlar! Čestitke torej ekipi in pa Sotlarju še posebej.
Ej gajsi, a gre kdo v Bad Tolz na SP 2004?
Glede strel je tako.Po mojem mnenju bi lahko bili še kakšno mesto višje,vendar se jim je poškodoval vratar,tako da res ni bilo nobene možnosti za kaj več.Uspeh za njih je že uvrstitev na final six.Je pa tudi res,da je pri njih Sotlar tri četrt ekipe.
Glede strel je tako.Po mojem mnenju bi lahko bili še kakšno mesto višje,vendar se jim je poškodoval vratar,tako da res ni bilo nobene možnosti za kaj več.Uspeh za njih je že uvrstitev na final six.Je pa tudi res,da je pri njih Sotlar tri četrt ekipe.
Ja, mali, ti že veš… hahaha
mislm da bi mogu ti bit selektor k se tko spoznas.Aja sam a znas rolat,najlaži je bit pametn.Boban za selektorja…hahaha
Horjul je res zmagal tekmo proti kranjski gori, vendar je bila tekma ocitno prodana, ker si KG ni zelela ASE v finalu in so pac malo taktizirali da bi horjul prisel v finale. Zato pa je baje ta tip prisel notri v KG garderobo in pizdil….
Jih je pa potem piran premagal.
Bomerang efekt.
ASA carji ste !
Pa da ne boste proslavljal cel teden 🙂
D a mal prilijem!
Bravo ASAAAAAAAA
Kranjski gori se je maščevala prodaja tekem . Že v rednem delu so kot kaže mal mižal zdej pa majo. Majce naj dajo članom Acronija k nimajo plač
Sej bo bol!
Jst tut cestitam Sotlarju…sam tip pa je zal en navaden grebator in nadutnez .To pa sem ugotovu ko je uletu do Piscancu,kateri smo igrali zadnjo tekmo in nas prosil naj pridemo na tekmo ker nam more dat full golu da bo najbolsi strelec.
Mislm sej nc ne recm (jst sm se mu sam smeju), sam HALO??? kako je lohk moz tako fuknjen!
Jebat ga Vale, sam da nauš mislu da je edini…sej to je problem slovenskega hokeja, k eni misljo da so ful dobri pa zakon, namest da bi mal slabše ekipe spodbujal, pa mal dobre vole jim dal, se pa na njih še bl duvajo…k pa enkrat dec izgubi tekmo pa u jok pa na drevo kt pet let star otrok.
***** STE BUDALE. A pa je kdo sploh gledou to tekmo. Horjul je zmagou cist posteno,pa ta tekma pr kranjski ni o ncemer odlocala horjulu je pa prnesla 4. mest tko da so igral na 120% in tut kranjska se ni nc sparala(sej som mel n vem kok izklucitev) tko da un k misl da je bla tekma prodana je en navadn KRETEN
TnT ha to di dam kr prov…sam pa poznam tudi take k fukk dobro igrajo hokej pa se ne duvajo tolk….(meni osebno so med njimi Vidmar,Kos,Jure Vnuk itd…ti so mi prvi pali na pamet).
Sam vseeno kokr sm reku ,bit najbolsi med temi je tut neki.
Mormo pa tut neki vedt da igralci iz leda sigurno dajo 60% manj na INLINE-HOKEJU kakor pa kdr igrajo na LEDU!
Res pa je da pridejo v INLINE manjsi igralci prej do izraza kakor na LEDU (ker tm mu spsti en od 90kg en bodycheck in gre igralec v bolnico).
Zaenkrat je zadeva se v povojih in na REKREATIVNI ravni.(v drugih drzavah je 567 krat bolj razvita)
PEACE TO YOU ALL!!!
PISCANCI vas majo radi!
Mi pa vas! 😉
Pa podavljeni v 2.ligi.
Lp
Hrjujc, jst sm gledov tekmo, golman ni bližje štange pokrivov (?!), dali ste gol z igralcem manj (?!), v obrambi so vam puščal prodore pred gol (?!), KG z igralcem vač streljali bendi iz sredine igrišča (za nepoznavalce: tekma se je odvijala v Jeseniški velikanki), po tekmi je prišel kranjskogorski golman k svojim vrstikom, ki so začudeno ob porazu sedeli ob igrišču in na pol osramočeno dejal: “zdej smo pa Topličane zajebal”. Verjamem da omenjenega vratarja na žalost več ne bomo srečevalil v dresu KG, ker je izdal njihovo malo in skrbno varovano skrivnost. Horjujc, kakšen pameten argument s tvoje strani, ali smo vsi ki mislimo drugače kot ti navadni bedaki?
Topličan
Pero, ti si kreten. Topličani in njihovi asi mislijo, da so v središču pozornosti.
No, niste. Oz. se tja postavljate sami. A so vam Kranjskogorci tudi pustili, ko ste jih premagali v zadnji tekmi rednega dela, da ste sploh prišli v finale ? Taki jokavci ste kot Italijani, zanje pa vemo, da jih nihče ne mara. Bi se jim pridružil ?
Boban, nima smisla. Stvar okusa in presoje. Dejstvo pa je da so nekatere stvari šle čez mejo z večih straneh, delno je kriva zveza, delno nekateri tekmovalci in ekipe. Največja žalost je, da v Sloveniji ni zdravega hokeja. Se strinjaš?
Ni brez zveze. Stalno nekaj obtožujete…. Ne vem, kje je šlo kaj čez mejo, razen pri zvezi, nepokritih igriščih, neodigranem pokalu ipd. Kje še ? Povejte javno z imeni in priimki. Zakaj bi vas Krg. zajebali ? Zakaj ravno vas ?
Kdo je še kaj naredil narobe ?
Zdrav hokej v Sloveniji je, izjema je par posameznikov, ki se nosijo kot pavi. Ni pa zdrava zveza, ki stvari ne zna pošlihtati. Ni zdravih klubskih funkcionarjev, ki igralcem obljubljajo in obljub ne izpolnijo. Ampak to nima zveze s tvojimi obtožbami. Kolikor pa poznam igralce, jih velika večina igra zastonj in s srcem ter zelo pošteno.
Tako, da ne jokat kar povprek in počez.
Ne vem zakaj ravno nas, lahko si pa mislim.
Prešel sem na zvezo in hokej v sloveniji na splošno ker je to edina razlaga za frustracije ki se dogajajo tudi v moji ekipi. Človek riba celo življenje za kaj? Obljube? Pol pa pride na in-line in so zanj sodniki, ki sodijo z nasmehom na ustih, boleč element. Zame povsem razumljivo, čeprav nisem ledaš.
Pa otrok, ki je star recimo 13 let, da se ukvarja s puščenimi tekmami in hinavstvom, verjamem da to ni del profesionalnega odnosa. Pa pomočnik selektorja reprezentance (ki jo izjemno cenim) v tem muštru… Najbrž pod njegovim nivojem.
Pa kljub temu, da v Toplicah zavzeto treniramo mladino, ki bi na nek način lahko bila s strani zveze vsaj toliko cenjena, da bi v zadnjih dveh letih igranja imeli eno samcato tekmo na domačem igrišču, za spodbudo. In ne da bi lahko tam v Taboru lahko zdilala dvejset pirov.
In tako naprej.
Pridte na skupščino z argumenti in to povejte, ne pa da jokate po forumih …
pero222 ne mešat in-line z ledom. če ledašem ne paše na inlajnu oziroma če jih premalo “spoštujemo(jo)” naj ne igrajo. jst če pridm špilat na led se ne bo nuben pu tleh metu pred mano zaradi tega.
pis
Forum je zaprt za komentiranje.