Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali so vam všeč bradati moški?

Ali so vam všeč bradati moški?

Ali so vam všeč bradati moški? Ali imate raje obrite? Ali mora imeti brado urejeno, če jo že ima, ali ni važno?

uf ja. moški z brado me spravljajo ob pamet. Adam je mel tako bradico. Uff..pa še marsikdo jo jemel,ki mi je bil všeč..

Kaj to marketing dela…

Si vis pacem, para bellum.

Bljak

Ne maram brade pri moških, v bistvu je ne prenesem, zato si izbiram tipe brez brade.

brade in pika

da brada in da urejena brada… njam njam njam

Vaš link

pol ko te po vratu lubčka pa to brado čutiš. mmmmmm… p če pol gre malo nižje pa čutiš kko se premika ko te brada žgečka… mmmm… in je spet mokro vse, pa ni čudn da imam tako vlago v stanovanju :I

Brada danes služi izključno samo še za skrivanje podbradka.

Nadvse. Res sexi, moram reci, da vecini kar pristoji. Moj jo ima :p – ja, na mojo zeljo, sedaj pa tud njemu sede …

P.s.: ne pika, prav prijetno mehka je …

sploh ni res. zame moški ni moški če nima brade. je samo ena piička 😀
brada je full full sexy 🙂

Ne. Polovico njegovega obraza sploh ne vidiš, kaj pa veš, kaj skriva pod njo..hehe…

Bolj kot brada, so vroče žnablce 😜

Še to: temnolascem pristaja, svetlolascem manj, mojim ocem, se ve. 😛

tih bod!!! 😀 moji jajčniki ponorijo ko gre mimo tip z brado, grejo iz stanja sleepy kr v reproduce now. maternica je verjetno že kar ready za dojenčka. kr prest začnek ko kak mucek ko se kak z brado k men stisne

tih bod!!! 😀 moji jajčniki ponorijo ko gre mimo tip z brado, grejo iz stanja sleepy kr v reproduce now. maternica je verjetno že kar ready za dojenčka. kr prest začnek ko kak mucek ko se kak z brado k men stisne
[/quote]

OMG haha LOL 😀 😀 :))))))) hahaha…

jaz imam brado, goščo spodaj okoli otepača. Otepača in mošnjo si pred akcijo obrijem
A je to OK ?

Ne, ne maram.

sploh ni res. zame moški ni moški če nima brade. je samo ena piička 😀
brada je full full sexy 🙂
[/quote]

Normalno, če sploh nima razvite obrazne konstitucije. Potem je treba z brado skrivat, da je nekak za pogledat.

jaz imam brado, goščo spodaj okoli otepača. Otepača in mošnjo si pred akcijo obrijem
A je to OK ?
[/quote]

Fuj to !

…for people without beards.

They are called women.

[/quote]

pod mrzel tuš gospodična

Lol, time se tješite, jer vam čuna mala ?

Brade pri moških so mi všeč. Mojemu dragcu pa na žalost brada ne paše, tako da mi je všeč kar golobradi.

A je to OK ?
[/quote]

Oj ja – je ni hujšega, kot dlake ven med seksom špukat :))))…. še bradico pristirizi na dan ali dva staro, da ravno prav pika in vburja, draži,ko greš med mednožje…Tisto je še poseben čar. Osebno pa ne maram moške brade, starejše od treh dni.

Moj okus: temnejšim moškim (lasje, oči) ne paše brada, ker dobijo tak nasilen, grob izgled in me spominjajo na džihadistovce. Svetlolascem pa zelo paše, ker jim da pridih možatosti, ker sicer pogosto izpadejo mehkužnejši.

New Report

Close