Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali ste mogoče že slišale za kremo LESEPTON za vneto ritko

Ali ste mogoče že slišale za kremo LESEPTON za vneto ritko

oj

Moja prijateljica se je borila s sinovo ritko lep čas in ni nič pomagalo, potem pa gre v lekarno in čisto po naključju sliši gospo pred seboj ko kupi to kremo in jo zelo hvali pred kolegico. No kupila jo je tudi ona in takoj namazala ritko ko je prišla domov, čez noč je izginilo čisto vse.
Upam da sem kateri pomagala, če ima probleme s tem. Ne vem pa ali se dobi ta krema na recept. Stane okol 2500

čau

Omenila jo je ena mamica pred nekaj dnevi na Starši in otroci.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

mi smo jo uporabljali iz izkušnje ti povem da je ena najboljših krem.kupi se v lekarni in je mal dražja..

Meni jo je svetovala patronažna in zares deluje. V enem dnevu oz. čez noč smo se vedno rešili rdeče ritke.

Je to tudi za malo večje ritke (3 leta)?

Verjetno tudi.

Mi jo uporabljamo že dve leti in nikoli nismo imeli težav z vneto ritko. Seveda jo lahko uporabljaš tudi pri 3 letih, saj je namenjena npr. tudi za zdravljenje preležanin pri odraslih. Če imate možnost, jo kupite v lekarniv Avstriji, kjer je pol cenejša (ta velika tuba, ki je pri nas 2.500, je tam 5 €). Dobi se jo brez recepta.

Jaz sem jo omenla, ker je mojemu fantku ful pomagala. Imenuje se Lasepton. Pa hvala za nasvet kar se Avstrije tice, sem namrec cist blizu meje.

New Report

Close