ali tudi ženske …
Ne, ampak vse sproti zvem, ker očitno dve steni in še hodnik med kuhinjo in dnevno sobo ni dovolj, da se ne bi slišalo mojega najdražjega.
Drugače pa je moja naloga, ko so tekme F1, da se predhodno pozanimam ob kateri uri se bo tekma pričela, da lahko prilagodim kosilo oz. nastavim budilko tistih 2x na sezono, ko je tekma ponoči ali zgodaj zjutraj. Nadalje moram takrat odgnati vse obiske, ki se najavijo, stornirati rodbinska praznovanja (to sicer nič več, saj sedaj že vsa žlahta ve, da je pri nas to prepovedan termin), skratka, ko se začne sezona F1, imamo pri nas vsak drugi teden strogo določena pravila, ki mejijo že na Zakon.
Mi smo vsi čisto nori na formulo. Ko je tekma vsi sedimo pred tv-jem in gremo kvečjemu sam na wc.
Navijamo pa vsi za isto moštvo ferrari pa nam je začelo presedati zato smo sklenili, da bomo letos gledali brez ekstra navijanja in upali da bo letos kdo drugi zmagal da bo bolj zanimivo. Npr. Montoja, ki je povrh vsega še luštkan, pa tud Coultard ni slab. Tud ženske lahko malce pokomentiramo kako vozniki zgledajo.
Kteri je pa vam všeč?
lp nija
Ha ha ha moja ima isti problem. Vse mora splanirati.
Potem pa ko je najbolj napeto pa stopi pred ekran in me začne dražit.
Jaz njej vljudno naj se umakne, ker je napeto. Ona pa nekaj o tem da bi se stiskala in to pa ono. Se pa strinja da bo napeto vendar ne na stezi.
O pa kje se ravno sedaj spomni na to, ko se ravno odpravljajo v bokse.
Res pa je da je F1 samo vsake štirinajs dni. Nadaljevanke, ki jih nekateri tako zavzeto gledajo pa so na sporedu vsak dan.
Vsako tele ma svoje vesele. In še prav je tako.
Leonardo
Najprej je bilo tako, da sploh nisem razumela ljudi, ki so gledali dirke. Saj je bilo itak stalno eno in isto. Potem sem si pa tako enkrat rekla, da bom pa eno dirko gledala od začetka do konca, da bom videla, kaj je tako fajnega. Pol me je pa s časom kar noter potegnilo. Začne te zanimat, kdo bo zmagal danes, pa čez 14 dni, …, kdo bo svetovni prvak.
Pa avte si ogledaš. Itak da te zanima, koliko konjev ima ferrarijev avto in koliko bar honda. No, vsaj mene.