Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Ali sploh še verjamete v kriptovalute?

Ali sploh še verjamete v kriptovalute?

Nikoli in nikdar ni tukaj nihče tega napovedoval, zato ne laži. To je počelo samo par manipulantov ala McAfee, ampak nihče pri zdravi pameti mu ni verjel. Tiste, ki so mu, pa bi morali razglasiti za opravilno nesposobne.
[/quote]
Ne seri, seveda so samo poskril so se odkar se je trend obrnil in konstantno pada :)))

Ne seri, seveda so samo poskril so se odkar se je trend obrnil in konstantno pada :)))
[/quote]

No, izvoli mi postreč z dokazom, so vse teme še tukaj.

Še ena kriptovaluta, ta naj bi bila na osnovi zlata. Je pa smešno poceni. Če koga slučajno zanima.

https://dgoldcurrency.com/?ref=partizan1

Čim imajo pa prste Srbi vmes se pa ve da je megla.Srbi so prvovrstni mešetarji in lenuhi.Srb ni nikoli delal on je bil vedno gospod.Pa vojno se je vedno šel.

spet gredo navzgor ☺

Seveda verjamem in tudi vlagam

Vera ne temelji na realnih faktih. Denar in vera ne gresta najbolje skupaj, vsaj s stališča vernika ne. 😉

Vera ne temelji na realnih faktih. Denar in vera ne gresta najbolje skupaj, vsaj s stališča vernika ne. 😉
[/quote]
verjeti in verovati (vera, vernik ..) nista ravno sopomeni ☺
Lahko mirno veruješ v nekega boga (delaš kot narekuje vera, se obnašaš tako, govoriš … ), verjameš pa ne, da obstoji ☺

verjeti in verovati (vera, vernik ..) nista ravno sopomeni ☺
Lahko mirno veruješ v nekega boga (delaš kot narekuje vera, se obnašaš tako, govoriš … ), verjameš pa ne, da obstoji ☺
[/quote]

Ou je!

Vaš link

Sorči….

Vaš link

trust – zaupanje .. ne pa verjetje ali verovanje ☺

trust – zaupanje .. ne pa verjetje ali verovanje ☺
[/quote]

Drži, drži. 😉

Če gre gor ni zanimivo za večino bralcev MON … zanimivo je samo takrat ko gre dol.

Tukaj sem pisal pod nickom “Ali pa”:
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=178&t=11113404&start=40#p122580787

Od marca je samo še slabše.

Kar je odlično!

Po svojih skromnih zmožnostih metanja lastnoročno zasluženega denarja stran, dopolnjujem svoj portfelj po dveh smernicah:
– krepitev pozicij v coinih/toknih v katere še vedno verjamem (dolgoročno)
– ustvarjanje novih pozicij v coinih/toknih, ki se mi zdijo zanimivi (to je zelo težko izbirati, zato ker včasih kljub branju whitepaperjev še vedno ne razumem vsega, sem se odločil, da preferiram coine s “passive income”.

Običajno grejo “passive income” prihodki (dividende, airdropi) v USD cente na četrtletje za posamezen coin/token, ampak me to ne skrbi pretirano, ker Binance ponuja konverzijov njihov BNB, ki je pa uporabljen kot popust za provizije pri trgovanju. Če imaš BNB plačaš manj za trgovanje.

Vseh coinov/toknov ne bom zapisal, ker jih počasi veliko v mojem portfelju, ampak če koga zanima, “passive income” omogočajo to vsaj naslednje kripto valute:
– ONT
– NEO
– VET
– XLM
– EOS

Postopki za pridobivanje so bolj ali manj zapleteni, ni vse avtomatsko.

Star čebelji pregovor pravi: “Kamen na kamen – palača, zrno na zrno – pogača”.

Ti USD centi ki se nabirajo v trenutku, ko kripto ni zanimiv zaradi padcev samo izgledajo nepomembni, ob prvi resni rasti, bodo pa prišli še kako prav.

New Report

Close