Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali vam je kdaj žal, da imate otroke?

Ali vam je kdaj žal, da imate otroke?

?

Nikoli

ja, vsak dan, ker mi žrejo živce

NIKOLI ZA OTROKA, mi je žel, da sem še v zvezi.

Ne, srečna sem, da jih imam. Pa da sta dokaj zdravi.

Večini staršev ni žal, tistim, ki jim pa je, pa tega na glas nikoli ne bodo priznali (zakaj, verjetno ni treba pojasnjevati), pa vseeno to ne pomeni nujno, da svojih otrok nimajo radi. Če boš pa kdaj na glas v kaki družbi to vprašala, pa se kar pripravi, da te bojo odpeljali na psihiatrijo, saj je tako vprašanje nekaj najbolj nezaslišanega 🙂

ne

Kar naj me odpelejo…

nkol. Je pa enim očitno da se me sramujejo…

Nikoli,imam tri sončke,ki mi vsak dan lepšajo dan.

Ja, sem in tja za kakšno milisekundo, ko mi totalno požreta živce. 🙂

Ja, moji mami je žal. To sem skoraj vsak dan slišala v mladih letih…

Nikoli, nikoli in nikoli… Tudi ko mi najbolj zreta zivce, in ko imata najbolj teckaste dneve…

Bom še jaz pocukrana, nikoli mi ni žal, včasih samo pomislim, kako bi bilo brez, a ne bi zamenjala ….

As you grow older, you’ll find the only things you regret are the things you didn’t do.
Zachary Scott

Ja, ampak ne zaradi otrok in mene oz. našega razmerja. Žal mi je, da sem bila toliko neumna, da nisem opazaila, da je človeštvo vedno bolj v k… Žal, da bodo nekoč v določeni meri tarča nestrpnežev, egoistov, onesnaževalcev okolja in izkoriščevalcev. Čeprav menim, da bodo v življenju doživeli tudi srečo – imajo ljubeče starše, stare starše, prijatelje, sosede razvedrilo tudi kakšno materialno dobrino.

ne

Edina pametna reč, ki sem jo sploh naredila v lajfu je, da imam otroke. Žal mi je pa za marsikatero bedarijo in zapravljen čas za neproduktivne zadeve.

Taki, ki se to resno vprašajo, ne bi nikoli smeli imeti otrok.

Žal mi je, da se z partnerjem po rojstvu drugega otroka več ne moreva normalno pogovarjati….
Otročka sta zlata in rada ju imava, samo “naju” več ni.
Pa sva bila kar nekaj časa par brez otrok.

Otroci ti obrnejo svet popolnoma.

NE!

Tudi midva sva bila veliko let brez otrok. Bila sem srečna in lepo sva se imela. Se ni nobenemu mudilo imeti otroke.

Pa sva naenkrat dobila dva otroka. Lepa in zdrava otroka. Po nekaj letih z otroki naju ni več. Živimo skupaj kot družina, ampak naju ni več. Izginila je bližina. Ne moreva se več normalno pogovarjati.

Sem razvalina od ženske, kakršna je bila, preden so prišli otroci. Šele letos sem se nekako začela nazaj dobivati sebe.

Ja, večkrat se zalotim z mislijo, kaj mi je bilo treba otrok.

New Report

Close