Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem ali tudi ženske …

ali tudi ženske …

…gledate tekme formule 1?

HAJ

DA VEDNO

ČAO

Ne, ampak vse sproti zvem, ker očitno dve steni in še hodnik med kuhinjo in dnevno sobo ni dovolj, da se ne bi slišalo mojega najdražjega.

Drugače pa je moja naloga, ko so tekme F1, da se predhodno pozanimam ob kateri uri se bo tekma pričela, da lahko prilagodim kosilo oz. nastavim budilko tistih 2x na sezono, ko je tekma ponoči ali zgodaj zjutraj. Nadalje moram takrat odgnati vse obiske, ki se najavijo, stornirati rodbinska praznovanja (to sicer nič več, saj sedaj že vsa žlahta ve, da je pri nas to prepovedan termin), skratka, ko se začne sezona F1, imamo pri nas vsak drugi teden strogo določena pravila, ki mejijo že na Zakon.

Pri nas je isto – ob tekmah F1 velja poseben režim – še med reklamami ne smemo preklopiti….
Ampak k sreči sem tud jaz čist v tem, tako da lahko uživam z lubijem, pa čeprav navijava vsak za svoje moštvo in šoferje.
Lp

Ja, ampak samo štart in potem še recimo dvakrat vmes in konec vožnje.

Pozdravček, neja

Mi smo vsi čisto nori na formulo. Ko je tekma vsi sedimo pred tv-jem in gremo kvečjemu sam na wc.
Navijamo pa vsi za isto moštvo ferrari pa nam je začelo presedati zato smo sklenili, da bomo letos gledali brez ekstra navijanja in upali da bo letos kdo drugi zmagal da bo bolj zanimivo. Npr. Montoja, ki je povrh vsega še luštkan, pa tud Coultard ni slab. Tud ženske lahko malce pokomentiramo kako vozniki zgledajo.
Kteri je pa vam všeč?

lp nija

Seveda!!

Niti pod razno. Ne vem kaj bi imela od tega… Škripanje gum se mi pa ne da poslušat. Totalno brezveze. Sploh ne vem kako lahko to sploh kdo gleda.

Natalija, okusi so razlicni.

Meni na primer ni jasno kaj ljudje vidijo v nogometu … pa vendar! Vsak gleda kar mu pase.

Ja, Mystique se strinjam. Naj povem, da jaz itak ne gledam nobenega športa po TV. Če že, potem bi se raje sama ukvarjala s športom.

> Meni na primer ni jasno kaj ljudje vidijo v nogometu … pa
ŽOGO! ;))) in GOLE!

Hahaha … ja, da vidjo zogo pa gole mi je jasno 🙂

ma ja pol po tekmi pa vidijo tud še kaj drugega;))

Samo štart in potem Športno sceno, da vidim, če so kaj iskre letele. Sicer mi je pa škoda časa…

Ha ha ha moja ima isti problem. Vse mora splanirati.
Potem pa ko je najbolj napeto pa stopi pred ekran in me začne dražit.
Jaz njej vljudno naj se umakne, ker je napeto. Ona pa nekaj o tem da bi se stiskala in to pa ono. Se pa strinja da bo napeto vendar ne na stezi.
O pa kje se ravno sedaj spomni na to, ko se ravno odpravljajo v bokse.

Res pa je da je F1 samo vsake štirinajs dni. Nadaljevanke, ki jih nekateri tako zavzeto gledajo pa so na sporedu vsak dan.

Vsako tele ma svoje vesele. In še prav je tako.

Leonardo

NE. Gledam edino Monako:)

stara sem 19,pa že od leta96 spremljam formulo,in že do samega začetka sem za schumija.Moj fant mi je ravno zadnjič rekel,da si nikoli nebi mislil,da bo imel punco,tko navdušeno za F1.Zmeraj gledam vse treninge,vstaham tudi ponoči,ko je to treba….pač….notr sem padla,pa ne morem ven;)))))))

Teče 13 leto. Drugega športa skoraj ne gledam.

lp
Erina

Ja vedno! Sicer je najbolj zanimiv štart in konec……..toda tudi ostalo je zanimivo saj tako veš kdo bo zmagovalec. Šumi……………!

Najprej je bilo tako, da sploh nisem razumela ljudi, ki so gledali dirke. Saj je bilo itak stalno eno in isto. Potem sem si pa tako enkrat rekla, da bom pa eno dirko gledala od začetka do konca, da bom videla, kaj je tako fajnega. Pol me je pa s časom kar noter potegnilo. Začne te zanimat, kdo bo zmagal danes, pa čez 14 dni, …, kdo bo svetovni prvak.
Pa avte si ogledaš. Itak da te zanima, koliko konjev ima ferrarijev avto in koliko bar honda. No, vsaj mene.

ja itaq:)

Ja, midva pri nejm doma velikokrat gledava, sam ko je TV v spalnici, pol pa ne ostane sam pri gledanju F1…

New Report

Close