Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali si še katera barva lase vsak mesec, že 20 let?

Ali si še katera barva lase vsak mesec, že 20 let?

Zanima me, če je tukaj še kakšna, ki si tako kot jaz že odkar pomnim vsakomesečno pobarvam lase z barvami kot so olea, syoss,… Barvam se na svetlo in barve vsebujejo hidrogen, amoniaka sicer ne, vendar pa cel kup ostale kemije. Vem da to ni zdravo, pa vendar se tolažim s tem, da če bi bilo zelo strupeno, bi vse skupaj prepovedali.

Kolk si pa že denarja zapravila za to? Si sploh ne predstavljam. jaz se še ne barvam (sem 40+), ampak bo kmalu treba. verjetno je to kar strošek.

Barvam se že 24 let in ne čutim posledic.

Žal ja. Tako pride, nimaš kaj. Sicer na blond zadnjih nekaj let, prej so bile druge barve v igri in doma barvanje samo nekaj let, drugače pri frizerki na mesec do mesec in pol.

Barvam se na rjavo………. ne pa vsak mesec. Zdaj čez zimo naredim pavzo. In tudi če je narastek sivih las jih pokrijem s kapo, ko grem ven.
Sem pa ugotovila, da ČIM MANJ teh reklamnih maž na lase, kožo. Samo navadni šampon.
Vse je ena sama laž, denar.

Jst.

Že 25 let; samo s Subrino pa 9% peroksidom, ki ga zmešam malo s kremo ali balzamom. Doma. Nobenih posledic, nič izpadanja las, ponavadi imam gor barvo samo cca 25 minut ne 40, kot piše na navodilih – zadostuje. Prej barvala nekaj let pri frierju s Keune, neprestano suho lasišče, ekcmi, srbenje, pekoče lasišče, suhi lasje, izpadanje…… Sem sicer natur blond a imam precej že sivcev, pa to barvam – predvsem narastek, nič več ostale dolžine ( več kot 50 cm).

Kupim zaloge v industriski prodajalni Ilirije v LJ na dan, ko je 10% popust za “smrtnike”; ne upokojence.

Barvam lase že 20 let (nekje od 18. leta). Na 4 do 5 tednov (čeprav je po 5-ih tednih narastek že grozen, tako da raje manj).
Vedno pri frizerju (enkrat ali dvakrat poskusila doma – ne, hvala).

Se zavedam, da je nadvse nezdravo, ampak…

Barvam se doma, na nekako 6 – 7 tednov. Nosim kratko frizuro, po vsakem striženju se še pobarvam.

od ca. 15. leta in sicer sem si jih čisto na začetku doma (no, mami mi jih je), temu sem pa naredila konec (stara sem bila 20 let), ko sem si jih doma totalka uničila s peroksidom in ostala brez dolgih, lepih las: od sredine hrbta sem si jih morala postrižt do ušes 😱 Samo tako so mi rešili “tistih nekaj las”, istočasno pa sem imela intenzivno, vsakodnevno terapijo za lasišče en mesec, da mi je frizerka obudila celice, potem pa tretmaji na en teden, da so lasje lahko normalno začeli rasti. Od takrat se niti enkrat nisem več barvala doma, ampak pri frizerju (moškemu) in zdaj hodim redno na tri tedne k njemu na barvanje. Si jih spet puščam do sredine hrbta oz. če bo le šlo, čim dlje. Lase imam dobre, lepe in negovane. Denarja je pa za to šlo u-la-la, še pa še.

Siva sem že več kot 20 let in se barvam. Na podobno svoji barvi. Ja, najbrž ni dobro za lase. Ne znam si predstavljat, da bi bila siva. Imam namreč tudi grdo sivo barvo in zelo neenakomerno razporejeno. Če ne bi bila siva, se ne bi barvala. Barvanje mi je prava mora.

Jaz se ene 5 let barvam redno v temno rjavo, naravna barva mojih las, samo nikoli sama. Grem k frizerki vsak mesec. Nimam ful sivih, mi je pa vseen grdo če je že en sam siv. Katastrofa. Vcas kakega novega spulim s pinceto to mene tok nervira, posizim če vidim sivcka
S temi trgovinskimi barvami se pa jaz raj ne bi, frizerka ima čist druge barve- boljše in tud bolj strokovno to opravi

Bi de barvanju vsak mesec izognila ce bi presaltala na tanke pramene. Racimo da bi jih obnavljaja na 3-4 mesece oz potem se manj pogosto….

New Report

Close