Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali so bidoni isto dobri za vodo kot te popularne flaške?

ali so bidoni isto dobri za vodo kot te popularne flaške?

http://www.maxximumshop.si/ostalo4/sportna-oblacila/i_64_maxx-bidon-750-ml

tole recimo? ali je to enako dobro kot te famozne flaške ali začne kaj prej “smrdet”, je bolj škodljivo?

Najmanj začnejo smrdet bidoni in flaške, če je notri šnopc. Preverjeno.

Imela sem enkrat bidon, pa je puscal. Te stvari nosim v torbici in se je tisti zamasek zgoraj odprl. Pri flaskah mi je vsec, ker imajo pokorov za zasraufat. Meni se ni se nikoli odprla.
Mogoce ce kupis res kvalitetnega, ki se ne odpira?

Glede skodljivosti in raznih snovi pa ne vem – na flaskah je napisano, da so bpa free, to naj bi bilo kolikor vem ok..

Flaska ne smrdi, ce imas v njej vodo, smrdi po kakih sadnih sokovih, kavah, kakavu, mleku, sladkanemu caju… Takrat je fajn, da jo takoj ko popijes umijes. Pa seveda smrdi, ce pustis tekocin not vec dni… To je pri bidonu predvidevam podobno…

Material je material, preveri iz prve, niso pa bidoni nek presežek materiala, vsaj načeloma ne, škodljivi pa ziher tud ne. Higiena pa takole, bidon je sigurno težje zares dobro očistit, poglej si sestavo in ti bo jasno, zakaj.

Vprašaj Savrinko kaj je bidon – kanta za smeti

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Razlika je steklo in plastika.

Steklenica je bolj zdrava,plastika razpada oziroma tudi voda vleče strupe plastike nase,pa še okus je drug.

Sam imam flaško,pa ne zato,ker je kao neka energija,ki čisti vodo ali karkoli,ampak zato,ker je steklenica,lepe oblike je.Za steklo pa je nasplošno znano da je zdravo.Cena pa je res prenapihnjena.

Lahko tudi narediš preizkus daj vodo v neko steklenico ali od vina,pive,kupljeno,ali kozarec,… in v plastiko.Čez kakih 20 munt poskusi vodo.Voda v steklenici bo boljšega okusa kot pa v plastiki.

Zato so oziroma zato še nekje ko h komu prideš na obisk im a vedno vodo v vrču in kozarec zraven,nikoli si ne nalije vodo direkt iz pipe in popije.

En moj prijatelj ima vodo v stekenici še nekaj časa na soncu.In voda je res dobrega okusa.

Enako je tudi lesena žlica in krožnik ali aluminijaste žlice.Hrana ima čist drug okus,ko jo ješ z leseno žlico.

Ljudje bi morali uporabljat elemente narave.

Vemo, kako vpliva plastika na tekočino. Jaz prisegam na steklo. Flaška mi ni všeč.ker ima ozko grlo in plutovinast zamašek. V Mullerju sem končno uspela dobiti flaško, kot sem jo vedno iskala – steklena, široko grlo, gor je pokrov na navoj, ki ga lahko popolnoma razstaviš in opereš v pomivalnem stroju. Plastični mrežasti ovitek flaške je pralen v pomivalnem stroju in je snemljiv. Želim si samo to, da bi prodajali tudi manjše flaške – recimo 3 dcl.

New Report

Close