Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Ali so bosanci kolegi z Iranom ali Savdsko Arabijo?

Ali so bosanci kolegi z Iranom ali Savdsko Arabijo?

Vse je to lepo in prav v teoriji, v vsaki teoriji je vse prav. Poglejmo prakso oz. realo. Toliko bogatih muslimanov in musli držav , ki jim dol visi za druge muslimane. Potem ti opranoglavi revezi pridejo v eu in se priklopijo na drzavo (se prej so jih pa sprogramirali za terorizem, medtem ko svoje riti v palacah skrivajo) . Vse je to lepo, ko pogledamo dejstva se pa vidi, da jih en k… briga za obicne muslimanske ljudi, ce jutri pocrkajo od lakote, bolezni. Hec je da v resnici oni sploh ne verjamejo ne v koran,niti v boga oni ga samo pridigajo za svoj interes in glume budale (to vedo vse obvrscevalne agencije) , bedaki muslimanski pa nasedajo. Veliko je skrite svinjarije v muslimanskem svetu (droge alko prostitucija) nic v resnici ne zaostajajo za zahodom. Vera se zacne z nahrani svoj narod, ko bos tega sposoben pa gremo dalje do takrat pa… Hb da ima europa socialo.

da nisi ničesar napisal. Povej mi, kaj bi ostalo od religije, če bi vse to naredili. Izmenjali vse zakone, temelje, praktični del. Bi to še vedno bila religija, ki je bila prvotno objavljena. Kaj tebe žulijo ti zakoni, saj se jim ne podrejaš ti. Ali ni romanje v Jerusalem obligatorno za kristjane, Jude. Brezje, križev pot. Ali ni grajenje neke cerkve, tudi z donacijami vernikov in drugih držav ali države. Daj boljše primere navedi. Kaj pa ustava v določenih državah, jih je tako lahko zamenjati. Kakšna država bi to bila, danes tako jutri tako.
[/quote]

In vendar nisi napisal nič omembe vrednega… 😁
Btw, romanje na Brezje ali pa v Jeruzalem ni po obligatornosti niti približno primerljivo z Meko😆 No, razen če ni Frančesko zaukazal drugače 🤔
Tudi darovi RKC vernikov, tudi če poslušajo ihanskega župnika😂, niso nič v primerjavi z “darovanjem” Katarja, sponzorja terorizma.

ajde ti merimice nabaci kremicu za gube stavi dva krastavca na oči i fino odmaraj.
a muž nek te izmasira i noge opere.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

ali nas ne živi vseh 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi na svetu, ki se nismo rodili v ta 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tako.

In vendar nisi napisal nič omembe vrednega… 😁
Btw, romanje na Brezje ali pa v Jeruzalem ni po obligatornosti niti približno primerljivo z Meko😆 No, razen če ni Frančesko zaukazal drugače 🤔
Tudi darovi RKC vernikov, tudi če poslušajo ihanskega župnika😂, niso nič v primerjavi z “darovanjem” Katarja, sponzorja terorizma.
[/quote]

navedi nam ta dejstva. Te statistike, da jih tukaj analiziramo. Kdaj je bila statistika izvedena. Kdo jo je odredil. Na kakšnih parametrih, so jo izvajali. Če misliš, da se največ vojn dogaja na našem ozemlju. Ja. Ampak, kdo je odgovoren za to. Daj samo vojaške sile naštej, na muslimanskem ozemlju. Še ena vaša neumnost. Ves čas vam pišem, da oblegate in napadate muslimanski svet, vi pa nam pripisujete, da smo zločinci, ker se branimo. Daj, ko se boste streznali, pridite spet.
[/quote]

Ko se boste (kolikor vidim, se istovetiš z muslimanskim svetom, ki se kolje) nehali obnašati kot živali (vas ne bodo vodili nagoni, ampak razum), se boste nehali pobijati med sabo. Takrat se boste resnično zavedeli lastnih dejanj in njihovih posledic ter boste zmožni prevzeti odgovornost zase in svoja dejanja. Takrat tudi nobena druga sila ne bo imela več vpliva na vaše življenje. Samo za to je potrebno izobraževanje (pa ne ponavljanje nekih verzov, po možnosti v jeziku, ki ga niti ne razumete) vseh – moških in žensk. Dokler ne boste tega dosegli, se boste še naprej obnašali kot zveri, kjer je stalna edino borba za prevlado nad drugimi. Ne glede na posledice.

ali nas ne živi vseh 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi na svetu, ki se nismo rodili v ta 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tako.
[/quote]
Seveda, samo celo vero in zakone drzijo v svojih rokah točno taki. Vera je njim kar njim paše. Verniki so njihova last, a še niste pogruntali tega.? Vernik ne pripada vec bogu ampak institucijam in izbrancem znotraj neke institucije.
Cloveka sodim po tem kaj dela in ne kaj govori. Ce on govori kako je trezen zraven pa flaso wiskija pije, verjetno ni trezen a se ti ne zdi.? Sarija se ne more izvajati (ne samo sarija, nic od verskih zakonov) ker tisti ki drzijo v rokah niti nimajo te zelje, samo pretvarjajo se da to delajo, nic ne delajo, dela njihova lastnina njim v prid. Drugi ubijajo za njih in ne za alaha. Alah ne rabi cloveka, da ubija zanj saj je on godpodar smrti. Samo človek rabi drugega človeka , da ubija zanj, dela zanj itd do tega ga pa pripravi tako, da rece da bog to hoce. Nobene sarije ni v resnici, ta se ne izvaja, vse je prevara. Zakon cloveka vlada.
Ozrite se okoli sebe. Samo ti sam si lahko postenjak, vernik ali obratno – nikogar ni med teboj in bogom. Lahko vzames kot nauk, razlago, delati moras pa po svoji vesti kar je prav in delovati pravicno.
Primer najdejo ti zeno, ves da te ne mara, da si ji gnusen, ona ti je vsec, ti si pa njej odbojen, ne moze te smisliti, voli drugoga… kaj bos storil.? Tisto kar je prav ali kar je rekel mufti, mama in oce, sosedje – da naj bi bilo prav. Ce ves da ni prav se ne bos z njo porocil na silo, ker ves da to ni prav. To je vsa umetnost.
Dogaja se pa ravno obratno. Ne samo pri muslimanih, tako je povsod. Nic ne odstopate.
Pa poglejmo zmesance v siriji kaj so delali, pa kdo misliš da jim vbil v glavo da se to po verskih zakonih sme.? Ti isti, ki se razglasajo za vrh od vrha muslimanske vere, ti isti ki lih toliko da se ne proglasijo za nadnaravna bitja v resnici je pa bavaden clovek. Nic nadnaravnega ni na njem, nic on vec ne ve o Bogu kot ves ti. Ste naivni ko dojencki.

ajde ti merimice nabaci kremicu za gube stavi dva krastavca na oči i fino odmaraj.
a muž nek te izmasira i noge opere.
[/quote]

Ti balavče da šutiš ko se odrasli pogovarjamo. Stavljam kremu, stusirala sem se, nohte bom nalakirala, a imam još posla, do 11 ču se valjda zgotiviti. Moža nevem kje je, verjetno na drugi strani hise, mogoce v kleti, absolutno me on danes ne zanima. Ne petljaj malu gubicu, teče ti još mljeko iz nje v pogovore odraslih. Idi spavaj, brzo…

Ko se boste (kolikor vidim, se istovetiš z muslimanskim svetom, ki se kolje) nehali obnašati kot živali (vas ne bodo vodili nagoni, ampak razum), se boste nehali pobijati med sabo. Takrat se boste resnično zavedeli lastnih dejanj in njihovih posledic ter boste zmožni prevzeti odgovornost zase in svoja dejanja. Takrat tudi nobena druga sila ne bo imela več vpliva na vaše življenje. Samo za to je potrebno izobraževanje (pa ne ponavljanje nekih verzov, po možnosti v jeziku, ki ga niti ne razumete) vseh – moških in žensk. Dokler ne boste tega dosegli, se boste še naprej obnašali kot zveri, kjer je stalna edino borba za prevlado nad drugimi. Ne glede na posledice.
[/quote]

doživel razvetljensto. Razodet sem. A to je to kar si uspel nakracat. V zadnjih 30 letih, ste pobili na milojone otrok. Z vsem orožjem, ki ga premorete. Da ste se kot paraziti pripopali na naše dobrine, da lahko brezbrižno dremate v vaši lašni utopiji. Ti pa nas zmerjaš z živalmi. Kaj potem vas naredijo vaši nagoni, ki se jim odzivate v vseh segmentih. Taki posti, so mi všeč. Koliko ste pa porušili naš šol, da jih lahko naši otroci obiskujejo, no vsaj ti ki so preživeli. Aja,vi imate tako pametne bombe, da točno vedo, koga morajo. Pač vsi tisti so, kako že. Kolateralna škoda. Mislim, da še naša abeceda, ne pozna izraza za vas.

Ti balavče da šutiš ko se odrasli pogovarjamo. Stavljam kremu, stusirala sem se, nohte bom nalakirala, a imam još posla, do 11 ču se valjda zgotiviti. Moža nevem kje je, verjetno na drugi strani hise, mogoce v kleti, absolutno me on danes ne zanima. Ne petljaj malu gubicu, teče ti još mljeko iz nje v pogovore odraslih. Idi spavaj, brzo…
[/quote]

jel ovo payback time?? eto pa si došla na red…
ja prav imaš… držijo se šarije kot se vi držite zapovedi ne kradi in ne ubijaj…

do 11 češ biti budna??? joj merimice pa jel znaš da moraš iči rano spavat ko mi djeca? melatonin pa te fore… za kožo je fajn… ponoči se ti obnavlja… pa sej ti to “školovana” znaš…

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

[/quote]
te bo spet hotu moz f+u+k+a+t,,ti mu ne das.😅

Ne da se mi brat 7 strani, ali je že kdo pojasnil zakaj muslimani častijo pedofila?

New Report

Close