Ali ste vse iskrene s partnerji glede spolnih želja?
Ali ste iskrene s partnerjem in mu poveste, kaj si želite v spolnosti ? Imate kakšno skrito željo, ki jo ne upate povedati, da vas ne bo obsojal? Jaz imam, šla bi na erotično masažo, z moškim maserjem. Ampak se mu ne upam povedati, je dober človek, le razumevanja za take stvari nima. Razmišljam , da bi šla na skrivaj in si uresničila željo.
.
V mladih letih nisem povedala vsega. Nekatere moje želje so bile zanj neizvedljive. Tiho sem bila on so to ostale fantazije za samo moje trenutke.
Potem sem pogruntala, da sem se ujela v lastno zanko. Saj me je vprašal, ali kaj želim, pa sem mu trdila, da on izpolnjuje vse moje želje, v prepričanju, da bi ga sicer užalila.
V kasnejši zvezi nisem ponovila te napake. Moja lekcija: tudi vljudnostne laži se ne obnesejo, pa naj bodo še tako dobronamerne.
Je pa z leti in izkušnjami veliko lažje povedati naravnost, kot v mlad in neizkušen. Pridobiš na samozavesti in med drugim ugotoviš tudi, da ima partner tudi svoje tihe želje, pogosto podobne tvojim in bi bilo škoda za oba jih ne izživeti. Seveda pa na prvem mestu zaupanje.
monovka, 07.01.2025 ob 20:05
V mladih letih nisem povedala vsega. Nekatere moje želje so bile zanj neizvedljive. Tiho sem bila on so to ostale fantazije za samo moje trenutke.
Potem sem pogruntala, da sem se ujela v lastno zanko. Saj me je vprašal, ali kaj želim, pa sem mu trdila, da on izpolnjuje vse moje želje, v prepričanju, da bi ga sicer užalila.
V kasnejši zvezi nisem ponovila te napake. Moja lekcija: tudi vljudnostne laži se ne obnesejo, pa naj bodo še tako dobronamerne.
Je pa z leti in izkušnjami veliko lažje povedati naravnost, kot v mlad in neizkušen. Pridobiš na samozavesti in med drugim ugotoviš tudi, da ima partner tudi svoje tihe želje, pogosto podobne tvojim in bi bilo škoda za oba jih ne izživeti. Seveda pa na prvem mestu zaupanje.
Ja in kaj si si želela da ti počne? Da ti liže sralno luknjo ali kaj?
Ja, sva oba precej odprta kar se tega tiče, rada kaj preizkušava, skratka rutina, vedno ista predigra in dva položaja pri nama odpadejo…
Je pa res, da nimam spolnih fantazij ali želja, ki ne bi vključevale mojega moža. Ne predstavljam si, da bi bila moja želja erotična masaža s kar enim tipom… ne vem, česa takega tudi mož verjetno ne bi kar z navdušenjem sprejel… bi se pa skoraj zagotovo ponudil, da me kar sam zmasira 😁.
Jaz sem v spolnosti zelo enostavna, nimam nekih posebnih zahtev, je pa res, da vedno iščem sebi primernega partnerja z določenimi pred dispozicijami, tako da se potem v spolnosti tudi ujamemo z njim. Imam v zadnji zvezi obraten problem, namreč partner dolga leta ni bil iskren z mano glede svojih želja in potreb in je posledično najina veza 10+ let trpela.