Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali so na Ona on res sami luzerji?

Ali so na Ona on res sami luzerji?

Pred leti sem poskusil preko portala Ona-on, pa iz te moke ni bilo kruha. Potem sem poskusil preko oglasa v časopisu, pa je to šele bila polomija. Javile so se samo škartirane in take, ki jim manjka nekaj kolesc v glavi. Nazadnje sem lani preko Badooja navezal stik z eno v redu žensko, toda kmalu zatem sem navezal stik z drugim dekletom, s katero sva pristala skupaj, zato z “Badoojevko” dlje kot do nekaj druženj nisva prišla.

Zenske ljubijo barabe 😉 Zenske ljubijo nevarne tipe. No kmalu ugotovijo da ti tipi menjajo zenske po tekocem traku in so zanj le potrosni material. Seveda potrebujejo nekaj let do streznitve. Nato je cas iskanje pravega in idelanega, ki so ga v njenem najboljsem obdobju ze parkrat skenslale. No cas naredi svoje. Ker smo moski vizualci (brez skrbi zenske niste nic boljse) kar naenkrat ni vec zanimanja. In zato pridemo do joka da ni vec ustreznih decov.

Fb se mi ne zdi najbolj primeren za tako.
Ja, Matjazko, res ugotavljam, da ste tukaj sami fejst in oh in sploh skupaj zbrani :). Pa tudi to, da se greste, kdo je najbolj fejst :).
Tole glede črne magije je tako, da mi res ni težo ujet tistega, za katerega menim, da mi ustreza :). Večji problem je najti tapravega. Tukaj je srž problema :).

No, jaz se tega s poročenimi ne grem, ker se mi ne zdi fer. Tudi meni ne bi pasalo, če bi me varal in zato tega ne delam drugim.

Spletno iskanje po profilih moških ponavadi ni najboljša izbira zmenkovanja za ženske, ki iščejo ‘kaj pametnega’. Ker je poplava moških, ki iščejo zgolj seks, pod drugo pa lahko vsak napiše v svoj profil, kako se bo najlažje prodal in morebiti po stotih poskusih le našel kakšno ‘mehko hruško’, da mu nasede. Mogoče še nisi dovolj mehka, pa vsi zagrizejo v trdo… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spletno iskanje po profilih moških ponavadi ni najboljša izbira zmenkovanja za ženske, ki iščejo ‘kaj pametnega’. Ker je poplava moških, ki iščejo zgolj seks, pod drugo pa lahko vsak napiše v svoj profil, kako se bo najlažje prodal in morebiti po stotih poskusih le našel kakšno ‘mehko hruško’, da mu nasede. Mogoče še nisi dovolj mehka, pa vsi zagrizejo v trdo… :D[/quote]

Res je ogromno takih, ki iščejo zgolj seks. Glede ostalih vrlin se prav tako hitro opazi ali so resnične ali ne. Ni treba zganjati neke znanosti, da vidiš pri čem si…. 🙂

Spletno iskanje po profilih moških ponavadi ni najboljša izbira zmenkovanja za ženske, ki iščejo ‘kaj pametnega’. Ker je poplava moških, ki iščejo zgolj seks, pod drugo pa lahko vsak napiše v svoj profil, kako se bo najlažje prodal in morebiti po stotih poskusih le našel kakšno ‘mehko hruško’, da mu nasede. Mogoče še nisi dovolj mehka, pa vsi zagrizejo v trdo… :D[/quote]

Res je ogromno takih, ki iščejo zgolj seks. Glede ostalih vrlin se prav tako hitro opazi ali so resnične ali ne. Ni treba zganjati neke znanosti, da vidiš pri čem si…. :)[/quote]
Tudi žensk, ki iščejo zgolj seks, ni tako malo. Razlika je le v tem, da one tega ne bodo naravnost povedale, da ne bi izpadle “lahke”. Če bi pa napisala, kakšen naval bi šele takrat bil. Kdor pa ima kanček pameti v glavi, bi se tudi zamislil, za kakšno “rizično” žensko morda gre.
Jaz sem odkrito povedano vedno bil za resno zvezo ali pa tudi ne, odvisno od tega v kateri smeri se stvar razvije oz. kako se “ujameva”.

Res je ogromno takih, ki iščejo zgolj seks. Glede ostalih vrlin se prav tako hitro opazi ali so resnične ali ne. Ni treba zganjati neke znanosti, da vidiš pri čem si…. :)[/quote]
Tudi žensk, ki iščejo zgolj seks, ni tako malo. Razlika je le v tem, da one tega ne bodo naravnost povedale, da ne bi izpadle “lahke”. Če bi pa napisala, kakšen naval bi šele takrat bil. Kdor pa ima kanček pameti v glavi, bi se tudi zamislil, za kakšno “rizično” žensko morda gre.
Jaz sem odkrito povedano vedno bil za resno zvezo ali pa tudi ne, odvisno od tega v kateri smeri se stvar razvije oz. kako se “ujameva”.[/quote]
zato pa imaš vso pravico reči, da naj gresta delat SPB test.
tista ali tisti z čisto vestjo, ga bo šel delat.
Tisti z sumljivo zgodovino( veliko število sexa z neznanci, varanje partnerja, neuporaba kondoma…) bo našel kup izgovorov zakaj ne. Celo tebe bo obtožil, da to zahtevaš samo zato, ker si ti rizičen(bedarija res). Ampak tisti, ki se zaveda bistva varne spolnosti za zdravje tako sebe kot druge osebo, bo test šla delat.
PS- tista, ki zavrne test- tudi malo ji ni do tebe, in pojdi raje naprej iskat pošteno cvetico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close