Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Ali so naši zdravniki in učitelji paceki

Ali so naši zdravniki in učitelji paceki

ki si ne znajo rok umivat? Samo razmišljam, ker je pač toliko okuženih? Ali pa nas kdo laže s temi ukrepi?

kakšni paceki? Edini, oziroma eni redkih v naši državi, ki imajo denar in hodijo po svetu. Šolska čistilka ali čistilka v bolnici ne bo prinesla okužbe, ker ima denar samo za golo preživetje, fensi počitnice v tujini odpadejo.

Točno tako, pa še prepotentni in brezbrižni so. Me zanima zakaj sedaj ne oglašata ne Kuštrin in ne Štrukelj, ki imata ponavadi veliko za povedat kakšnim posebni nadljudje so zdravniki in učitelji in kako morajo imeti zaradi svoje odgovornosti največ plače in največ dopusta na svetu.

Kolikor spremljam ni še noben kmet ali delavec prenašal virusa naokoli, to pomeni da kmečka pamet in logika največ štejeta.

Zdravstvo je del javnega sektorja. Obnašanje teh zdravstvenih delavcev je kriminalno. Samo ego, nacizem, jaz jaz.
Ko sem na to opozarjal, ste me napadali.
Vse informacije, ki prihajajo, samo potrjujejo, da sem imel prav.
Vedno so tulili, da so premalo plačani!
Ono oni.
Ko pa delavci svicajo za minimalen, pa ko jih je. Be. Važne so samo njihove riti.
Sedaj vidite kako egoistični nacistični prašiči brez kančka odgovornosti so.
Za take vedno rečem golazen.
Joj, kdaj se boste zbudili iz pravljice?

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Ne ne zbolevajo samo oni, vendar samo oni pridejo do testiranj.

Točno tako!
Ogromno Slovencev hodi po svetu, ogromno smučat, ne se zdaj slepit. A testirajo v glavnem zdravnike, zato je zdaj procentualno največ okuženih zdravnikov.
Ne se slepiti, da nas bo tole obšlo. Ostanite doma, zmanjšajte stike na minimum, to je še edino, kar lahko nekoliko zaustavi širitev okužb in bolezni.
Srečno.

New Report

Close