Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ali ste že dobili položnico za dohodnino?

Ali ste že dobili položnico za dohodnino?

Boste morali vzeti kredit, da jo boste odplačali ali to ne bo problem…?

PS
Znesek, ki ga vidite na dohodnini, je rezultat povišanja plač in inflacije… da ne bo kdo mislil, da so se dacarji tokrat zmotili…!

Dacarji me še niso osrečili, sem pa slišal, da so nekam veliki zneski za doplačila. Takoda bo treba dober pogledati če so prave cifre. Kot kaže so pa tudi ljudjepozabili do 31.01. prijaviti vzdrževane člane če jih med letom niso.

Ne vem, rezultat česa je, ampak moja dohodnina se je vrnila na pretekla leta. Jaz sem namreč vedno dobila veliko nazaj. Razen lani. Ko sem dobila nazaj škandalozno malo.

http://www.youtube.com/watch?v=h2_X195yhaQ

Lupčka!

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Moram doplačati 91 evrov. Vedno sem dobila nazaj kakih 100 evrov do lani, kose ta znesek prepolovil, ko so uvedli tiste razrede pri olajšavah, sedaj pa moram doplačati. Preverjala pa še nisem zneskov navedenih v odločbi z zneski, navedenimi v papirjih, ki sem jih dobila v službi. Prepričana sem, da so v redu in da ni nič narobe, samo dohodninska politika je tako naravnana, da bomo vse več dajali državi, ki je nenasitna in nje proračunski žakelj brez dna, potem pa ni denarja za šolstvo, kulturo, zdravstvo, Pediatrični kliniko, ki se gradi že več kot desseletje, če ne celo dve … Jebela, sem si morala dati malo duška …

Ljudje, a ni cilj dohodnine da je vsak nekje na ničli? Da ne rabiš veliko doplačat ali pa veliko nazaj dobit.
Vsi smo dobili s 1.1.2007 neto napram bruto kar nekaj več. Da ne bo kdo rekel da je dobil manj ker tisti ne govori resnice.
Tudi jaz sem dobival prejšna leta dohodnino vrnjeno nekje 350 evrov, letos pa dobim samo 25. Pa zakaj bi moral državo skozi celo leto z davkom financirat. Najbolj pravično je, da ti mesečno toliko odbijejo kot morajo pa si na koncu leta na ničli.

New Report

Close