Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali so moškim všeč dolge noge pri ženskah?

ali so moškim všeč dolge noge pri ženskah?

No že naslov sam po sebi pove kaj me zanima,če so moškim všeč dolge ženske noge 😉 ?

prva misel….

Sploh, če so obrnjene navzgor….

🙂

Saj nisem pokvarjen a?

Dolge noge so eden od ženskih atributov, ki jih moški zeloooo radi vidimo ….

Še nikoli slišala, da kateremu ne bi bile. Tudi meni so 🙂

Ne nisem vedela da so jim všeč,mislila sem da imajo raje prsate ženske no saj okusi so različni.

Ja to pa verjamem da so vam takrat poa najbolj všeč;)

Lepo slišat… tole… 🙂

Odvisno, pač osebno sem rajši da je punca cca 10cm nižja od mene, torej ker sem jaz visok okrog 183-184cm je fajn (ni zdaj nujno) da je punca maksimalno tam enih 172cm….. še boljše je pa tam od 165-170…. zdaj koliko pa lahko ima tako visoka ženska ”dolge” noge pa je stvar debate…..

Bolj kot dolge noge same po sebi je pomembna skladnost nog z višino ki naj bo toliko nižja od mene, da me v petkah ne preseže 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja, definitivno. To je en atribut, ki se dobro vnovči 🙂

Pa meni so dolge noge všeč tudi pri moških 😀

Dolge noge so nekaj najlepšega na ženski. S tako postavo ženski pristojijo praktično vsa oblačila.

Ampak poglej si Kim Kardashian, Nicki Minaj in druge kratkonoge ritaste babe, kaj je zdaj moderno.

Ta kombinacija je pa sploh super.

Ta kombinacija je pa sploh super.[/quote]

Ja samo če ti je mati narava dala samo en atribut,prs pa ne.

Dolge noge
švoh telo
prazna glava
kej je to ?

Še ena tema o “tehničnih lastnostih” s katerimi si nimaš kaj dost pomagat, če je softwer zafuran…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

…ampak zakaj ne bi razmišljal o tutto completo.

….in kdo ima kaj proti krajšim z visokimi petkami :))

Okusi so različni pri opičjih samcih? A ni to že prevelika kompleksnost pri moških? Se mi zdi, da se bodo vsi zapodili za ponujeno banano? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Okusi so različni pri opičjih samcih? A ni to že prevelika kompleksnost pri moških? Se mi zdi, da se bodo vsi zapodili za ponujeno banano? :)[/quote]
Ti poskušaš biti duhovit?

Hmm, tutto completo?
Tuhtam, prezgodi je. Nič. Tema. Kaj pa je še na Ž.nogah, da bi bilo tuto kompleto?

Kaj nam pa še ostane, ok TANGICE, podvezica, naše roke, lepi nohti, prstki, kolena, … točke kjer ste razdražljive-občutljive…

Al si mislnla kej drugega ?
Če mene vprašaš sem focusiran na eno stvar, dveh ne morm ocenjevat hkrat…. sploh pr ženskah. Sploh pa vas naj ne bi primerjal – to vas ubije.
Vse ste unikat.

Hmm, tutto completo?
Tuhtam, prezgodi je. Nič. Tema. Kaj pa je še na Ž.nogah, da bi bilo tuto kompleto?

Kaj nam pa še ostane, ok TANGICE, podvezica, naše roke, lepi nohti, prstki, kolena, … točke kjer ste razdražljive-občutljive…

Če mene vprašaš sem focusiran na eno stvar, dveh ne morm ocenjevat hkrat…. sploh pr ženskah. Sploh pa vas naj ne bi primerjal – to vas ubije.
Vse ste unikat.[/quote]

(Za pametne moške ali ženske) je “programje” pri partnerju najbolj pomembno, ker je nespremenljivo, kakor je že omenil ON. 😉 Z dobrimi nogami in velikim oprsjem je na tisoče žensk, tako da za “moške opičnjake” :), ki se grebejo le za banano (noge, rit, oprsje) in se ne vprašajo po programju (značaju/osebnosti) ženske, pri pametnih ženskah izvisijo v sekundi.

Tisti, ki v enem prispevku tolikokrat omeni in poudari “pametno/pameten” ima sigurno primanjkljaj le-tega

Potem pa delaj na tem, da boš imel več tega, pa boš tudi ti dobil eno pametno. 😉

A tole je zate pametna izjava? joj joj

je ne poznam, da bi bila tako dolga, da se je nebi dalo še malo nategnit

Hmm, tutto completo?

Vse ste unikat.[/quote]

(Za pametne moške ali ženske) je “programje” pri partnerju najbolj pomembno, ker je nespremenljivo, kakor je že omenil ON. 😉 Z dobrimi nogami in velikim oprsjem je na tisoče žensk, tako da za “moške opičnjake” :), ki se grebejo le za banano (noge, rit, oprsje) in se ne vprašajo po programju (značaju/osebnosti) ženske, pri pametnih ženskah izvisijo v sekundi.[/quote]

Ja Matjaško, kaj pa ti? SI GF? Ok za opičnjake se strinjam – sam oni mene ne zanimajo …. majo noge programje? Ok so fantastičen senzor za ženske možgane; & jih velik moških ne uporablja.. sam … vseeno ti si pa preveč raširil/potegnil noge navzgor. Muc se sploh ni treba dotaknt, pa je lahko ona že v nebesih,… zaradi nog !!! Pa ne’b masiral!
DEKLETA KAJ PRAVTE?

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close