Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali so lepi moški res svinje?

Ali so lepi moški res svinje?

Zadnjič je ena tukaj napisala, da so lepi moški svinje, varalice, kurbirji, slabi v postelji, egoisti, da se ne moreš na njih zanest, skratka da je treba bežat od lepih moških. Zanima me ali to drži, ker imam ogledanega enega lepega in mladega pa ne bi rada, da mi zlomi srce, ker sem ga komaj zlepila.

Tudi grdi so prasci, sploh če imajo denar. Odvisno, na kaj se lepiš in zakaj. Ne imej moškega za to, da te izpolni, imej ga za to, da te dopolni. izpolnitev opravi sama s sabo!

Mislim, da se v nobenem primeru ne morejo primerjati s tem kakšne svinje znate biti ženske…

Moje mnenje je,da absolutno ne moremo metati vse ženske ali moške v en koš.Ker smo si tako različni.
Avtorica,ti pa glej predvsem na to,kakšen odnos ima do tebe.Pa če je lep,ali pa malo manj lep.
Ker s frajerjem ali zoprnežem si ne moreš nič pomagat.Posebno,ko imaš otroke.
Pa glej,da ti bo z njim res lepo.Moškega imamo ob sebi zato,da se imamo lepo.

ne gre za hvalospev, ampak moj partner je res lep, postaven in inteligenten. ima pa svoje fore, ni popoln, niti jaz nisem. kurbir ni, egoist tud ne, zanesem se lahko nanj…

to je neko posploševanje.

je pa res, da so ženske v največ primerih vedno pristopile do njega in dale pobudo, zato verjamem, da moški zlahka podleže skušnjavi… in posledično postane svinja, kurbir pa kaj vem še kaj…

Ponavad smo si ljudje špegu. Pa ponavad si tega nikokr nočmo prznat…

Za vsako zaljubljeno je njen najlepši. Če je tebi všeč, še ni rečeno, da bi bil tudi meni. Sicer se pa malo pozanimaj o njem. Ne vem, od kje ti cela plejada teh groznih izrazov.

Če si ti čudovita, plemenita in sploh super, potem ne vem, kje bi bila težava.

Vsi moški so navadni poželjivci pokvarjeni, ki žensko napičijo kot komar potem pa odletijo stran bzzz bzzz. Še najhujši so pa južnjaški moški saj znajo sadit lepe spomladanske rožice ljubezenskih barv zjutraj pa ostane samo kaktus njega pa nikjer.

Moški postane svinja, ko mu ti to dopustiš…

Hudo je če je lep in se tega zaveda, ker si hitro nadomestljiva in potem je najbrž res vse tisto, kar si zgoraj naštela! :))))

Hm, po moje se redkokdaj zgodi, da vsak odgovor vsebuje delček resnice.

Svinje so zelo težko, ker, kolikor se spomnim iz šole, so svinje ženskega spola:)

no pol so pa prasci, bo zdaj v redu?

Drugače pa odvisno od vzgoje in karakterja, pravijo da tiha voda brege gloda tako da odvisno pač od več faktorjev, res je pa tudi da se slabe stvari prej primejo…

To je bolj odvisno kako na sama sebe gledaš in kako se sama v sebi počutiš. Veliko ljudi moški in ženske smo in naletavamo na ljudi,ki niso dobri. Res pa je da ljudje, ki imajo dobro samopodobo, vedo kdo so take ljudi hitro odstranijo iz svojega življenja oziroma se kar sami. To je vsa umetnost. Zakaj pa ženske in moški ostajajo v vezi kjer se točno vidi in ve, da je moški ali ženska egoist, nespoštljiv, nerazumavajoč, ker imajo sami tako nizko samobodobo in manjvrednost, da vsak dan vidite in doživljate to kar o sebi mislite da ste. Ko boš sebe začela gledati kot na žensko, ki je vredna, ki je pomembna, ki je navdušena nad svojim telesom, ki je skrbna do sebe, ki ima svoje telo za dragocenost :-)))) in tako tudi delovala do sebe najprej in drugih boš takoj preproznala ljudi, ki so pa do tvojega telesa vse prej kot to. In boš po hitrem postopku zaprla vrata takim ljudem.

Napiši, kaj je to lepo ?

Ma, jst mislm,da je največja napaka moških, da imamo pač preveč radi ženske…..zdej pač,… več je teh žensk…. lepš nam je….. samo se mi zdi, ženskam niti ni to tako všeč, da ma moški rad več žensk istočasno…. tega ….. ne vem kaj bi rekel… nekako ne razumm….. hehe

moški imate radi vse ženske na enak način, ženske imamo rade moške na različne načine …..to je bolj pestro

Lepota nima veze s tem kakšna rit je moški. Včasih so grši moški še večje riti, ker so polni kompleksov in hočjo to mal skompenzirat s tem, da žensko dol potlačjo, da bi seb mal vrednosti nabil, njej pa samozavest čist zbil. Ko sm spoznala svojga tipa, sem razmišljala kot ti, da je prelep, da bi lahk bil normalen in neženskar, zato ga nisem šmirglala in sm bla do njega zlo freh in arogantna. Zdel se mi je celo prelep, da bi lahko bil sploh izobražen, zato sem bila zihr, da je priložnostni kelnar, ki ganja ženske okol:) Ker se kljub moji aroganci ni vdal (očtino ga je to podkurilo), sem kmalu spoznala, da se ne bi mogla bolj zmotit. Ni bil sicer svetnik kar se tiče žensk, sam z manirami in veliko pametjo. Danes sva srečno skupaj dve leti in se še vedno hecava na moj račun kako sem ga dajala vnemar:) Nauk tega je, da se ne da posploševat. Je pa res, da je razlika med tipom, ki je sam kao lep, v resnici pa dolgocajtn na kvadrat, in med tipom, ki je lep, zabaven in še simpatičen. Naj dejanja govorijo svoje in ne padaj na sladke besede. Garancije ni pa nikol za nobenga.

Včeraj sem malo na hec obrnila, danes pa resno. Svinje oziroma prasci so toliko, kolikor jim ve dovolite – nič več in nič manj. Pa ni važno, ali so lepi ali so grdi ali so čist povprečni – in da se razumemo, enako velja za ženski spol. Pri vsem tem vidim jaz problem drugje – pri nasprotnem spolu namreč; če pade na fasado, na to fasado projecira svoje želje oz. potrebe in, ko projekcija ne uspe, je tukaj užaljenost, slaba volja in take in podobne oznake.

Glede na to, da na ljudi in odnose gledaš milo rečeno totalno plitko, neinteligentno,nedozorelo in na nivoju ene blesave najstnice, bi se jaz na tvojem mestu raje spraševala, kaj lahko storim za lasten oseben razvoj,ker ga krvavo potrebuješ.

P O S P L O Š E V A N J E ! ! ! !

New Report

Close