Ali so na Ona on res sami luzerji?
Zanima me ali imam samo jaz tako smolo ali pa je to res splošna praksa. Tam najdem ali me najdejo zafrustrirani ločenci, ki ne vedo kaj hočejo in nekateri celo (nenamerno) priznajo, da ne morejo preboleti bivše ali pa taki, ki so izgubili službo. In še tretja kategorija, to so tisti, za katere bi bilo bolje, da si nabavijo psa. In seveda vezani, ki bi si popestrili lajf :). Ima še katera podobne izkušnje?
Raje izzovi ljubezensko srečo na FB-u, te bodo kakor eno mojo prijateljico obletavali vojaški polkovniki in visoki oficirji, direktorji, zdravniki… 🙂 Ampak saj si zajadrala v pravo rubriko MŽ čvek, tu smo tudi sami fejst moški, še posebej Štajerci. Kaj pa črna ženska magija, da opravičiš sloves izbire vzdevka? 🙂
Jaz sem dokaj hitro obupala.
Izbrala sem si pa potem nazadnje enega poročenega, ker je znal komunicirati, je bil dobrodušen, imel smisel za humor, prožen v svojih zahtevah, videlo se mu je, da zna z ženskami in res se je izkazal ne samo kot dober tovariš, ampak tudi kot dober ljubimec. In simpatičnega videza, saj to je verjetno povezano z osebnostnimi lastnostmi.
S samskimi večinoma dlje kot do dveh, treh pisem nisem niti prišla, ker so bili dolgočasni za popizdit, togi, brez kančka domišljije, vse jemljejo bukvalno, potem bi pa radi še imeli Claudio Schiffer v cvetu svoje mladosti, da jim pri njihovih 45 rodi potomce. Aja, pa kar ene par jih je po fotki zgledalo starih 55, ne 45. Saj ne, da bi bila jaz zdaj nek presežnik, ampak zraven njih bi zgledala kot njihova hči, majke mi no.
Kot da ti pa znaš komunicirat. Pišeš huj k kšna pubertetnica…
a se midva nisva zmenila, da se komu pred ekranom ne zaleti od foušije, o tem ne bova javno razglašala
Ženskam je vsekakor veliko lažje kar se tiče teh spoznavanj preko spleta. Vsaj imate veliko izbire. Na vseh teh straneh za spoznavanje, spletnih klepetalnicah ipd. je veliko več moških kot žensk. Razmerje je vsaj 75:25. Vem da je veliko kretenov, lažnjivcev, psihičev… pa vendarle kaj “pametnega” se vseeno lahko najde. Moškim redko katera sploh odgovori na sporočilo, saj imate veliko kandidatov, razen tega pa si marsikatera misli “saj so itak vsi isti” in kmalu vrže puško v koruzo.
Skoraj vsi so isti.
Ali pa eden, dokaj v redu sva komunicirala, ko sva se srečala, mi sicer ni bil, pač ni bil moj tip, ampak zaradi mene, če bi šla še kdaj na pijačo, ne bi rekla ne. Samo tip je potem očitno hotel še malo potipati teren, preveriti konkurenco, en mesec nobenega glasu od njega, potem je očitno ugotovil, da sem vseeno še najboljša izbira in me je spet začel intenzivno kontaktirati, klicariti. Tako se pa jaz ne grem. Če ti takoj nisem vsaj toliko všeč, da bi bil pripravljen tvegati še eno pijačo, se pa res lahko samo zahvalim za sodelovanje.
Se mi zdi res veliko ene preračunljivosti v teh internetnih stikih, ljudje imajo občutek, da vedno lahko snamejo kaj boljšega. Mah hvala bogu, ne bom se več ubadala s tem, samo še to povem prek zaslonov, potem bom pa diskretna, gostTM, da sem zadovoljna s tabo :).
Draga..
Zelo se strinjam z predhodnico v razlagi in opisu,na žalost tudi 50+,ko bi ženska pričakovala malo več iskrenosti,zrelosti..so takšni na teh portalih.Ker pa je to posplošeno,kot je suhoparna statistika..je dejstvo,da se najde tudi kakšen,ki pa ima vse kvalitete moškega z veliko črko M na začetku.Jih je pa malo,ker takšni so raje sami,kot pa na teh portalih.Res je,da ga sama še nisem našla,verjamem pa,da to tko je. Priznavam pa,da sem živela v prepričanju,da zrelost prinese resnost in zavedanje kaj je smisel,bistvo…pa sem se uštela,zmotila.Ni dobro posploševat.Torej želim ti srečo..in je ne išči na portalih.
Jaz sem kak teden na badoo in twoo . Kar vidim je da ženske večino sploh ne odgovorijo in moreš zgleda viset gor ure da je kaj haska od vsega skup . Mogoče je res da se jim v poplavi ne da odgovarjat vsakemu .
Se popolnoma strinjam. 🙂
Se popolnoma strinjam. :)[/quote]
Oba imava v začetku imena črko M. A to kaj pomeni? 😀
Pomeni da sta oba Mavrična.
Sem bila, obupala. Tle se moški pritožujejo, da ženska ne odgovarjamo, ja
madona, na kaj naj pa odgovarjamo? Velikemu številu se niti osnov ne da napisat,
vse, kar jih pa o tebi zanima je pa številka modrca?
Vsi bi kar prec na kofe, pa da ne povejo o sebi NIČ, ja ziher, kar na slepo bom hodila
vsak dan na kave, sej že časa nimam tolk. In pol, če si upaš kej vprašat, te pa kar
prec naderejo ko psa….to pa je res način, kako najti žensko, ja.
Nezadostno.
Babe bi skoz neko zrelost na tem prekratkem lajfu ki bi ga mogli začinit z zajebavanjem in uživanjem ne pa neko kvazi zrelostjo, to ste si kr ene babnce zmislile pa copatarji da mormo bit zreli, narobe, zajebavat se je treba ker če boš resn pa zrel boš še vedno v grob prišo, samo da boš mel dolgcajtn lajf, po kalupu črede ovčk…
Dolgcajt za popizdit.
Nič novega nimam za dodat. Tudi jaz imam take izkušnje kot jih imate predhonice v tej temi.
Na stotine sporočil dobimo ženske na teh portalih, kvalitete pa ni.
Tule pa tako vidiš, da se vezani tipi najbolj slinijo.
Za hec nimajo sploh dovolj domišljije in smisla za humor.
Jaz sem si res dolgo domišljala, da poročenega pa že ne, da me je škoda in slaba vest in kaj delam nedolžnemu človeku (ženi) in bla bla bla! Ma škoda me je za take samce madona!
Samo enkrat se živi in če se imam lahko čisto fletno s poročenim, ki je fejst, duhovit, inteligenten, pozoren, vzdržljiv, ima domišljijo, nagajiv in se mu da igrat … in če njegova žena vsega tega noče, bom pa jaz pobrala. Raje to, kot pa da zgubljam čas z nekimi res zame popolnoma neprimernimi ljudmi.
Pa nisem nič posebnega, nisem pa tudi neka čist povprečna ženska srednjih let. Malo že izstopam in že to kake zakrnele, toge tipe z nekimi ukalupljenimi predstavami verjetno odbije (zaradi tega se niti ne pritožujem, kar naj jih, je vsaj mir!). Problem je – za moj okus in občutek, ni nujno, da imam prav – da je večina tipov gor takih. Predstavljaj si svoje najmanj zanimive sošolce zdaj na obletnicah, ko si rečeš sam pri sebi, o model, kako si se pa ti zapustil (videz in mentalno). No to.
Na dotični spletni strani nikoli nisem bil, pa tudi na kakšni podobni, kjer se lastne slike objavljajo, tudi facebook profila nimam, ker se mi to zdi brezveze. Bil sem na kakšnih manj popularnih spletnih straneh za spoznavanje. Vedno vljuden, kulturen, korekten, osebni opis OK, pa vseeno nič ni pomagalo. Tako da tiste, ki tu pišete kakšni so tam gor, se vprašam kaj je potem z menoj narobe. Tudi če je kakšna odgovorila, je po nekaj čisto normalnih izmenjanih sporočilih kar odnehala. Pa nisem od nobene zahteval sliko ali jo vabil da se srečava v živo. Tako daleč nisva prišla.
Tako imamo situacijo, da moški rečejo da tam ni nič pametnega, enako rečejo ženske. Jaz verjamem da se lahko najde primeren partner(ka) bodisi za resno zvezo bodisi za kaj drugega, vendar je treba dati možnost drug drugim.
Res mi je malo smešno ko se ženske pritožujete da ni nobenega normalnega na teh straneh . Jaz zase lahko rečem da mam urejeno življenje (svoje stanovanje , službo ….) in sem se prijavil tako malo za hec . Kot je že eden pred mano napisal pošlješ par normalnih vljudnih sporočil (nič v smislu : uau ku si dobra , kva bi te ožvalu) in odgovorov več ali manj ne dobiš . Jaz tukaj postavljam pod vprašaj sposobnost izbire , presoje žensk v izbiranju “ta pravih” . Ma saj je na koncu tako tud v reali ….
Ne vem zakaj čudenje.
Ženske večini ne odgovarjajo, ker se fokusirajo samo na peščico najbolših, izstopajočih kandidatov, s katerimi uspejo vzpostaviti stik.
Zato se večina moških tudi tako hitro neha truditi s pisanjem. Sledi zajebancija. Čemu porabiti pol ure na sporočilo, če ti odgovori kvečjemu vsaka dvajseta, najbolj porazna, pa še to le s par besedami, ker komunicira z desetimi.
Potem pa najboljši frajerji razočarajo še večino žensk, ki so zanje enostavno daleč preslabe. In jih imajo kvečjemu za rekreacijo. Saj zato so tudi samske. Previsoko letijo.
Tako je to, ko imaš moških članov 10x več kot žensk. Uspejo le najbolj vztrajni moški in realne ženske.
kaj pa je kvaliteta oziroma kvalitetno sporocilo. Dobro je vedeti kaj isces
Namrec je razlika, ce ves kaj ti je vsec ali pa ce kategoricno vse zavracas pac zaradi preteklih izkusenj.
Jaz sem si res dolgo domišljala, da poročenega pa že ne, da me je škoda in slaba vest in kaj delam nedolžnemu človeku (ženi) in bla bla bla! Ma škoda me je za take samce madona!
Samo enkrat se živi in če se imam lahko čisto fletno s poročenim, ki je fejst, duhovit, inteligenten, pozoren, vzdržljiv, ima domišljijo, nagajiv in se mu da igrat … in če njegova žena vsega tega noče, bom pa jaz pobrala. Raje to, kot pa da zgubljam čas z nekimi res zame popolnoma neprimernimi ljudmi.
Pa nisem nič posebnega, nisem pa tudi neka čist povprečna ženska srednjih let. Malo že izstopam in že to kake zakrnele, toge tipe z nekimi ukalupljenimi predstavami verjetno odbije (zaradi tega se niti ne pritožujem, kar naj jih, je vsaj mir!). Problem je – za moj okus in občutek, ni nujno, da imam prav – da je večina tipov gor takih. Predstavljaj si svoje najmanj zanimive sošolce zdaj na obletnicah, ko si rečeš sam pri sebi, o model, kako si se pa ti zapustil (videz in mentalno). No to.[/quote]
Hecna si, ko v superlativih opisuješ poročenega žrebca, ki ima kljub silnim kvalitetam tudi ogromno nizkotnosti v sebi. Laže, vara, izdaja svojo ženo, ti si mu pa dobra za rekreacijo, torej nima poštenih namenov tudi s teboj. Proti tej veliki črni točki so vse tiste njegove značajske vrednote nične in meni ne bi pomenil tak moški nič, samo izgubo časa in poniževanje mojega dostojanstva.
Pa nisem nič posebnega, nisem pa tudi neka čist povprečna ženska srednjih let. Malo že izstopam in že to kake zakrnele, toge tipe z nekimi ukalupljenimi predstavami verjetno odbije (zaradi tega se niti ne pritožujem, kar naj jih, je vsaj mir!). Problem je – za moj okus in občutek, ni nujno, da imam prav – da je večina tipov gor takih. Predstavljaj si svoje najmanj zanimive sošolce zdaj na obletnicah, ko si rečeš sam pri sebi, o model, kako si se pa ti zapustil (videz in mentalno). No to.[/quote]
Hecna si, ko v superlativih opisuješ poročenega žrebca, ki ima kljub silnim kvalitetam tudi ogromno nizkotnosti v sebi. Laže, vara, izdaja svojo ženo, ti si mu pa dobra za rekreacijo, torej nima poštenih namenov tudi s teboj. Proti tej veliki črni točki so vse tiste njegove značajske vrednote nične in meni ne bi pomenil tak moški nič, samo izgubo časa in poniževanje mojega dostojanstva.[/quote]
Točno tako. Podpišem.
Saj tudi kakšen moški ne odpiše, veš. Ni vedno tako, da samo vi dobite košarico.
Ampak treba si je rečt, če ga/jo vsaka beseda zmoti, potem itak nima smisla. Pavšalna sporočila ali samo kak smajli ali tri pičice si jaz tolmačim kot precej slab znak. V parih tednih sem tudi ugotovila, da je copy paste tudi kak bolj duhovit ali unikaten uvod, ker potem ni sledilo nič kaj pametnega več. Očitno nekje sneta fora, ne pa domislica, ki je zrasla na lastnem zelniku.
Ma komplicirano. Človek bi mislil, da je na netu mogoče lažje vsaj zato, ker recimo da iščeš med samskimi (vem, da so tudi poročeni vmes). Ker zunaj, v resničnem življenju, nikomur na nosu ne piše, moški so pa tudi postali zelo zadržani.
Ti povem primer: nekaj mi je avto nagajal, sem ustavila, odprla havbo, mimo so hodili tipi, pa ni nihče pristopil in vsaj vprašal, ali lahko kaj pomaga ali karkoli. Pa vem, da so avti danes taki, da ne moreš kaj prida pomagat, ampak vsaj tako, zaradi lepšega, bi se pa lahko kdo obregnil. Pa se ni. Se mi zdi kar povedno za razmere na sploh … Enostavno ali se jim/vam ne ljubi, ste preveč zadržani, sramežljivi, kaj je pravzaprav?
(Če nič drugega, bi jaz v takem primeru ponudila vsaj prevoz, a ne.)
Hecna si, ko v superlativih opisuješ poročenega žrebca, ki ima kljub silnim kvalitetam tudi ogromno nizkotnosti v sebi. Laže, vara, izdaja svojo ženo, ti si mu pa dobra za rekreacijo, torej nima poštenih namenov tudi s teboj. Proti tej veliki črni točki so vse tiste njegove značajske vrednote nične in meni ne bi pomenil tak moški nič, samo izgubo časa in poniževanje mojega dostojanstva.[/quote]
Točno tako. Podpišem.[/quote]
Jaz pa v jok in na drevo?
Nizkotnost do partnerja je čisto druga tema, če želita razpravo o tem, odprita novo temo, meni se na tem mestu ne ljubi o tem.
Forum je zaprt za komentiranje.