Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ali uporabljate rokavice, ko opravljate razna (gospodinjska) dela?

Ali uporabljate rokavice, ko opravljate razna (gospodinjska) dela?

Nikoli.

Ali v prostem času mečeš tudi kladivo ali kopje?

Ali v prostem času mečeš tudi kladivo ali kopje?
[/quote]

Najraje jaham moža…. ( sarkazem off).

Najraje jaham moža…. ( sarkazem off).
[/quote]

Svojega ali sosedovega moža?

[/quote]

Me ne sosedovi možje, niti drugi moški kot moj mož ne zanimajo, hvala vseeno za provokacijo 🙂

Me ne sosedovi možje, niti drugi moški kot moj mož ne zanimajo, hvala vseeno za provokacijo 🙂
[/quote]

U, hvalabogu…

Redno. Za delo na vrtu par različnih – od bolj zaščitenih usnjenih, gumijastih, odebeljenih, do navadnih tankih …odvisno od dela
Pospravljanje po hiši: vedno pri pomivanju in čiščenju.

Kreme za roke imam, a jih ne uporabljam dnevno.

U, hvalabogu…
[/quote]

Tvoja percepcija glede na tvoj sarkastičen kometar, kot da sem zagotovo “jolasta kobila”, je žal popolnoma zgrešena :P. Te moram precej razočarat 😛

fensi bio prehranjevanje nato pa vnašanje kemije Jara skozi kožo

Aja od krem za roke uporabljam pa:

1. Goldbond Ultimate

2. kokosovo olje brez vonja

3. Carmex balzam za ustnice za SOS situacije ( hrbtišče roke, kak členek če razpoka, je žez noč OK)

Tvoja percepcija glede na tvoj sarkastičen kometar, kot da sem zagotovo “jolasta kobila”, je žal popolnoma zgrešena :P. Te moram precej razočarat 😛
[/quote]

Pa ne to… hvalabogu, da si ena redkih, ki jo zanima samo lastni mož. Če bereš mon, dobiš občutek, da so ‘lastni možje’ sami luzerji, brezvezniki, dolgočasneži in bi bilo bolje, da jih sploh ni.

Pa ne to… hvalabogu, da si ena redkih, ki jo zanima samo lastni mož. Če bereš mon, dobiš občutek, da so ‘lastni možje’ sami luzerji, brezvezniki, dolgočasneži in bi bilo bolje, da jih sploh ni.
[/quote]

;-).
tnx za dodatno pojasnilo .

[/quote]

Taki odgovori, da greš pogledat naslov. Očitno se nekateri zverzirani za samo ustaljene teme.
Če tako funkcionirate tudi v reali, je druženje z vami bolj bogo.

jaz juh vedno uporabljam. ze zato, ker imam naravne nohte in ce imam nalakirane gre lak kar precej hito dol rokavice pa roke in nohte zascitijo. uporabljam jih pri pomivanju tudi ce samo zlagam v pomivalni stroj in pri ciscenju.
se strinjam z avtorico.
pa lep dan vsem.

Taki odgovori, da greš pogledat naslov. Očitno se nekateri zverzirani za samo ustaljene teme.
Če tako funkcionirate tudi v reali, je druženje z vami bolj bogo.
[/quote]

kaj t a sedaj spet ne paše?

Moj odgovor da jaham moža, je bil (tudi) sarkastičen. Na butasto neumestnovprašanje avtorice “sam fprašam” torej oddan butasti odgovor, da je razumela…..

Če sarkazma ne razumeš, te pa razumem…..

New Report

Close