ali sploh obstaja najboljsi prijatelj moskega spola
morem rect, da imam vredu prijatelja, moskega spola, in zadnje case sem prezivela veliko casa z njim. prijatelja sva ze dve leti, in vem,da je bil med tem casom zaljubljen vame, vendar sem in se vedno cutim samo prijateljsvo.
pred kratkim mi je prijateljica rekla, da ga jaz baje zavajam s tem ko ga objamem in to( vec kot odjem ni bilo nikoil), ker on ful upa,da bo nastalo kaj vec iz tega,ker je se vedno zaljubljen.
naslednjic smo bili skupaj zunaj in sem se probala zdrzati in sem se veliko pogovarjala in zabavala s drugim prijateljem (nasa druzba je velika in vsi se razumemo zaenkrat super) in od takrat se ne pogovarja več zmenoj.
sama ne vidim niti kaj sem naredila narobe, kajti nisem skupaj z njim, nikoli nisva bila skupaj. sam mi noce povedat, nekak vprasat ga pa tudi nocem, ker se me dobesedno izmika in mimo mene gleda. in je problem, ker smo vedno skupaj zunaj tako da je situacija zelo neprijetna.
to vse je se bolj potrdilo moje misljenje, da ful dobro prijateljsvo med zensko in moskim ne obstaja, vedno je tako,da se nekdo v nekoga zaljubi,
kaj mislite ve?
imate kak predlog zame kaj naj naredim? vseeno ne bi rada izgubila tega prijateljstva, ce ga ze nisem….
lp!
No, iz lastnih izkušenj ti povem, da tako prijateljstvo med moškim in žensko, resnično prijateljstvo, lahko obstaja.
Vendar pa je v tvojem primeru tudi meni bolj ali manj očitno, da on (še vedno) goji čustva do tebe in da ima neko upanje, če ne druga, kaže ljubosumje, ki ga kot samo prijatelj ne bi kazal.
Težko, da iz tega, ko je en zaljubljen, drugi ne, nastane prijateljstvo, ampak ni pa nemogoče. Po moje je rešitev v tem, da se nekaj časa ne družita, da te pozabi, preboli, pa bi pol znalo bit boljše.
Drugače pa ti povem en verz, ki po moje dokaj drži:
Če ponujaš prijateljstvo nekomu, ki te ljubi, je to tako, kot da bi dajal kruh nekomu, ki umira od žeje!
V tistem res dobrem prijateljstvu slej ko prej eden pomisli na kaj več…
Ni važno kdo – moški al ženska.
Če je z njegove strani posredi ljubezen ne moreš nič drugega kot da se oddaljiš od njega in upaš,da ga bo minilo.
Tvoja prijateljica je imela prav, zavajala si ga! Kako pa bi se ti počutila v njegovi koži. Bila bi popolnoma zatreskana vanj, sanjala o njem, ko bi bila skupaj bi te on objemal se skoz pogovarjal samo s teboj. Seveda bi bila v devetih nebesih, saj bi si skoz predstvljala: “Saj nekaj pa čuti do mene”.
Glede na to, kako je odreagiral tvoj prijatelj, mislim, da je tudi on vseskozi mislil, da vseeno nekaj čutiš do njega.
Prijateljstvo med moškim in žensko je možno, a le v primeru, ko gre res samo za prijateljstvo in ni prisotne nobene zaljubljenosti.
poli
Najboljsi prijatelj zenske, ki je moskega spola je gej.
Tashaa,
tudi jaz sem v podobni situaciji. Bojim se, da sem tudi jaz zavajala (nenamerno) prijatelja. Bojim se, da sem ga prizadela. Ali lahko sploh še kaj popravim? Želim si ga kot prijatelja in ne kot fanta. Rada se pogovarjam z njim, čeprav mislim, da bi bilo bolje zanj, da se ga izogibam. Ali je bolje, da izginem iz njegovega življenja, čeprav je moj prijatelj (ki me žal ljubi, jaz ga imam pa samo rada)?
skalca popolnoma te razumem.
sama vem,da se ga morem izogibat, ampak mi je za prijateljstvo res ful ful skoda. ko sem se postavila v njegovo situacijo sem vidla, kako sem ga prizadela za stvari,ki se meni niso zdele nic posebnega.
sama sem cisto zmedena, tako da sem bila vesela odogovorov na to temo.
Če ponujaš prijateljstvo nekomu, ki te ljubi, je to tako, kot da bi dajal kruh nekomu, ki umira od žeje!………. ta verz ze pove nekako vse
lp!
Ne obstaja. Najboljši prijatelj moškega spola ti je lahko samo tvoj partner ali pa gej; če se ne zaljubiš vanj.
Taka “prijateljstva” lahko naredijo resno škodo razmerjim, ki jih ta dva človeka imata – ali je ljubosumna njegova punca, ali pa njen fant. Največkrat kar upravičeno.
Tole spoznanje je čisto moje osebno in ti ga ne vsiljujem.
Ja, seveda lahko obstaja, ampak slej ko prej pride do sexa in takrat je ponavadi vsega konec……
Pri meni se je pa razvilo prav lepa ljubezen iz najinega prijateljstva, pa na začetku sploh nisem pomoslila, da bi on bil kdaj lahko bil moj partner, pol pa se je neki premaknilo. Pa so mi vec čas prijatli govorili, da se prej ali slej iz takega prijateljstva (večkrat sva bila čisto sama skupi, brez ostalih prijateljev) razvije kaj več. In strašno vesela sem, da je bilo obojestransko. In prijateljevanje je prej bilo tudi kar dolgo – nekaj let
Tvoja prijateljica je nate ljubosumna rasi naj to prizna .
Jas imam več dobrih prijateljic kakor prijateljev to mi pomeni veliko .
Sem pa tudi že nastradal za radi tega .
Mislim da bi te prijatelj stisnil v objem saj to ni nič takšnega .
Kajti vsakič je prijateljska roka tako dobra da ti pokaže ali si pametna do njega .
Forum je zaprt za komentiranje.